icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
31. jan 2010

anarida ... peknu foto si dala 🙂
andzi ... paralen kludne mozes alebo panadol ... panadol je original a paralen jeho generikum, tak je lepsie si dat original ... mne to povedala lekarka v piatok na pohotovosti ... tiez som chora, ale vdaka antibiotickym kvapkam sa uz nadcha zlepsila

lenina19
31. jan 2010

no ahojte zas mi trvalo kym som sa dostala do obrazu.... 😀 co narobim stale v robote viete ako je to.....

no s tymi satami dufam ze sa to spravi pretoze nebudem az do svadby na slovensku prideme 6 dni pred svadbou...ako by ste riesili problemik so satami vy ja si totiz myslim ze najidealnejsia by bola nejaka skutocne dobra krajcirka...bo inak neviem...s priatelom zijeme v uk a chcem sa sem po porode aj vratit...len si este musim pozistovat ze kedy po porode je to uz mozne....vy neviete o tom nic mozno nejaky link ze kde by som s ana to mohla spytat bo je toho dost co musim povybavovat pred aj po porode aj s tou svadbodu a niekedy mam z toho uz aj hlavu v smutku no ale ked uz bude chrobacik na svete tak sa z neho budeme teskat a vsetko bude svojim sposobom druhorade.. 😀 😵 ....moj priatel mi uz teraz pusinkuje brusko a to sme len na zaciatku..... 😀

a tie prsia do svadobnych siat mam uz asi pat rokov...velkost podprsenky prosim pekne 75 G mozno F podla podprdy....takze ja to budem este s nimi pestre...uz sa na to tesim... 😖 ;- 😒

zuzanockamt
31. jan 2010

lenina ... tak to mas teda fajn priatela, ked sa uz teraz tak vytesuje ... MM nejako emocie neprejavuje, ale je rad ... no pusinkovanie bruska, cakat nemozem 😀 ... mne su inak zatial vsetky podprsenky dobre, zo zaciatku sa mi zdalo, ze sa trosku zväcsili a citila som aj mierne napätie v nich, ale teraz uz vobec nic ... vsetko preslo 😅

zuzanockamt
31. jan 2010

leni ... a nerozmyslali ste, ze by ste so svadbou pockali az po narodeni, ked bude babo väcsie ... predsa len by si bola teraz pokojnejsia a mala by si menej starosti ... ja by som to asi riesila tak

mariann2
31. jan 2010

Anarida,krásne je to bábo na fotke pod tabulkou. 🙂

momoyka
31. jan 2010

ja som este nebola u dr., nejak sa mi nechce ist este, a navyse mi je od stredy stale zle, takze neviem, mala by som uz ist, ale zajtra nejdem,niesom na to psychicky pripravena..

zuzanockamt
31. jan 2010

momoyka ... este si vobec nebola u Dr.? ... ja som utekala uz v 5tt, ale bolo este skoro, tak ma objednala na neskor ... a v utorok pojdem asi na sono

momoyka
31. jan 2010

nebola, teraz tyzden som bola mimo, a tento tyzden to mam v plane.., ale este sa musim pripravit
nechce sa mi roztocit ten kolotoc, este to odkladam, kym sa da... potrebujem potom riesit endokrinologicku, zubarku

momoyka
31. jan 2010

my ideme spinkat, tak dobru nocku

zuzanockamt
31. jan 2010

no zubarku budem aj ja riesit, potom aj ocnu lekarku, kvoli porodu, ale to ma este cas ... a inak uz dufam nic 😅

vejinka
31. jan 2010

ahojte kocky..zubarku mam dufam na tento rok vybavenu a uz mi da pokoj..a dobrovolne asi pojdem po porode nech sa kukne pripadne zosrabe kamen 😉

jika80
31. jan 2010

ahojte
jej babky, ktore ste chore, zelam skore uzdravenie
ja sa vytesujem, bo som cely vikend nemusela grckat, novy rekord 🙂
iinak baby taka otazka, vy sa kupete alebo len sprchujete, bo som niekde citala, ze pocas tehotenstva sa nesmie kupat v teplej (horucej) voda a mne to taaaaak chyba

zuzanockamt
31. jan 2010

jika ... mna strasili, ze sa nemam kupat, ale som zvyknuta na teply kupel, tak si ho doprajem aj teraz aspon 3-krat do tyzdna ... zatial som ziadne negativa nepostrehla
vejinka ... ale pocas tehotenstva musis absolvovat aj zubnu prehliadku a neviem, ci nie dokonca az 2-krat, to si este musim zistit

mywiel
31. jan 2010

Kupat sa mozete doma vam nehrozi nejaka infekcia, vanu mate umytu, ale nie v teplejsej vode ako 37,5 stupnov v prvom trimestri, lebo ked sa plod prehreje 10 min. v teplote 39 stupnov ako napr. horucka aj tak moze dojst k potratu, vravim moze nie je to pravidlom. Takze vo vode co ma teplotu tela nic nehrozi. 😉

zuzanockamt
31. jan 2010

mywiel ... no tak asi budem musiet napustat chladnejsiu vodu, lebo ja som velmi teplomilna a znesiem dost velku teplotu vody 😕 ... no dufam, ze sa nic nestane ... lebo mne voda teploty tela nepride az taka tepla ... som divna 😕

vejinka
31. jan 2010

zuzi nemusis ale mozes..ani pri malom som nebola ani raz lebo mi bolo zle do dakeho 25tt takze nieje to povinnne je to tvoje pravo a mas to hradene poistovnou ale nieje to zakon ze musis....a ja mam tento rok uz prehliadku za sebou takze len ak bduem chciet mam prist 😉

anarida
autor
31. jan 2010

Aj ja sa rada kúpem v horúcej teraz som to trošku obmedzila no v druhom trimestri sa k teplej vani nie horúcej opäť vrátim 😵

vejinka
31. jan 2010

jooj ja sa len horucou vodou sprchujem ja som zaba studena potrebujem as aspom v sprche zohriat kedze cely den mrznem 😅

anarida
autor
31. jan 2010

Baby kto chcete ešte pridať do tabuľky píšte kým mám čas lebo potom až budúci víkend sa bude pridávať 😉

mywiel
31. jan 2010

zuzanocka ked ti poviem ze jedna kamosku tu z konika si myslela na zaciatku tehu ze je to chripka a mala zimomriavky sa kupala v horucej vode a vsetko je ok 😉 vravim nie je to pravidlom len sa to neodporuca. A sprchovat sa teplou vodou mozes pokial si na brusko nepustat horucu je to ok.

vejinka
31. jan 2010

anarida ja pockam este

vejinka
31. jan 2010

mywiel ja len na chrbatik a potom ked sa otocim uz berem hadicu do ruky a po pleciach si pustam 😀

anarida
autor
31. jan 2010

Inak baby môžem Vás porposiť?Ak máte chuť zahlasujte 🙂
http://www.povedztosmilkou.sk/index.php?hash=2b...

mywiel
31. jan 2010

ja uz som dala hlas 😉

agentkak
31. jan 2010

anarida šikulkaa si 😎

vejinka
31. jan 2010

ja prcham spat uz ani nevieidm dobru kocky 😉

anarida
autor
31. jan 2010

Ďíííííky 😵 😵
dobrú veji 😉

anarida
autor
31. jan 2010

Joj baby ja mám tiež zajtra poradňu sa bojím

zuzanockamt
31. jan 2010

anarida ... a preco sa bojis? 😕
mna dnes nejako zase pobolieva podbrusko a krize 😝

anarida
autor
31. jan 2010

Posledne tri dni ma pobolieva v podbrušku sú to take ako pichania príde a zas odíde neviem take čudne a teraz zase 😕 dúfam,že je všetko ok aj sono mi bude zajtra robiť tak som zvedavá 😵 😵 no ale snáď je všetko ok keď mi dnes to bruško vyskočilo