icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

panki
27. aug 2010

@gladiola to je super - aj ja som to tak chcela 😉ale to by som určite nevydržala

gumimaci
27. aug 2010

@hobit aj mna boli panva a krize, hlavne vecer. mam problem aj lezat. Uz mi to aj zacina pripadat, ze si priatel mysli, ze som hypochonder 😕
No a co sa vychovy maciek tyka. To je tazko. On ten nas kocur vie, ze nesmie ist na stol, kuchynsku linku, do umyvadla, atd... lenze tak isto je mudry, a vie, ze bude "trestany" len kd sme doma. Takze sa vecne stava, ze otlacky labiek nachadzam na varnej doske, kuchynskom stole, chlpy v umyvadle. a kocur sa tvari, ze o nicom nevie (on sa teda tak tvari aj vtedy ked ho prichytim 🙂))) Inak jedno zo zakladnych pravidiel vychovy macky je slovo- Nesmies. kym napr. u psa- Urob. Moj kocur uz je nauceny aj na moj pohlad, alebo pohyb ruky 🙂 Macky su ako male deti, neustale budu skusat tvoje hranice... 😉

agentkak
27. aug 2010

@panki aj to je možne ked je s primesou krvi a je husty može odchadzat aj postupne..doležite jed si to sledovat a nepodcenit tie bolesti tie je treba sledovat 😉 možno už to máš za par tak držím palečkyyy 😎

panki
27. aug 2010

@agentkak bolesti som mala len také ako pred MS a to ráno o 6.30 a potom 10.00. No bude to veľmi zaujímavé - nebojím sa samotného pôrodu ale toho ako spoznám, že už je ten správny čas 😅 aaale veď nejak bolo - nejak bude 😒

agentkak
27. aug 2010

@panki bolesti su menštruačneho typu je to take akoby stvrdnutie-stiahnutie a povolenie..a treba si sledovat intervaly to čo pišeš ty možu byt aj predzvestne...porodnu su v kratkych intervaloch 10min - 5 minut....snaž sa oddychovat 😉

andelik8
27. aug 2010

@agentkak vyzera to tak ze to bude tesne okolo terminu, snad nebudem dlho prenasat lebo uz teraz som netrpezliva 😀 najradsej by som bola zajtra, je pekny datum, mam rada osmicky 😉
baby, dnes mam super den... prislo mi nove cislo Mama a ja, deka do vajicka, prebalovacia taska a mm povedal ze dnes vari obed on, tak ja sedim s nohami na stole pred telkou 😀

gladiola
27. aug 2010

jeeeej, mama a ja je vonku, tak aj mamina uz bude, idem dnes na monitor, tak si cestou kupim

gladiola
27. aug 2010

baby, v inej teme citam, ze male vytiahli VE, to je vakuova extrakcia?

agentkak
27. aug 2010

@andelik8 tak ano zajtra je pekný datum 😉 ja som malu mala tiez jeden den pred terminom 🙂 a ked nie no tak bude septembrovčiatko 🙂 uz to nejak vydrž....

ellisabet
27. aug 2010

@klaudia85 mne tiež tak ako keby niečo puklo, mne to puka tam, kde ma maly ručičky a vtedy ked s nimi pohne, podla mna to vydava taky zvuk, že zatlači na maternicu a ta plodovka sa tam nejak ako keby preliala, neviem ako by som to inak vysvetlila. Aspon to je moj nazor.

No takže ja v pondelok nastupujem do nemocnice a poobede už budeme dvaja. snad všetko dobre dopadne

katarina87
27. aug 2010

@klaudia85 ahoj...pisem moj prvy prispevok...doteraz som len citala vase spravy ,ale tvoja informacia o pukani v brusku ma zaujala,pretoze aj mne puka v brusku...ked som sa pytala lekarky na to pukanie ,tak povedala ze nema ani predtavu o tom co by to mohlo byt...je to take mlaskave puknutie..vacsinou ho pocujem ked sa mala rozkope..trosku ma to desi,pretoze nikto mi nevie povedat co by to mohlo byt

hobit
27. aug 2010

@gumimaci no presne, ja by som najradsej aj spala v stoji 🙂....a nohy a ruky mam ako nafuknute 😒
no to som uz zistila, ale aj tak to bude skusat 1000 x dookola, mrska mala...este ze je taky zlaty, lebo by uz isiela kade lahsie 🙂
@andelik8 mne dnes prisli obliecky na preinky, uz sa peru 🙂

hobit
27. aug 2010

@aneta4 a este najdolezitejsia otazka skoro vsetkych zien:"Kolko si pribrala?"🙂

radka_26
27. aug 2010

Ahojte, uz sa nam to kraaaati, je tu aj nejaka piestanka???????
Drzim vsetkym septembrovkam palce....

dadka1581
27. aug 2010

@gumimaci ako som sa nasmiala aj s polovičkou keď som čítala tvoj príspevok o Tvojom kocúrovi akoby som videla nášho 🙂 nás skúša stále uvidíme keď sa narodí drobec ako bude reagovať 😉 prajem nech nám to dobre dopadne 🙂

aneta4
27. aug 2010

@hobit presne..dakedy mám sto chutí-hovnakolko 🙄 ked nepoviem sama čokoho do toho.no nie?

ochechulka
27. aug 2010

ja taktiez drzim vsetkym kockam palce. Ja uz mam obrovsky strach

hobit
27. aug 2010

@aneta4 presne tak...este by som to pochopila, keby som bola ako slon, ale ja som pribrala 8 kg, co sa mi nezda nejako vela...alebo zavidia 😀

hobit
27. aug 2010

@dadka1581 jej, dalsi kocur? dospely?

dadka1581
27. aug 2010

Náš macko britská modrá maznáčik rodiny miluje deti a syn stratil alergiu vďaka nemu..

hobit
27. aug 2010

@dadka1581 aj nas je britka, len sa bojim trochu, je to este maca, ze aj ked mozno nechtiac ublizi malemu...

hobit
28. aug 2010

@dadka1581 prave som si vsimla, ze mame rovnaky termin 🙂

kikuska25
28. aug 2010

ahojte maminy..tak do dnes som patrila k augustovkam..to bol prvy termin ktory mi urcili ale kedze dnes je ten den D a mne anilen netvrdne brusko tak by som sa rada pridala k vam ak mozem..drzim vam vsetkym palceky

hobit
28. aug 2010

@kikuska25 vitaj 🙂

kalypso
28. aug 2010

http://kutik.sk/kurzy/kurz_o_tehotenstve_a_dojc...
Ahojte, nasla som celkom dobry kurzik o porode a dojceni.
Ja uz len lezim, ked chodim, alebo sedim tak mam hrozny tlak na spodok... asi gravitacia... ked lezim len bolesti ako pri menstruacii. tie mam casto.
@gumimaci ja mam tiez pocit, ze si mm mysli, ze som hypochonder.

najviac sa mi paci, ked povie, ze sme na to od prirody prisposobene... no ja tento posledny mesiac vobec nemam ten pocit 🙂 ale koli malinkej sa snazim byt v pohode.

gumimaci
28. aug 2010

@hobit
@dadka1581 aj my mame britaka, ale bicolora 😵
pripajam fotky: nachytany inflagranti 😀 😎

janica81
28. aug 2010

Ahojte maminy 🙂

prosím Vás napíšte mi čo balíte bábetkám na oblečenie pri odchode z nemocnice?? berriete aj deku do vajíčka???

andelik8
28. aug 2010

@janica81 ja mam zbalene take teplejsie celodupacky, v podstate je to asi pyzamko.. pod to dam podla pocasia bud body s kratkym alebo s dlhym rukavom a decku do vajicka beriem tiez, uvidime ci pouzijeme, ale vraj uz nema byt velmi teplo...

janica81
28. aug 2010

Ďakujem @andelik8, však ja mám termín až 20 septembra, takze teple veci su asi na mieste... len pomaličky zvažujem čo dokúpiť, aby som mala všetko čo mám mať... a kupuješ najmenšie veľkosti??? 56???

klaudia85
28. aug 2010

Ja mám tiež zmätok, že v čom pôjde z pôrodnice...