♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
agentka ... no na par rockov urcite nie ... neplanujem byt na MD extremne dlho ... hlavne, ak MM nebude mat stale robotu 😒 ... ale rada by som isla mimo skolstva
johanka ... ja som na tom s citanim podobne, ale pred tehu som toho studovala viacej 😅 😀
veji ... tak maleho treba dvihat co najmenej 😉
agentka ... veru sme vynimky, ale budme rady, lebo mame o problem menej a nic nas neobmedzuje v beznom zivote 😉
asi ani ja nebudem tri roky doma...bohužial mame u nas veeeelmi slaby soc. system by som povedala že to je hamba aby mamičky na materskej mali taku almužnu.. 🤐 zuzi a čo zhana aku robotu tvoj MM?
baby ja mam načitaneho toho kopu ale bzdy si aj tak všetko čitam ešte raz a zas a znovu aspon čo sa tehu týka 😀
agentka ... no MM je ing-strojar, letecke a spalovacie motory, takze nieco v tejto oblasti, ale uz je bez roboty vyse roka 😒
agentka - ja som podla informacii z 3. ruky povazovala nevolnosti za taku "klasicku" sucast teho, ale akosi som sa naivne domyslala, ze to bude trocha ine ... miernejsie, resp. ked sa povie, ranne, mysli sa ranne .... ale blinkat 10 za vecer ... dakujem pekne ....a stale sa kontrolovat, ze ci uz presli dve hodky, ze musim neico zjest, aby som zas neobjimala lavor .... no, uprimne, toto som vazne necakala ... takez holky, co vam nie je zle - budte rady 🙂 🙂 🙂 a ja vam budem ticho uprimne zavidiet a cakat na 12. tyzden 🙂
zuzi ked pojdem do roboty zavolam do martina babam na jeden urad a možem sa popytat čo konkretne by chcel robit ?? lebo toot je asi dost špecifické a problematické zrejme..
johanka no ja som si myslela ze mi bude zle a ani prvy raz ani teraz nič...absolutne ako pisala zuzka žiadne príznaky... ale ano som rada nakolko by ma to dost asi blokovalo v robote a teraz pri škole... neboj už vydrž..a neni su nejake lieky na to ?
Inak baby mohla by som Vás poprosiť o hlasy?
http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=2b...
veľmi by som to kamoške priala...ona nema kam dávať link tak to skúšam ja takto
agentka ... no doteraz robil technologa a konstruktera, v tomto ma skusenosti
adi jasne dame ti like 😉
zuzi popýtam sa aj ked dnes je situejšn zufala..ale tak opytanie nič nedam 🙂
ďíky Kati 🙂
Inak pridala som nejake nove foto na FB tak ak chcete kuknite
no tyzden som chodila na injekcie torecanove (bolo mi tak zle, ze som neudzala ani tekutinu v sebe, takze som akutne potrebovala jest a pit) - a blinkanie sa obmedzilo na vecer vtedy. potom som prestala, zaludok sa nejako ukludnil, teda stale mi bolo zle, ale vedela som to trocha jedenim korigovat, no a tento svtrtok bol velmi zly .... ale asi sa nieco vo mne (zeby bublinka?) vylakala hrozby nemocnice, piatok uz bol zas standard - je mi zle, zaludok plava, ale papam, a blinkala som len vecer ..... a teraz sa citim tak nejako, ze asi to ide na mna "znova" .....
a ze ci na to este nieco je? otec mi doniesol od jednej znamej z lekarne emesin - prirodny doplnok stravy pre tehulky, na potlacenie nevolnosti, ale brala som len jednu tbl. - kym sa to nespytam lekara, nechcem nic brat - a k dr. idem v utorok.
vidite, holky, hovori vam ten liek nieco? teda tie, co ho potrebuju 🙂
agentka ... vdaka 😉 ... no najmä v tejto oblasti je ta situacia dost biedna ... uvidime, ci sa nieco podari ... mame vo vyhlade este to profesionalne rodicovstvo, ale musime este dorobit kurz a potom sa uchadzat o miesto a to moze este trvat nejaky cas
adi kuknem dnes som bola na FB iba na skok ale pojdem pozreť na maličku 😀
fuha johanka tak toto je fakt naozaj neprijmene....juj tušim by som od teba nejake tie dve blinkania na den zorala 😀 mne by to neuškodila lebo ja papam ako blazon a moc priberiem a to zas budem dlho davat dolu 😖
no, na dnes koncim, už mi je znova zle, idem si zohnat lavorik a lahnut si, pekny vecer.
zuzi neni zač 😉 ake prof. rodičovstvo ????????? 😨
agentka ... ide o jednu z foriem ustavnej starostlivosti rodinneho typu, mas dieta doma, ale si zamestnanec detskeho domova, teraz sa tomu robi uz konecne aj v mediach dost dobra kampan, pred par rokmi o tom nebolo ani pocut
mne ten nazov nic nehovori...ja som uzivala torecan cipky ale ked som bola u dokiho a reku rovno mi to aj predpiste tak mi povedal ze to nieje 100% nezavadny liek pre tehulky..no krasa teraz mi to povie ked mam rok a pol rocne dieta a torecan som uzivala pomaly tri mesace kazdy den
vejinka kuki som foto bruška riadne 😅 ja vôbec nič ani náznak 😅
aháááá no o tom som ešte zuzi nepočula..... tak na to sa chystate ???
agentka ... no chystame sa uz dlho ... uz sme ten kurz mohli mat v oktobri hotovy, ale MM mal moznost ist do BA na 6 tyzdnov na brigadu, tak to musel prerusit 😖
ahaaa no zuzi tak držim palce 🙂 a dietatko si možeš vybrat ?
agentka ... no podla oficialnych pravidiel si dieta vybrat nemozes, ale vsetko je mozne 😉
Ahojte baby 😉 mne je zatial fajn ziadne komplikacie tak uz dufam,ze to aj tak ostane.moj isiel z malu na sanky tak som tu strcena.
johanka aj tu u nas jedna ma problemi z klbami a tiez isla cisarskym,lebo jak jej mala tlacila na lonovu kost tak sa jej cela rozsipala a musela este aj nejaky pas nosit.a teraz ju strasne bolia krize 😒
Ahojte práve som zistila,že viem robiť tabuľky 😵 😵 pustil sa už niekto do toho?Alebop môžem ja-? 🙂
Ahojte 🙂
anarida ... ak mas cas, tak sa mozes do toho pustit ... ja to viem robit, ale nemam kedy, lebo stale cosi treba do skoly 😝 ... aj dnes som uz stihla jednu tabulku ohladom vysvedceni spravit a o chvilu ideme obedovat ... tento vikend mame bezmäsity ... vcera palacinky a dnes halusky s kapustou a paradajkova polievka 🙂
Návrh je v mojom albume tak napíšte svoj názor či to môže byť takto čo pomeniť pridať odobrať alebo tak 🙂
anarida ... no snad aj moze byt 🙂 ... takze ti mame do IP poslat udaje, ci ako? 😕
No posielajte do IP 😉 🙂
Ja som tam chcela dať ,že meno bábätka a termín pôrodu len sa mi tam vždy vojde len termín alebo meno neviem ako to dať pod seba ešte poskúšam 🙂
Anarida, tabulečka krásna, šikovná si, posielam údaje do IP. 😉 Myslím že tie dvojslovné veci sa ti zmestia len pod seba, skús roztiahnuť tú prvú bunku a pod seba sa to zmestí.

Jaj no co uz, pekna praca, len zle platena, moja mamca uci v skolke, miluje deticky, tak uz sa tesim, ako jej oznamime, ze cakame mimi 😀