icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
23. aug 2010

@lucia20 do 10-tich minut ju mas urcite vonku ... som to dnes zazila, ked robili na porodnici cisarsky ... na salu isla jedna baba 10:30 a maly uz 10:39 krical 😉

lucia20
23. aug 2010

@ellisabet jasne dam vediet. idem este rychlo pobalit veci a chytro do sprchy. pa

zuzanockamt
23. aug 2010

pri sekcii sa anesteza nemoze dostat k dietatu, tak sa kona velmi rychlo

ellisabet
23. aug 2010

@lucia20 aj ja už idem pomaly spať. dobru noc!

hobit
23. aug 2010

@zuzanockamt ja som nikdy nebola pn tak nemam skusenosti...dakujem 🙂

lucia20
23. aug 2010

@zuzanockamt no tak predsalen tych pat minut bolo prehnanych. :D ved uvidime. odstopujem im to. :D

zuzanockamt
23. aug 2010

@lucia20 aj tych 5 min. je realnych, ked sa pocita od rezu az po vybratie dietata ... tych 9 min u nej to bolo aj s odchodm na salu

lucia20
23. aug 2010

@zuzanockamt aha... no ved uvidime...

hobit
23. aug 2010

no vy ste toho teda popisali dnes...idem citat

lunana
23. aug 2010

@lucia20 zajtra držím palce, nech to všetko dobre dopadne 😉

vejinka
23. aug 2010

ahojte bavite sa o cisarovi?? no do 10 minut musi byt babo vonku.. 😉 tak to bolo aj u mna za desat jedna ma brali a o jednej bol maly na svete a uz ho muz kameroval 😉

vejinka
23. aug 2010

a to ma este nieciim mazali vycievkovali a dali masku...a potom pichli injekciu ktoru som uz necitila lebo som sladko azspala..do 5 sekund 😅

hobit
23. aug 2010

@gladiola pravda pravduca, ja uz viac ako mesiac jedine v tom chodim 🙂...len sa desim toho, ze sa este v septembri schladi 🙂

hobit
23. aug 2010

@lucia20 drzte sa

lucia20
23. aug 2010

baby, diky moc... ty kokso sestonedelie a tu smrdia cigarety... neviem ci to ide z ineho poschodia, no ale sila...

gladiola
23. aug 2010

@hobit: ked bude zima, das si ponozky 😉

hobit
23. aug 2010

@gladiola to bude vyzerat luxusne 😀

hobit
23. aug 2010

@lucia20 tak snad je to odinakial, ved to co uz by bolo...

liliana82
23. aug 2010

@silvia87 ahoj ja mám termín 16.9 a tiež rodím v Ružinove, máš zamluveného doktora?

kveta
23. aug 2010

@lucia20 No, dnes som bola na Antolskej a pred nemocnicou tehula v 9.mesiaci v župane s cigaretou v puse... 😠

hobit
23. aug 2010

@kveta to nemyslis vazne...to je hnus

aneta4
23. aug 2010

@lucia20 držím palčeky......budem na teba mysliet 🙂
joj tie moje bolesti ....no fakt sila.ked si už myslim že asi aj začnem stopovat....tak sa to nejak ukludní......

gumimaci
23. aug 2010

@lucia20 si pamatam, ze kopec tehosiek tam fajcilo a ked sa vecer nedostali von, tak to bolo citit na hajzlikoch 🙄 a ani sa tym nejak netajili. 😕

kika9449
23. aug 2010

@klaudia85 - ďakujem,ďakujem 😲 ......už mám výsledky - v kultivácii všetko negatívne a cukor v moči nebol... 🙂 ....ale našli mi v moči pe zmenu bielkoviny ☹ .....prosím,viete, čo to pre mňa znamená?čo sa deje?ďalšia diéta?.....

klaudia85
24. aug 2010

@andelik8 Mňa práveže tiež objednali v jeden deň, najprv monitor a keď skončím, tak na poradňu. Na monitor tiež treba čakať? Lebo tam mám byť o 11,40, tak či s tým môžem aj počítať 🙂

klaudia85
24. aug 2010

Tie cigarety, to je hruza, na takom mieste by som to nečakala.

danulka3
24. aug 2010

@vejinka Ahoj, a to si rodila pri celkovej anestézii?A manžel tam mohol byť? Môj sa vytešoval,že pôjde k normálnemu pôrodu,ale keďže to vyzerá na cisársky,tak sme si mysleli,že nie.Po koľkých hodinách ťa premiestnili na normálnu izbu?

danulka3
24. aug 2010

@ellisabet Díky za super článok.

A aký rozdiel teda medzi spinálkou a epidurálkou????? Zajtra idem na predoperačné,tak sa budem musieť na to popýtať,lebo v tom mám už nejaký chaos.

katrin31
24. aug 2010

@kika9449 ja som mala minule bielkovinu a povedala mi sestricka, ze pokial nemam opuchnute nohy a vysoky tlak, tak ze to nie je nic vazne. ze napr. ona vybrala nove papieriky a ze su citlivejsie ked ich nove otvori 🙂 a o tyzden som ich uz nemala..

kika9449
24. aug 2010

@katrin31 - veď už som si prečítala hrozivé diskusie o preeklampsii a gestóze 😖 , ale nemám iný príznak ako opuchnuté nohy či vysoký tlak,tak tiež dúfam,že bude všetko ok,ale mám ísť v stredu k sestričke, tak už sa neviem dočkať zajtrajška.... 😔