♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
13teho som dostala vyplatenu julovu PN, kedy dostanem augustovu matersku? viete?
Materská chodí jak výplata, dopredu by to bolo trošku na hlavu, aby chodila... Teda podľa mňa... 🙂
@andelik8 myslim si, ze to nejsu kontrakcie, skor sa pripravuje maternica a krcok, lebo je to stale take ako kontrakcie uplne na zaciatku po vyvolavacke... ale nestupnuje sa to. ani to nie je pravidelne. dnes ma boli cele podbrusko a mam pocit ze ma zvnutra uplne roztrha, jak to tlaci, ale zatial ok.
@anetaadam ved uvidime. som povedala, ze ked to bude trvat alebo sa to nejako zmeni tak pojdeme... nebudem riskovat. ale som si ista, ze monitor by nic moc neukazal pri mojom stasti, lebo ako na potvoru by isto prave natacali v tej chvili ked by sa nic nedialo...
@liliana82 ja som na MD od 11.7. ale 270 dni mi ubehlo az teraz 12-.teho, tak som sa origos musela prist na socialku 13-teho ukazat, ze este mam brucho, aby mi to v septembri vyplatili. :D:D:D
@klaudia85 baby síce dobre vravia, že treba ísť cez urgentný príjem, ale je tam teraz rekonštrukcia a uzavreli to, takže ak by ťa to draplo niekedy tento týždeň, tak sa chodí cez vchod do Polikliniky, tam ťa budú navigovať.
@klaudia85 informovana som, lebo som bola na vsetkych tych predporodnych kurzoch a pripravach tam 😉
@mamicka2009 dobre vediet... dakujem za info, moze sa hodit 😅
prave som citala diskusie o malinikovom caji.... pijete nieco take?
@medyna ja ten cajik pijem 🙂 ... a chystam sa aj na alchemilku, ale tu az neskor
hm, a ako tie caje pomahaju?
@gladiola caj z ostruziny malinovej je medzi tehulkami velmi znamy ... pije sa kvoli tomu, aby porod prebiehal lahsie, posilnuje maternicu
a odkedy sa ma ten caj pit?
@hobit v tychto poslednych tyzdnoch
takze uz ho mam pit?
@zuzanockamt ty si kedy s nim zacala?
@hobit ja som zacala tento tyzden 2-krat denne, lebo skor som ho nemohla zohnat ... ale na buduci tyzden asi zvysim davku na 3-krat za den
@zuzanockamt tak si ho zajtra kupim aj ja 🙂
dobru noc...
v poliklinike sa treba dat hned pri vchode dolava. su tam tabulky... hovorim o kramaroch.
ja som pir babach pila alchemilku. ta ma napomahat maternici a ulahcovat porod...
Tak o tom čaji som čítala aj ja.Myslíte,že to pomáha? Ja by som ho už tiež chcela začať piť,len neviem,či je to dobrý nápad,keď mi doktor kázal ešte tento týždeň brať magnézium.Musím sa spýtať vo štvrtok spýtať na poradni,do kedy ho mám ešte brať,veď som v 38.tt,takto neporodím ani do konca septembra 🙂 🙂
tak si ho teda kupim aj ja. Aj keby nejako zvlast nepomohol, hadam neublizi.... a tekutiny su potrebne, hlavne v takom dusne 😉

Ja som SZČO, a PN som nosila na sociálku obidve, tak isto aj materskú dvojmo, dokonca mi nedávno poslali, že si nárokujú na prešetrenie ďalších 60 dní..skoro ma porazilo na pošte, keď som to prebrala, ale normálnu PN, čo som si platila povinne mi chodila načas, len dobrovolnú mi nechcú dať 😒