♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
vitaj gladiola 🙂 ... a ty si ktory tt? ... mne je fajn, ani zle a ani unavena 🙂
9tt, ty?
Anarida, dvojičky? Myslela som, že zle vidím, keď som si otvorila tvoj album kvôli tabulke a tam fotočka. Krásne, gratulujem. 😅 Môj dedo bol z dvojičiek, tak som čakala, či aj my nebudeme mať dvojky, ale teraz už dúfam že nie, to by som mala už štyri deti 😲 To by bolo o jedno viac, ako som vždy chcela.
gladiola .... mam to vedla nicku hore 😉 ... 8tt (7tt+5)
Ahojte jeee anarida tak dvojcatka 😵 😵 😵 to je krasne.idem napisat do IP udaje,lebo som si zle precitala co tam ma byt.
no a vcera som to podcenila,ze mi je fajn,lebo som cely bozi den bola v posteli a stonala som jak ma strasne brucho boli a dnes je mi dobre len som pocitovala take pichanie v podbrusku tak neviem co to je aj jazva ma zacala strasne bolie tak uvidime co to je. 😒
galdiola v 15 tt?a vedeli povedat preco?
maculienka123, nevedeli, genetika, hematologia, alergologia, stitna zlaza ok, ale pravda je, ze som bola trikrat chora, teploty, herpesy, tak mozno i to "pomohlo"
gladiola ... s tou chorobou nestras, ja som teraz chora od minuleho tyzdna a stale ma hrdlo boli a nadcha sa ma este drzi ... herpes zatial nebol, tak dufam, ze ma nenavstivi, lebo som mavala dost casto herpesy
zuzanockamt: netrap sa, aj ja mam nadchu uz stvrty den, pokial nemas vyssie teploty, nemusis sa obavat a stym herpesom, mala som ho prvykrat v zivote prave na zaciatku teho, tie su najhorsie
baby vazne sa setrite,co behate po vonku ked ste chore?
Ahojte môžem sa k Vám pridať?
ja sedim doma na zadku, som na rizikovom, vy?
lulilika: jasne, uau, ako zvladate tolko deticiek? uau
gladiola ďakujem som rada,že sa môžem k Vám pridať.
Chlapci sú už veľký rozumný samostatný dá sa to super zvládnuť🙂)
lulilika: Jezis to s Miskom mi je hrozne luto, co sa stalo???
ja som tiez doma ale bez prace 🙂
Mišinko sa narodil v termíne prirodzenou cestou s krásnou váhou 3300g no bol choručký nevedel sám dýchať mal chore srdiečko a veľa škaredých vrodených chorôb o ktorých sa mi nechce rozprávať.Bol silný bojoval dlhých 20 dní 20 dní ktoré mi prídu ako dlhých 20 rokov.Celé tie dni som verila,že Mišiačik tie hnusné choroby a to všetko porazí no odišiel odišiel aby na nás dával z hora pozor.Bolo a stále je to pre nás veľmi tažké chlapci sa na bračeka veľmi tešili celé tehotenstvo so mnou prežívali bozkávali bruško každý deň niekoľko krát.S bračekom sa prišli rozlúčiť aj do nemocnice stále nejak tomu nechápu ale myslím,že to chce čas je to ešte stále čerstvé ja sama sa s tym neviem zmieriť stále dookola pozerám fotky a plačem snažím sa aspoň pred chlapcami držať sa no niekedy to nejde hlavne keď sa ma spýta najmladší čo robí teraz Miško ako sa ma a či má nejaku maminku ktorá na neho teraz dáva v nebíčku pozor 😒 toto som písala v novembri v inej téme dnes sa chlapci na malého pýtaju už menej čo som veľmi rada no stále to veľmi bolí 😔
lulilika: je to strasne, vedela si pocas teho, ze babo nie je zdrave?
co doma porabate, ked ste sami?? dajte dajake tipy, triky, bo uz uvazujem nad strikovanim!
nie nevedeli sme ☹
myw, zajtra máš sono,že ?
lulilika: ako je nieco take v 21. storci mozne? vsak existuju tolke testy a vysetrenia, clovek si mysli, ze je vsetko ok a potom toto, neviem si predstavit!! ja som potratila minuly rok v 15tt a nevedela som prist do normalu par mesiacov, furt som mala navaly revu, ale tot, Pane Boze, drzim Ti palce!!
gladiola,ja som robila poriadky najskor ale to uz mam,dalej poriadok v papieroch a uz zase nemam co robit.tiez sa tesim na jar,skor vybehnem do mesta 🙂
maculienka123: aj ja sa tesim na jar, tiez pomaly upratujem, kukam TV a citam si, my sme sa snazili 5 mesiacov a za tu dobu som si nakupila 20 knih (neprehanam), ze ked budem teho, budem si citat, take dve tri hodky denne a potom zase nic, ale vela oddychujem, aby bolo zdrave a silne
Vítam nové tehulky gladiolu a luliliku.
Lulilika je hrozné, čo sa stalo malému Miškovi. To maličké, čo sa narodí ho isto nenahradí, ale vráti radosť z bábatka. Zasiala si do mna zrnko neistoty, že hoci všetci tvrdia počas tehotenstva, že všetko je o.k., nemusí byť. Bŕr. ☹
Gladiola, ja som potratila v 12. tt, pred 3 rokmi a tiež sa nezistilo prečo.
Lulilika, konečne niekto, kto má viac ako jedno dieťa 🙂 . Doteraz som tu bola sama.
mariann2: dakujeme, raz teho vyjde, raz nie, no dufam, modlim sa, ze tentoraz ANO!!!! Jaaaaaj
Môžem sa k Vám pridať? 😵
jasne, ahoj

caute baby, tesim sa, ze je tu taka tema, bo aj ja cakam septembrove, dufam, ze to dopadne dobre, bo minuly rok sme v 15 tt o babo prisli, ako sa mate> aj vam je blbo a ste totalka unavene?