♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no sranda ... ze predtym len jedno a teraz dve 😅 ... no bude fuska mat dve babätka naraz, ale zvladnes to .... nam by sa do bytu ani dve deti nezmestili 😀 ... my sa tu ledva natlacime traja a väcsi byt zatial nie je vo vyhlade ... tak dufam, ze bude len jedno, ale my ani dvojcata v rodine nemame
anari 😵 😵 😵 ja som najskor pozrela album, ktory je prvy na rade a skoros om odpadla, ked som zbadala tvoj nik 😅 takze dvojicky, no to je krasne, uzasne 😵 😵 😵 a mate dvojicky aj v rodine???
Ja stále neverím 😅 ja si neviem predstaviť dve + Emka bude ešte malinka hlúpučka 😲
potvorka, ja som mala tiez slaby hnedasty vytok pocas 5 dni, ani som to tu nespominala, bolo to presne v case, kedy by som mala mat mrchu a beriem tiez duphaston...
rhodosbb dvojky dokonca aj trojky máme v rodine 🙂
A dr.že jedno je viditeľne menšie či sa nám nemohlo podariť neskôr 😅 😀 Ja hovorím,že mohlo ale nejak sa mi tomu nechce veriť 😕
anarida gratulujééééém aj ja cem dvéééé 😀 😀
Anarida, waaau tak to je prekvapenie! 🙂 Gratulujem k dvojickam 😉 To musel byt asi poriadny sok, co?
A pytala si sa Dr aj na to cestovanie lietadlom v tehotenstve?
mywiel ďík 😀 😀
Inak baby idem pridávať rhodosbb do tabuľky a niečo tam pomeniť tak kto ešte chcete pošlite mi info lebo budem pridávať až v piatoook 🙂
andullinka ďakujeme hej hej pýtala vravel,že môžem ak nenastanú dovtedy nejake komplikácie 🙂
anari, tak to si mohla aj ocakavat, ze sa vam zadaria dvojicky 🙂 a budes ich nmat vlastne ako trojicky, lebo medzi nimi a Emkou nebude velky rozdiel 😉
a si teraz na PN? nechcel ta nechat doma?
Anarida aspon im nebude smutno a budu sa spolu hrat vsetci traja ked nebude velky vekovy rozdiel, to je fajn. 😉
rhodosbb veď ja som na MD 😉 takže to je jedno 🙂
No veru aspoň budu super vychádzať dúfam 😅 ach a keby to boli baby 😵 😵 😵 😵
Jedna baba a jeden chlapec 😉
joj mywiel ja neviem čo by som s chalanom robila 😕 😅
No treba si vyskusat oboje 😉 😀
Ja by som chcela este 1 dievcatko a 1 chlapceka 😵
anarida gratulujem 😵
tittika ďakujem 🙂
Anarida to bude radosti v dobrom ti zavidim, bude to super to zvladnes neboj. 😉 😵
ja iba jedno babo chcem,v dnesnej dobe je prepych mat napr tri deti. 🙂
Bude to náročne ale musíme to zvládnuť 🙂
Ahojte kocky, o com debatite??
anarida zvladnes neboj,ked musis tak musis,budu to tvoje deturence a budes stastna ver mi 🙂
ahoj jani o mojich dvojičkach 😀
Inak kočky už nikto nechce pridať do tabuľky?
ahoj janina ako ti je dnes? 🙂
maculienka svagrina ma styri 😀 😉 😵
Ahojte!
Anarida, supeeeer, gratulujem. Bude to urcite tazke, ale zvladnete to. Takto to malo byt. 😉 😉
Ja som po poradni, babo ma uz 2cm a je v poriadku. Lenze moje pecenove testy su dost zle. O 3 tyzdne idem znova na krv, ale asi to dovtedy nevydrzim.Musim konzultovat so svagrinkou ( lekarka ) ako dalej.
Ja mám kamošku čo má deti vo veku 6,4,1,4m 😅 je už 6 rokov na MD 😕 mňe by šiblo 😔
Anarida nechapem, doteraz som citala, co ste o vcera popisali a len ziram, ze dvojicky!!! No teda, poriadne prekvapko, blahozelam🙂)
Ahoj Maci, uz mi je fajn a co Ty??

maculienka123 veru je 😵 úžasný
zuzanocka bolo vidno ale len jedno 😅 ja viem od dnes že šú tam dve a neviem či sa tešiť alebo čo robiť 😅