icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
24. aug 2010

@danulka3 ahoj nie nie nebol priamo na sale..to nemohol ale kedze som bola jedina ktora rodila cisarom v tom case tak sme sa neobavali vymeny dietata z toho som mala asi najvacsi strach a vlastne hned videl ako sa otovorili dvere a v modrej deke zabaleny maly. a ked ho obriadovali uz tam bol a tocil ho...vid 😉

https://vimeo.com/1616826
vejinka
24. aug 2010

@danulka3 no na jiske som musela byt do druheho dna asi do desiatej a potom uz klasika vo svojej premiestnili ma na vozicku lebo sa mi nedalo chodit..teda mozno by sa aj dalo ale takto som si fajne sedela a sestricka ma vozila 😀 horsie bolo vstavanie z vozika...ale vsetko sa da prezit 😉

katrin31
24. aug 2010

@kika9449 neboj, to bude ok..urcite..ak nemas ine priznaky, tak to je v pohode

danulka3
24. aug 2010

@vejinka krásne zábery,máte nádhernú pamiatku.

Ja už asi nejdem viac čítať a vypytovať sa ,ja verím,že to dopadne dobre.Všetko je tak,ako má byť,to hovorí môj manžel.

anetaadam
24. aug 2010

@lucia20 Myslim na vas a držím palčeky,už ste určite na sále 😉

klaudia85
24. aug 2010

@lucia20 všetky tu na Vás myslíme, držte sa.

silvia87
24. aug 2010

liliana 82-nie nemam,svojho lekara som nechcela,mam tam znamu takze ona my vabavuje Dr.radechu ak sa to podari!

silvia87
24. aug 2010

@liliana82 ahoj,nie nemam lebo svojho dr.som nechcela,mam tam znamu takze ona my vybavuje lekara,chcela by som Dr.Radechu.a kam chodis na poradne?

silvia87
24. aug 2010

@gladiola ahoj nie nemam bohuzial!

liliana82
24. aug 2010

@silvia87 ja chodím k dr .Kozolkovej a pokiaľ nepôjde na dovolenku , tak ma aj odrodí 🙂
a keď tu nebude, nebudem si zajednávať nikoho iného

silvia87
24. aug 2010

@liliana82 ja som chodila dr.Spankovi a teraz chodim k dr.Tapakovej,myslim tak sa vola,vo stvrtok mam poradnu tak sa trocha bojim lebo mi dost opuchaju nohy.

liliana82
24. aug 2010

@silvia87 ja mám poradnu zajtra, 2 týždne som nebola na kontrole, tak dúfam, že je všetko ok, tie nohy poznám, ale verím, že to máme v "norme" 😉
a odkiaľ si?

silvia87
24. aug 2010

@liliana82 ja som z Tomasova okr.Senec,a kolkatom tyzdni si ze chodievas kazde 2 tyzdne len?ty si z Ba?

liliana82
24. aug 2010

@silvia87 idem do 38tt tento týždeň, a mala som chodiť každý týždeň do poradne, len tu nebola moja dr, tak som nebola 😒 , čo ma trochu hnevá,kedže som od začiatku na rizikovom

silvia87
24. aug 2010

@liliana82 no ved preto sa pitam,aj ja som na rizikovom,lebo som mala uz jedno mimomaternicove tehotenstvo,ale ja by som bola uz najradsej keby bola vonku,uz to trva niak dlho

liliana82
24. aug 2010

@silvia87 ja som minulý rok o miminko prišla, prestalo sa vyvíjať , a v tomto tehu som krvácala do nejakého 14tt, takže som si to "užila" 😒
ja mávam v noci také silné kontrakcie, že mám čo robiť, aby som ich rozdýchala..
A to máme 2 psov, a keď drahý nie je doma, tak venčím ja...som už jak kačica, kývem sa z boka na bok 😀
Tak nejak trošičku dúfam, že mi dokina zajtra povie, že sa otváram a nebude to už dlho trvať a drobček tu bude s nami už čoskoro 😀
Hej ja som z BA

anetaadam
24. aug 2010

LUCIA20 ma TATIANKU,pozrite do AUGUSTOVIEK je tam aj foto 😀

klaudia85
24. aug 2010

@anetaadam to vážne? 🙂 🙂 🙂 Ja to nikde neviem nájsť.

estterka
24. aug 2010

ahojte baby,tak aj my uz mame Hannah na svete,vcera vecer sa narodila-nakoniec cisarskym,o 19.40,mame 2910 gramov a 47 cm..zatial je na pozorovani,prvykrat ju pojdem teraz pozriet,lebo ja som musela lezat,ale MM za nou bol viackrat a ze je v poriadku🙂

klaudia85
24. aug 2010

@anetaadam ááá našla som, je úplne nádherná 🙂 🙂 🙂

gladiola
24. aug 2010

@estterka: gratulujem!!!!

gladiola
24. aug 2010

@klaudia85: neviem ju najst

kveta
24. aug 2010

@estterka Gratuľujem. 🙂

klaudia85
24. aug 2010

@estterka Jééé, gratulujem k babätku, to je úžasné 🙂 ako sa cítiš?

elixia
24. aug 2010

@anetaadam vdaka za krasnu spravu, malinka je zlatucka, uz len drzime palce nech vsetko dobre sopadne 🙂

@estterka srdecna gratulacia aj tebe, vela zdravia hlavne... 🙂 Tesime sa na fotocky 🙂

anetaadam
24. aug 2010

@estterka Aj my gratulujeme,rýchle zotavenie a veľa mliečka 🙂

gladiola
24. aug 2010

@klaudia85: dakujem, super, ake zlatee

anetaadam
24. aug 2010

@lucia20 Gratulujeme,malá je nááááááááááááááádherna,hlavne rýchle zotavenie a Tatianke veľa zdravia,nech všetko dobre dopadne 🙂

anetaadam
24. aug 2010

No nás to čaka asi v pondelok,uvidíme aký bude nález,ked včera na 4 prsty,tak snad to vydržíme do pondelka 😉

liliana82
24. aug 2010

estterka aj lucia20 GRATULUJEM k detičkám!!!! 😀
Tešíme sa na fotečky.... 😀 😀 😀