icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

hobit
14. aug 2010

ja som pribrala 7 kg a brusko mam 93 cm...a dnes som definitivne totalne spuchla, doteraz som to mala len na prstoch na nohach, uz mam aj clenky a rukz velke 😖

danulka3
14. aug 2010

@zuzanockamt Veď uvidíme,potom si napíšeme,koľko nám ostalo po pôrode a ako to ide dole,teraz sa s tým vôbec netrápme. 🙂

gumimaci
14. aug 2010

@danulka3 este nic, ja som davala papier uctovnicke na konci jula...

sjusiquatro
14. aug 2010

ja som zatial pribrala 13 kg...postielku este namame este daky tyzden 2 a potom ju poskladame... 🙂

zuzuz1
14. aug 2010

@danulka3 ja mam matersku nahlasenu od 29.7 a uz mi aj nabehla...aj papier mi dosiel... ziadna slava s tou sumou ale ked neprsi aspon kvapka 🙂

danulka3
14. aug 2010

@zuzuz1 Už ti ja nabehla???? U nás v Žiline to je strašné,všetko tu musím naháňať,ja keď mi doplácali do priemerneho platu,raz poslali ,raz nie,vraj majú toho veľa,a tá pani ,čo ma má na starosti bola vraj PN.Ale to ju nezaujíma,že tie peniažky potrebujeme,a keby maródovala pol roka,akože mi nič nepošlú?Počkám ešte do 20.teho,a potom sa tam budem musieť ísť zasa rozčúliť 😠

zuzuz1
14. aug 2010

@danulka3 ved to... unas je stastie zesom to nemusela nahanat... ale niekedy ti nic ine neostava len si chodit zvysit tlak...

lucia20
14. aug 2010

ahojte baby, ja mam brusko presne ku dnesnemu dnu 117cm, strasne mi spadlo dolu.... vahu mam +15kg.

dnes ma cely den trapia poslickovia. prisaham bohu, keby boli pravidelne, tak poviem, ze rodim... strasne ma stahovalo... tak uvidime..

danulka3
14. aug 2010

@zuzuz1 veď už mám v tom prax 😎

danulka3
14. aug 2010

@lucia20 mohla by si ísť rodiť prirodzene,či by ti spravili akútny cisársky,keby ťa to teraz chytilo?

anetaadam
14. aug 2010

@danulka3 Ja som na materskej od 29.7 a hned som to odniesla na socialku a ešte tiež nič 😖

anetaadam
14. aug 2010

Ja mám plus 8kg 😎

danulka3
14. aug 2010

@anetaadam ja tam má papier od 29.júna,už viac ako mesiac

lucinka83
14. aug 2010

ja mam plus 14

anetaadam
14. aug 2010

@danulka3 No ale zamestnavateľ ti ho tam isto poslal až v juli,ked si vypísana od 24.7

danulka3
14. aug 2010

@anetaadam Uf,tak to neviem,ja som myslela,že hneď ,veď uvidím,počkám do toho 20.teho,kedy by mali byť aj peniažky na účte a potom sa tam pôjdem opýtať.

anetaadam
14. aug 2010

@danulka3 Tak to som aj ja zvedava kedy nabehnu peniažky

lucia20
14. aug 2010

@danulka3 mala nesmie ist na svet normalne... teda teoreticky by mohla ist, ale je moznost, ze teratom je vacsi ako hlavicka a tym padom by sa zasekla... potom by ju museli nasilu vytiahnut, ale moze to prasknut co je priame ohrozenie zivota. myslim, ze ziadny lekar toto riskovat nebude. takze u nas za kazdu cenu musi byt sekcia. preto potrebujem rychlo vediet odselektovat poslickov od zacinajuceho porodu... a ja neviem ten rozdiel... ☹ ☹ ☹ ☹

lucia20
14. aug 2010

ja som na MD od 11.7, ale openazky budem mat az buduci mesiac... taaaaaaaaak sa tesim. konecne nejake peniaze.

kveta
14. aug 2010

@lucia20 Daj sa do teplej vody alebo sprchy, poslíčkovia v teplej vode prejdú.. pôrodné bolesti nie.

estterka
14. aug 2010

@lucia20 a to ked ty nevies po dvoch detoch ako to preboha ja rozoznam? 😕 mate daleko nemocnicu?

danulka3
14. aug 2010

@lucia20 Veď práve,aj ja sa toho bojím,že to nebudem vedieť rozoznať ☹

danulka3
14. aug 2010

idem ľahnúť pred telku,nemôžem dlho sedieť,všetko ma bolí a pichá,prajem dobrú noc.pa

lucia20
14. aug 2010

@estterka no moja, len tu je ten problem, zeja mam obe deti vyvolavane a ani pri jednej som poslickov nemala..... ja neviem ako zacina spontanny porod. po vyvolavacke ti do par hodin nastupia rovno 5 minutove bolesti, ale takto.... no ja neviem...
nemocnicu mame cez 30km

@kveta diky, vyskusame.....

@danulka3 no v tomto neporadim, lebo ja tiez neviem....

andelik8
14. aug 2010

@danulka3 aj mne uz prisiel papier s rozhodnutim a vcera uz aj materska bola na ucte. Na MD som od 18.7.

katrin31
14. aug 2010

ja mam v pase 100 cm a vaha plus 10kg..zatial

sisa004
14. aug 2010

no ja som pribrala až 19kg,ale nepovedala by som že až tak..ale váha vraví daco ine.No čo už potom už iba zhadzovat.A co to vlastne treba pobalit do porodnice?

estterka
14. aug 2010

@lucia20 no to je dost daleko na to,aby si tam zakazdym isla,ked si si nie ista..ale radsej robit paniku ako neist ked treba.

lucia20
14. aug 2010

@sisa004 chces presny zoznam??

lucia20
14. aug 2010

@estterka uz som si dala tu teplu sprchu, co ste mi odporucili, tak cakame. ale poslickovia by mali byt nepravidelni nie?