icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gumimaci
12. júl 2010

@iron to je to, ze ja fakt nejem za dvoch, ani vela... ale nafuknuta som z tych opuchov.

andelik8
12. júl 2010

ja som mala obdobie "jedenia za dvoch" len cca mesiac.... hned potom ako mi skoncilo "zvracacie obdobie". teraz jem rovnako ako pred tehu... vobec nie vela... no ale idem priemerne +2kg za mesiac... takze min. 18 urcite dam 😅

hobit
12. júl 2010

@iron ja nejem za dvoch, ale tiez mam pocit, ze priberam aj z vody...som sa chcela zmestit do 10 a to sa mi uz asi nepodari 😖

danulka3
12. júl 2010

@iron ahoj,nestraš ma,že teraz sa to rozbehne,ja mám zatiaľ +9,som bola spokojná,že super,no teraz neviem,som zvedavá kde sa to zastaví.Koľko sa bežne priberie posledné 2 mesiace?

estterka
12. júl 2010

no ja ani neviem presne uz ako dlho som vobec nepriberala,do takeho zaciatku siesteho mesiaca asi aj a teraz to ide zavratnou rychlostou hore,stylom 5kg mesacne,takze tiez som zvedava,ako sa to skonci..ale tak co mam robit,ked som na pnke a nemozem sa nejak extra hybat,ked chyba pohyb,tak sa pribera..dnes mam kontrolu,zas vynada poradkyna..

tothova5a
12. júl 2010

Ahojte, nechodite niektora na Antolsku na predporodnu pripravu?

hobit
12. júl 2010

@tothova5a este nie, ale chystam sa...

tothova5a
12. júl 2010

@hobit ja sa tam chystam zajtra na prieskum 🙂

andullinka
12. júl 2010

@tothova5a ahoj a nejdes tam nahodou v stredu na poucenie o epiduralke?

zuzanockamt
12. júl 2010

citam, ze ste sa bavili o priberani, mne to zatial nejake brutalne nepripada ... zatial mam + 8 kg, takze som este v mojom limite, lebo som si stanovila, ze + 10 mi bude stacit 😀 ... ale isto priberiem viac, mne sa teraz zda, ze jem menej ako pred tehu, lebo sa mi menej do zaludka vojde, kompletny obed nehrozi zjest a teraz mi prestalo chuit mäso, najviac mi vyhovuje ovocie, zelenina a jogurty no a samozrejme cokolada, keby tej nebolo, tak mam idealny jedalnicek 😀

hobit
13. júl 2010

@tothova5a ako na prieskum? si objednana uz na hodinu? ja mam papierik vymenny ood mojej doktorky, musim zavolat tej p. Jezikovej, ktora to tam robi a objednat sa...
@zuzanockamt ja som na tom presne, ale uplne presne ako ty....zase 😀

tothova5a
13. júl 2010

@andullinka chystam sa az buducu stredu, zajtra nestiham . Nevies co mi k tomu treba?

tothova5a
13. júl 2010

@hobit dnes som tam bola zistit ako to tam chodi a potrebujem vymenny listok, ked ho budem mat, mam zavolat p. Jezikovej a ona ma zaradi do nejakeho kurzu. Tak dufam, ze dnes si ten vymenny listok vybavim. Chcela by som tam zacat chodit co najskor, pretoze potom to uz bude tazsie a tazsie 🙂

iron
13. júl 2010

@tothova5a az ked zacnete nejaky osmy osem a pol mesiac tak vas zaradi do kurzu. Potrebujete vymenny listok, nieco v com budete civicit, vodu, cvici sa v ponozkach. Ja som chodila na tu pripravu uz prezlecena, lebo tam sa nie je velmi kde prezliect. Jezikovej volajte rano do takej osmej pol deviatej najlepsie, potom ma uz kurzy a nedviha telefon.

Ja by som chodila ale nemam kde nechat krpatu...na poucenie o epi pojdem urcite ale to az ked zacnem chodit do poradne do nemocky, netreba to zbytocne nahlit. Tam v tej poradni budu brat aj krv kvoli tomu. A ozaj ked tam pojdete ne poradnu nezabudnite si so sebou vziat aj moc.

elixia
13. júl 2010

@zuzanockamt no aj ja som na tom dost podobne,vela uz zjest nevladzem....keby neboli sladkosti,hadam ani nemam z coho pribrat🙂)

gumimaci
13. júl 2010

@lucia20 ahoj, ako sa mate? co nove? ty mas ist tusim do BA 26.7.??? ja idem 29 🙄 dnes som tam bola na taku "rychlovku" ambulancie od 214 do 218 maju dovolenku a "nasa" to cele zastupuje tak ma roboty az az. Sa ma pytala, ze ci som pisala na konika 😀

hobit
13. júl 2010

@tothova5a no ved presne to som pisala, si sa mohla hned opytat 🙂

tothova5a
13. júl 2010

@hobit - no co uz - kto nema v hlave, ma v nohach 🙂 - nabuduce sa spytam. Uz mam vymenny listok, tak zajtra sa tam pokusim dovolat.

hobit
14. júl 2010

@tothova5a a ty si v ktorom tyzdni teraz?

tothova5a
14. júl 2010

@hobit som v 31.tyzdni. Uz som Volala p. Jezikovu a mam prist 11.8. o 8,00 hod. Tak sa celkom tesim, len sa mi to zda neskoro, ale vravela, ze teraz maju dovolenky...

hobit
14. júl 2010

ja som tiez tak...ze bz som jej uz aj ja zavolala radsej? mas cislo?

iron
14. júl 2010

no ono s tymi kurzami je to tak u nej. Hodinu sa cvici a hodina je prednaska o priebehu porodu. Niektore baby stihli ist len dva krat a uz frcali rodit...ja som stihla 4x...ale ku koncu som uz nevladala, tak som nechodila.

tothova5a
14. júl 2010

@hobit - nech sa paci: 02/686 734 03 - treba jej volat medzi 7,00 a 7,45 hod.
@iron - tak ja dufam, ze to stihnem viackrat ako dva razy 🙂

elixia
14. júl 2010

Ahojte, chcem sa zase poradit 😀 Riesili ste uz fusak? Ja viem, v tomto teple co je teraz na SK asi smiesna otazka 😀 😀
Nase male sa ma narodit koncom septembra, tak som uvazovala, ze ako ho vlastne strcim do kocika...bude stacit len nejaka deka a overal? Paci sa mi Lodger Bunker, je celorocny, mate niekto skusenosti?

matka24
14. júl 2010

buduce maminky najde sa tu taka co by mala ist prelom augusta a zaciatpok septembra do nemocnice v DK rodit???? 🙂

andelik8
14. júl 2010

@elixia ja som kupila fusak taky, aby bol aj do hlbokeho kocika a aj do sportiaka. Dolu sa da rozopnut, aby sa mohli vystrcit von nozicky s topankami a nezaspinili vnutro.

elixia
14. júl 2010

@andelik8 aka je to znacka?? alebo kde si ho kupovala?

andelik8
14. júl 2010

@elixia kupovala som cez bazar, za menej ako polovicnu cenu vo vybornom stave. Je to Eisbarchen
http://www.eisbarchen.cz/produkty/fusak-do-koca...

tothova5a
14. júl 2010

@elixia - ja uvazujem nad tymto, ale tiez neviem podla coho si mam vybrat : http://www.babymarket.sk/index.php?page=view&co...