♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
lulu aký mas pitný režim???? može to byť aj tým že málo piješ alebo vyčerpanosťou...
no dost mizerny idem sa rychlo napúit vodicky,lebo ma tu naozaj budu odvazat 😒
lulu - to tocenie hlavy je pri nedostatku tekutin, ale problemy s dychom, to netusim
zavolaj si radsej lekarovi
drzim palceky, aby to co najskor preslo
lulu lahni si na zem, si nohy na sedačku, popíjaj chladnu vodu a snaž sa odpočívat. Hlavne ticho, teplo!!!
Mne k tomuto všetkému ešte občas trepe srdce ako o závod a celá sa trasiem. Toto mi pomáha, samozrejme ak ti bude horšie volaj lekára
samasa presne toto mi robi srdce mi strasne rychlo bije a vcera som sa uz triasla.dnes je to lepsie no uvidim co a ako. 😉
caute kocky,tak som bola dnes na prvej poradni a predsa mi posunul termin na 1 sept,pridala som aj fotecky,taka som sa vytesovala,ze sme ok 🙂
Lulu neboj to je nizky tlak,musis ist na vzduch ak si nebola,ja to mavam aj vcera som to zrovna mala a dnes trochu,ziadne strachy 🙂
Ahojte 🙂 Tak som si cele poobedie myslela, ze zase je nieco s konikom a to som bola ja odhlasena 😀
Takze dnes som bola prvy krat u dokiho, som 6+0, mimi ma 6,7mm a srdiecko mu uz krasne bije 😵 Dostala som aj utrogestan, femibion a knizku 😵 A mam aj fotecku 😵
A teraz vas idem docitat 😉
Ahojte baby tak to mám všetko za sebou 😔
Ďakujem Vám....
Ešte stále tomu neverím cítim sa ako v zlom sne 😔 brat mal 26 rokov havaroval s jeho aj mojím najlepším kamarátom. 😢 😔 stále nemôžem uveriť ☹ ☹ ☹
luci, gartulujem
anarida, nikto si nedokáže predstaviť tú bolesť, len ten kto to prežil...no aj napriek tomu musíš byť silná, jednak kvôli Emke a jednak kvôli tomu malému červíčku v brušku.
anarida tu slova utechy nepomozu...si silna zena ty to zvladnes 😔
maculienka drobcek je nadherny 😉
no tak mne to uz preslo a uz som aj zistila z coho som to mala.najskor som si myslela,ze z kavy,ale ved ta zvysuje tlak a potom som si spomenula,ze som mala marinovane mäso zo zemiakmi a v marinade som dala strasne vela cesnaku takze tak.
maculienka ake mas krasne fotecky 😵 😵 😵
anarida tiez si myslim,ze slova su zbytocne to si musi kazdy prezit,aby pochopil ako sa citis. je to krute,lebo zahynul clovek v mojom veku a cely zivot mal este pred sebou.verim,ze si silna a zvladnes to aj ked to bude dost dlho boliet ☹
no aj ja som strasne dlho zas citkala,ale uz to mam za sebou .... 🙂 😉
ale sa tu toho udialo anarida taktiez vyslovujem uprimnu sustrast.....mas toho urcite dost tak sa len drz nech ste v poriadku obidvaja.... 😔
no aj mne zacina nejako rast brusko babenky neviem aj ked sa mi to zda skoro,lae pocitujem to na sebe...a to moje travenie taktiez uz neviem ze co by som si mala dat...len mne to akosi nejde vrchom ale spodkom,co narobim aj moja mama si an zaciatku tehotenstva myslela ze ma crevnu chripku.... 😀
aj ja idem na prvu poradnu az okolo 12 tt takze si este pockam....juj uz aby to bolo ......
a s mojim priatelom tiez pripravy svadby su v plnom prude a velmi s atesime svadba by mala byt 12.juna tak uvidime dufam ze vsetko dobre dopadne..... 😵 juj len to uz budem mat riadne brusko...zohnat saty bude umenie.... 🙂
aj ja som si pred troma hodinami dala za dve naberacky polievky s jednym langosom ale uz ho nechcem ani vidiet.... 😒 to som tomu zas dala.... ☹
lenina neboj sa s bruskom bude svatba urcite krasna,ja som tiez mala obavy,lebo takisto planujeme svatbu asi v maji v juni,ale vela ludi ma presvedcilo,ze mamicky s bruskom su prekrasne nevesty,to sa da zakryt satamy,vyber si take pod prsiami volne a vystrih budes mat aky ukazat.uz som sa s tym zmierila a tesim sa takisto.
no uz som hore babulky,musela som sa rychlo najest,lebo hlad bol ukrutny po zobudeni,par krat ma naplo ale udrzala som,vlastne nemalo ist ani co von,preto ma len vzdy rano napina.
neviem co bude varit na obed,nic mi nechuti ale hlad premoze,hlavne teraz mam sto krat vacsi hlad ako kedysi.
co planujete varit vy?
😀
Ahojte 🙂
ja lezim chora doma - prechladnutie, nadcha, bolest hrdla, vcera ma boleli aj nohy a krize dost ... ledva som zasla zo skoly na stanicu na vlak ... vecer sm boli na pohotovosti, dali mi antibioticke kvapky do nosa a mam lezat ... dufam, ze do pondelka to bude lepsie, esteze mam dovolenku 🙂
ja budem varit palacinky s orechovo-lekvarovou plnkou a cokoladou a slahackou 😵 ... a zajtra asi halusky s kyslou kapustou ... mäsa bolo cez tyzden dost 😝
u mna, co sa tyka tehu ziadna zmena ... ziadny priznak, ziadne brusko 😀 ... mama mi uz aj hovorila, ze mam byt v pohode, ani sestre nic nebolo, este sa lepsie citila a ma syna ... tak som zvedava, ci to bude aj u mna platit, lebo MM ten len o Monike basni 😀 ... tak ja sa smejem, ze bude Monika, ale s pipikom 😀
inak som rozmyslala, ze mozno aj preto mi nic nie je, lebo to tehotenstvo az tak neprezivam, nesledujem sa, necakam, ze mi musi byt rano zle a tak ... mozno je to aj o psychike 😅
zuzanoc,viesco ze mas pravdu,ze je to trochu aj o psychike,ja tiez ked si poveim ze mi musi byt dobre aby som niekde neodpadla od nevolnosti,mi je dobre,len ked si vsugerujem nejaky pach alebo nevolnost,hned tu je.
dnes mi je urcite zle aj to tak trocha citim ale kaslem na to,uz som zamiesila na zemiakove pagace a hodila do pracky,to predtym nehrozilo,len som lezala a nic nemohla robit ale terba sa troska menej lutovat.
Ahojte 😉
lenina aj ja som sa vydavla z bruskom,ale z akym 😀 svadbu sme mali piatok 13.presne 13.6.2008 a o mesiac uz bola medzi nami erika cize v 8 mesiaci som mala svadbu,ale to len taku 2 svedkovia na urade potom rychli obed a isli sme na jarmok a bolo.takato svadba nas vysla okolo 15000 a to len obrucky stali 9500.mame z bieleho zlata su krasne,ale ani jeden ich nenosime,lebo moj pracuje ako strechar tak by mu zavadzala a ja zase nemusim byt oprstienkovana tak ich mame odlozene 😉 ale urcite ked bude druhe na svete tak este hadam stihneme naozajsnu svadbu,lebo mojej mame bolo dost luto,ze ani na urade s nami nebola,ale to bolo na rychlo urobene.a aspon mame pekny datum dokonca aj cas obradu bolo o 13:00 😀 a zatial sme stastny a velmi dobre nam to klape 😉
dnes mi je dobre fakt to bolo z toho cesnaku.no idem sa venovat malej,lebo uz mi tu mrnci tak zatim papa babulky 😉
baby ja cesnak nemozem citit od zaciatku tehu,hlavne taky upeceny na niecom alebo uvareny,ma az napina ak si na to spomeniem.
lulu takze v osmom mesiaci,no a ake si mala satocky?
mne cesnak nevadi ... ale zase ani predtym som ho nejako secialne neoblubovala ... jedine kava mi nechuti, ani ma nenapadne si ju uvarit 😅
ja som bola vzdy rozhodnuta, ze ako tehu by som sa nevydavala, radsej by sme pockali niekedy potom ... ale my to uz mame skoro tri roky za sebou 😀 ... aspon o jednu starost menej 😝
Ahojte tak na nás sa to všetko valí teraz ja neviem čo robiť 😔
Som úplne bezmocná to je najhoršie 😔
Asi som Vám včera nepísala,že mojej sestre sa vo štvrtok narodila dcérka Nelly predčasne v 37tt čo by nebolo až také zlé no u Nelly objavili problém zo srdiečkom a včera nám ju vrtulníkom previezli do BA 😔 ja viac neviem všetci ma akoby ignorujú 😔 😔 😔 😔 😔 😔
Do toho má dnes moja Emulka meninky ja som na to úplne zabudla a ani ju nemám doma 😔
anarida mozno ti nic blizsie o Nellinke nehovoria,aby si sa zbytocne netrapila kedze cakas babatko chcu ta toho asi usetrit aj ked ty by si mala urcite dusu na mieste kebyze vies co sa naozaj deje. 😒
maculienka ja som si kupila take biele tehotenske saty mam ich doteraz a aj ich niekedy v lete nosim.kupila som si ich v newyorkery. 😉
a zabudla som Emmuske vsetko najlepsie k meninkam 🙂
maculienka a ty byvas priamo v Meste?a kde pojdes rodit?ja do TN
anarida uff vali sa na teba vsetko zle aklo taka lavina...ale ty to zvladnes a hlavne pokoj 😔
lenina aj mne nejako moc narastlo zatial 😀
anarida ... no je to smutne, co sa deje okolo teba, ale neboj sa, zivot je ako sinusoida a bude aj lepsie ... musime si, bohuzial, preskakat kadeco 😔
lulu daj si predpisat magnézium, to sa stava aj mne neboj. 😉
Emmke želáme všetulinko len to najlepšie a hlavne zdravíčko a štastíčko, lásky mám určite dost 🙂 Anarida vieš možno si ta nevšímajú aby na sebe nedali vidiet bolest, ktorá vás teraz postihla- aby na teba zle nevplývali. Mojko ja viem že je to tažké ale neboj prebolí a všetko ti nahradia detičky... Držím ti palce aby to prebolelo čo najskôr...
A malička Nelinka- no bud rada že sa dostala do rúk naozajstným odborníkom- najlepších na celom slovensku... V ba je špičková klinika.
Ahojte babulky ďakujem za milé slová za gratulácie pre Emušku dám jej za Vás pusinky.
Tak bola som na návšteve u sestry ona je už doma čo sa mi moc nepáči 😠 nechápem ako môžu prvorodičku poslať domov veď vo štvrtok porodila 😕 😔 Sestra to znáša veľmi zle spolu sme si poplakali pospomínali 😔 No Nelly má vymenené chlopňe bude nutná operácia no najskôr musí nabať veľa síl lebo je malinká má len 2.700g a 47cm jej stav je momentálne stabilizovaný tak aspoň nejake + v týchto dňoch.Ja dúfam,že Nelly bude bojovať.Sestra tam chce v pondelok ísť a vybaviť si aby tam mohla byť s malinkou.Inak jej ani mlieko nezastavili ani nič 😔 😠 Ja som si šla od sestry po malinku ku kamoške tá chudiatenko najskôr váhala či sa na mňa hodiť no po chvíli sa začala tak túliť až sme obe plakali 😔 zlatíčko moje šli sme trošku do Maxu dala som si kávičku aj muž za nami došiel Emka sa vyhrala ja som sa trošku odreagovala fotením 😅 a už sme domka.
Ja som dostala od tatinka krásne červené ruže Eminka na meninky dostala zase kopu hračiek a ja som jej dala nový Nextík ten Next je radosť skôr pre mňa ale čo nevadí.

Ahojte
baby mne sa strasne zle od vcera dycha teraz neviem ci to je nizky,alebo vysoky tlak,ale strasne je to,alebo malo pijem tekutin?normalne sa nemozem poriadne nadychnut stale citim ako kebyze mi niekto sedi na plucach 😒 a sem tam sa mi aj zamota hlava neviem co je somnou dufam,ze to neni vazne a ani neviem ci mam ist k lekarovi,alebo co ☹