♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Tak som ju už dala aj sem a teraz som si všimla,že tam chýba jedna čiara tak ju doplním keď budem tehulky do tabuľky pridávať 😉 Idem off večer sa pohrám doplním pá zatiaľ pekný deň a čakám IP 😉 😵
anarida, veľmi pekne to vyzerá, len neviem, či si si všimla AUGUSTOVKY 2010 majú taký istý obrázok ako podklad 🙂
kukl som tabulku, pekne vyzera ... ved to nevadi, ze je tam taky isty obrazok 😉
Hej všimla som si to 😅 no ja som hladala a potrebovala som taký aby sa to tam zmestilo môžem pohladať ešte iný skúsim 😉
No tak som zmenila obrázok je to syn mojej sesternici dúfam,že nevadí 😅 ak chcete môžem pohladať iný lepší podzte svoj názor 😉
Ahojte!
anarida, super foto. Poslala som ti IP.
Inak zajtra mam uz 2. poradnu, dostanem aj vysledky co mi brali krv pred tyzdnom.
Ahojte, no ja mám dnes blbý deň, mám zvýšenú teplotu, nádchu a bolí ma hlava. K tomu mierne tehotenské nevoľnosti. Najhoršie znášam tú zvýšenú teplotu, lebo len pijem čaj a nemôžem si dať ani paralen. No a najhoršie je, že zajtra musím ísť do práce. ☹
Kočky už ste pridané 😉
andzi prajeme skoré uzdravenie 😉
Ja som sa aj zabudla pochváliť mňe dnes krásne bruško vyskočilo 😅 ako pri Eme v 18 a pri tom druhom tehu v 8tt 😵 😵 😵
anarida, ďakujem, pôjdem skôr spať, snád mi to pomôže
andzi, skore uzdravenie. Paralen si kludne mozes dat. Tehulky nic ine nemozu iba to. Mna denne boli hlava, jedine paralen mi pomaha.
anarida, Lili nepiseme s y. Dakujem za opravu. Aj ja uz mam pekne brusko, uz to ani tajit neviem. 🙂
pipi hneď to pravím prepáč 😉
opravím 😅
Ahojte môžem sa k Vám pridať?
O bábätko sme sa začali snažiť hneď ako mi nastúpila po pôrode MS a rýchlo sa nám aj podairlo tak sa vytešujeme 😵
glizina cicka moja vitaj 😵 gratulujeme 🙂 😵 😵 ak chceš pošli mi IP s údajmi hodím ťa do tabuľky 😉
že glizina 😅 prepáč moja chcela som glizinka 😉
Jééj Adri ahoj moja aj ty si tu?Krásne ja som ani netušila,že čakáš bábo 😵 Jasne hneď ti pošlem údaje. 😉 AKo Emka?Isto už veľká kočka 😵
ahojte, mozem sa k vam pridat?
momoyka jasne vitaj 😵 😵
gliz no keď sa túlate kade tade neozveš sa 😠 😠 Emka je teda riadna už veľká baba,herečka 🙂
Sarah ako? 😵 poslúcha?
momoyka aj ja som sa len teraz pridala 🙂 vitaj 😉
Sarah poslúcha je to zlatíčko 🙂 Idem ti poslať tie údaje a idem malú dať spať tak pá 😉
už si tam 😉 pá
dakujem za uvitanie...
momoyka ty máš aj Hanku septembrovú? 😵
hej, my sme septembrovciatkovi, asi to tak vyzera...
super krásne 😵 😵 😵 gratulujemeeee
dakujeeme 🙂 😝
u nas su plodne asi tie sviatocne a novorocne dni... 😀
😀 😀 😀
momoyka ak chceš pošli mi info vpíšem ťa do tabuľky 😉 🙂

Kočky už som začala sme len tri tak keď nás bude viac v tabuľke ju nahodím ešte sa s tým pohrám 🙂
Ostatne prosím do IP písať
nick,vek,bydlisko,meno bábätka,termin pôrodu,súrodenci 😵 dúfam,že som na nič nezabudla 🙂