icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

anarida
autor
1. feb 2010

Ďakujem pekne jani 😵

mamicka2009
1. feb 2010

Gratulujem, anarida🙂

janinna11
1. feb 2010

Urcite to zvladnete, takto budes este dalsie tri rociky domka a potom ti deturence budu robit len radost, nebude medzi nimi velky rozdiel a uvidis ake to bude fajn, ja by som tiez chcela mat 2-3 deticky, je to super mat velku rodinu, kolega ma dvojicky, chlapca a babu a ked rozprava, ako sa k sebe maju a co vsetko vystrajaju, je to uzasne 🙂) A mala sa urcite bude na ne tesit🙂 A co na to manzel, ze budete piati a nie styria??? 😀

anarida
autor
1. feb 2010

mamicka2009 ďakujeeeemee 😵
jani muž o tom ešte nevie 😀 ten sa dozvie večer 😉

Inak baby pozrite do môjho albumu na tie tabuľky ktorú radšej-??? 1 alebo 2 ??

pipika
1. feb 2010

mne sa paci farebne prevedenie.
na predoslej strane som ti pisala anarida

zuzanockamt
1. feb 2010

anarida ... a to vydrzis tak dlho cakat, ja by som uz telefonovala ... no MM by to asi tazko predychaval dve naraz a ja tiez ... ja chcem mat iba jedno dieta ... do ruheho sa asi nepustime, mozno ak zozenieme väcsie byvanie a nebudeme este na dochodku, tak budeme uvazovat 😀

janinna11
1. feb 2010

Anarida o akych tab. to hovoris?? Mozem aj ja??

Noooo co sa tyka manzela, tak to bude zaujimave, a ako mu to povies?? Ukazes to krasne foto?? Uz som ho videla, uzasne.... 😀 Potom cakame spravy ake boli jeho reakcie 😀

anarida
autor
1. feb 2010

pipika ďakujeeeem 🙂

anarida
autor
1. feb 2010

janinna11
hovorím o našich tabuľkach 😵 pozri v mojom albume inak ak chceš pridám ťa aj všetky ostatné len mi pište prosím údaje 😉 do IP

janinna11
1. feb 2010

musim na chvilku off, pridem, pa zatial¨

mini11
1. feb 2010

anarida, super, gratulujem 🙂 😵 😵

Buduci tyzden idem konecne na utz, snad sa uz aj ja potom pridam do tabulky 🙂

anarida
autor
1. feb 2010

mini ĎAKUJEM pekne

anarida
autor
1. feb 2010

Baby dám to teda na farebno alebo ako?Vyjadrite sa 😅 😀

maculienka123
1. feb 2010

aj mne by sibblo tiez,to musi byt na to baba stvorena

zuzanockamt
1. feb 2010

anarida ... kludne daj to farebne 😉

anarida
autor
1. feb 2010

ok tak je to farebne a postupne keď budete vedieť pohlavie tak budem vyfarbovať políčka s menami 😵 😵 tak ako to mám ja dvojky som dala na levandulovú dievčatka budu rúžove a chlapci modručký 😵 😵 joj ako ma to chytilo 😀 😀

vejinka
1. feb 2010

anarida waaaaaaaaaaaaaaaaaw ze dvojicky...tak vidis jeden odide(tvoj brat) a hned ti pan bozko poslal nahradu za braceka..mne nedavno zomrela srata mama takze vraj budem mat dievcatko...uvidime 😉

zuzanockamt
1. feb 2010

veji ... no podla tohto, co pises, by som mala mat tiez dvojicky - dievcatka ... svokre zomrela mama a sestra, ale samozrejme, ze my budeme mat len jedno, kedze v pribuzenstve dvojicky nie su ... a ja to tipujem skor na chlapca, hoci by sme chceli radsj dievcatko, ale v konecnom dosledku je to jedno

vejinka
1. feb 2010

zuzi ani my nemame v rodine ani v sirekej rodine ani pomaly v celom rodokmeni dvojicky..takze ak cakam tak na beton len jedno ale rada by som aj dvojicky..no nevadi aj jedno je lepsie ako nic 😉

maculienka123
1. feb 2010

jani aj mne je lepsie 🙂

zuzanockamt
1. feb 2010

veji ... no ved jasne, ze jedno uplne staci ... a hlavne nam - prvorodickam ... vy co uz mate dieta, tak mate predstavu, co to obnasa a tak

jika80
1. feb 2010

jeeej anarida - blahozelam k dvojickam 😉 aj ja by som chcela, bo manzel je z dvojiciek, ale nevyslo 🙂

mywiel
1. feb 2010

No my mame v rodine dvojky, teda jedno svagrina postratila na zac. tehu, ale predtym uz v rodine boli. Ja by som kludne brala dvojky nech to mam jednym supom za sebou. 😀 A som 100x radsej doma ako sa nervovat so séfmi v praci. 😉 Doma si budem pestovat v zahradke zeleninku, oberat maliny a ceresne a hrat sa s detickami v zahrade. Ideme kupit hojdacky, pieskovisko a v lete im napustim nafukovaci bazenik juuuj sa tesim. Mne je doma najlepsie a za tie stresy mi to nestoji a praca mi zatial nechyba, napracovala som sa dost a este budem, teraz si vychutnavam princeznicku moju. 😵 Takéto nieco chcem zohnat na leto... 😉

http://www.paysdesjouets.ch/maison-floralie-ber...

http://www.toutpourjouer.com/jouet/balancoire-t...

vejinka
1. feb 2010

mywiel uff tak toto by som si ja dovolit nemohla z mojho rodicovskeho prispevku..a my mame domcek neviem ako ty a dedko celu zimu stval pieskovisko este som ho neidela no vraj bdue pekne na vianoce dostal zasa hojdacku takze to nam staci este spekulujem nad smykalkou ale zasa vsetkeho vela skodi..to mu staci a este mu kupim kosacku ked bdue dedko kosit aby mohol s nim ziadnu hovoriacu ale len taku rapkacu 😉

mywiel
1. feb 2010

Presne tieto kosacky maj aj u nas, deti to maju radi. No ja chcem aby mala sa mohla v zahrade hrat a nemuseli vkuse niekam chodit na hriska. Takto pozveme kamaratky, kamaratov k nam a deticky sa hraju spolu, mam tu dost kamosiek okolo co su tiez na MD. 🙂

pipika
1. feb 2010

my mame toto pieskovisko, objednali sme este vlani z polska, stal iba 30eur

http://www.drevoraj.sk/detske-ihriska/pieskovis...

mywiel
1. feb 2010

To to pieskovisko je uzasné 😉

pipika
1. feb 2010

aj ja som uz zvedava ako vyzera, este ani miesto nemame kam ho postavit. 😒

zuzanockamt
1. feb 2010

mywiel ... no predstava je to pekna ako si to opisala, ale z toho rodicovskeho prispevku by som asi dlho nevyzila ... este ak by mal MM pracu, tak by to ako-tak islo, ale to by sme uz asi nikdy nekupili väcsi byt a ostat v jednoizbaku do konca zivota by sa mi nepacilo