♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja som mala obdobie "jedenia za dvoch" len cca mesiac.... hned potom ako mi skoncilo "zvracacie obdobie". teraz jem rovnako ako pred tehu... vobec nie vela... no ale idem priemerne +2kg za mesiac... takze min. 18 urcite dam 😅
no ja ani neviem presne uz ako dlho som vobec nepriberala,do takeho zaciatku siesteho mesiaca asi aj a teraz to ide zavratnou rychlostou hore,stylom 5kg mesacne,takze tiez som zvedava,ako sa to skonci..ale tak co mam robit,ked som na pnke a nemozem sa nejak extra hybat,ked chyba pohyb,tak sa pribera..dnes mam kontrolu,zas vynada poradkyna..
Ahojte, nechodite niektora na Antolsku na predporodnu pripravu?
@tothova5a ahoj a nejdes tam nahodou v stredu na poucenie o epiduralke?
citam, ze ste sa bavili o priberani, mne to zatial nejake brutalne nepripada ... zatial mam + 8 kg, takze som este v mojom limite, lebo som si stanovila, ze + 10 mi bude stacit 😀 ... ale isto priberiem viac, mne sa teraz zda, ze jem menej ako pred tehu, lebo sa mi menej do zaludka vojde, kompletny obed nehrozi zjest a teraz mi prestalo chuit mäso, najviac mi vyhovuje ovocie, zelenina a jogurty no a samozrejme cokolada, keby tej nebolo, tak mam idealny jedalnicek 😀
@tothova5a ako na prieskum? si objednana uz na hodinu? ja mam papierik vymenny ood mojej doktorky, musim zavolat tej p. Jezikovej, ktora to tam robi a objednat sa...
@zuzanockamt ja som na tom presne, ale uplne presne ako ty....zase 😀
@andullinka chystam sa az buducu stredu, zajtra nestiham . Nevies co mi k tomu treba?
@hobit dnes som tam bola zistit ako to tam chodi a potrebujem vymenny listok, ked ho budem mat, mam zavolat p. Jezikovej a ona ma zaradi do nejakeho kurzu. Tak dufam, ze dnes si ten vymenny listok vybavim. Chcela by som tam zacat chodit co najskor, pretoze potom to uz bude tazsie a tazsie 🙂
@tothova5a az ked zacnete nejaky osmy osem a pol mesiac tak vas zaradi do kurzu. Potrebujete vymenny listok, nieco v com budete civicit, vodu, cvici sa v ponozkach. Ja som chodila na tu pripravu uz prezlecena, lebo tam sa nie je velmi kde prezliect. Jezikovej volajte rano do takej osmej pol deviatej najlepsie, potom ma uz kurzy a nedviha telefon.
Ja by som chodila ale nemam kde nechat krpatu...na poucenie o epi pojdem urcite ale to az ked zacnem chodit do poradne do nemocky, netreba to zbytocne nahlit. Tam v tej poradni budu brat aj krv kvoli tomu. A ozaj ked tam pojdete ne poradnu nezabudnite si so sebou vziat aj moc.
@zuzanockamt no aj ja som na tom dost podobne,vela uz zjest nevladzem....keby neboli sladkosti,hadam ani nemam z coho pribrat🙂)
ja som tiez tak...ze bz som jej uz aj ja zavolala radsej? mas cislo?
no ono s tymi kurzami je to tak u nej. Hodinu sa cvici a hodina je prednaska o priebehu porodu. Niektore baby stihli ist len dva krat a uz frcali rodit...ja som stihla 4x...ale ku koncu som uz nevladala, tak som nechodila.
Ahojte, chcem sa zase poradit 😀 Riesili ste uz fusak? Ja viem, v tomto teple co je teraz na SK asi smiesna otazka 😀 😀
Nase male sa ma narodit koncom septembra, tak som uvazovala, ze ako ho vlastne strcim do kocika...bude stacit len nejaka deka a overal? Paci sa mi Lodger Bunker, je celorocny, mate niekto skusenosti?
buduce maminky najde sa tu taka co by mala ist prelom augusta a zaciatpok septembra do nemocnice v DK rodit???? 🙂
@elixia kupovala som cez bazar, za menej ako polovicnu cenu vo vybornom stave. Je to Eisbarchen
http://www.eisbarchen.cz/produkty/fusak-do-koca...
@elixia - ja uvazujem nad tymto, ale tiez neviem podla coho si mam vybrat : http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...

@iron to je to, ze ja fakt nejem za dvoch, ani vela... ale nafuknuta som z tych opuchov.