icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
28. aug 2010

@gladiola ja co som citala, tak niektorym zenam brucho nekleslo vobec a porodili normalne

zuzanockamt
28. aug 2010

sekcia sa robi aj vtedy, ked dieta pocas porodu vobec alebo velmi pomaly zostupuje dole do porodnych ciest ... ale to klesnutie s tym nema nic spolocne ... niketorym zenam hlavicka dietata zostupi do malej panvy uz 2 - 3 tyzdne pred porodom, inym az pocas samotneho porodu 😉

gladiola
28. aug 2010

@zuzanockamt: joj, bodaj by si mala pravdu, predsa len normalny porod by som preferovala viac

anetaadam
28. aug 2010

Ja už mam hlavičku zostupenu dole,povedal doky v pondelok

gladiola
28. aug 2010

@anetaadam: to je dobre, nie?

anetaadam
28. aug 2010

Asi hej,uvidime v pondelok na poradni čo povie pan primár 😀

hobit
28. aug 2010

@gumimaci tak to je riadny macko, dufam, ze nas nebude az taky velky 😀 tiez pridavam fotky 😉
@janica81 ja mam body s dlhym rukavom, teplejsie ponozky a ciapocku a taku supravicku nohavice s kabatikom teplejsie, ale nie uplne hrube, take nieco ako frote ci co to je + flisova zavinovacka do autosedacky...

hobit
28. aug 2010

@dadka1581 no aj my sme sa snazili nieco vymedzit, ale nedari sa nam 🙂...tiez riadny maco ten vas kocurisko, nas je este len taky krpec...ja idem 3.9. do poradne, tiez to zatial nevyzera na skorsi termin, ale ja dufam, ze sa to este zmeni....a hej, tiez to bude chlapec, druha snad potom zadari baba 🙂
@gumimaci jasne, aj to moje je take zamatove, nie frote, som si nevedla spomenut 🙂
@ellisabet drzim palce 😉
@andelik8 az v piatok? to ja by som asi nevydrzala...
@katarina87 moj maly cka aj 3x denne

majinka85
28. aug 2010

Ahojte kocky. Chcela by som sa opytat ci nemate skusenosti s trpnutim koze okolo pupka. Niekedy si ani necitim kozu okolo pupka. Bojim sa aby sa nieco nedialo s babatkom. Pohyby si citim ako vzdy. Som v 39. tyzdni. Vdaka

adrianai
28. aug 2010

@majinka85 ahoj, ja mávam také, neviem či tŕpnutie, mňa to až bolí nad pupkom, lekár mi povedal, že mám veľa oddychovať, keď ležím, je mi dobre...tak len oddychuj 🙂

majinka85
28. aug 2010

@adrianai no mne to trpne vtedy ak lezim na lavom boku. Ale nie je to casto musim sa pytat lekara.

adrianai
28. aug 2010

@majinka85 mňa to teda skôr bolí a začne ma to pri nejakej námahe, alebo aj trošičku dlhšej chôdzi, keď dlho varím 😀 , ale malá je v poriadku...len sa zbytočne nestresuj, ale poznám podľa seba, upokojí ma vždy až lekárka 🙂

majinka85
28. aug 2010

@adrianai no ved to mas pravdu.

tatianuskaaaaa
28. aug 2010

Ahojte baby. Mne pri prvom porode brusko vobec nekleslo. V 38tt mi odtiekla voda, bez kontrakcii,tie na mna dosli az v nemocke. A rodila som normalne.

majinka85
28. aug 2010

No ja sa bojim ze ani nebudem vediet kedy budem robit, ako to zistim a tak. Dufam ze to rozpoznam.

gumimaci
28. aug 2010

@dadka1581 tiez fesak 😵 @hobit nas ma do 6 kg, ale on ma na to predispoziciu po rodicoch, dokoca som cakala, ze bude este vacsi, lebo jeho otec mal cca 7kg a babka mala tiez cez 7 😀 ked mi rano skoci na hrudnik, tak to je aj citit 🙂 Ani sa nebojim nejakeho agresivneho spravania sa voci malemu, ale ze zacne "strajkovat", znackovat, alebo nicit nabytok, aby nam dal najavo svoj nesuhlas... uvidime. Uz som pozerala, ze na ukludnenie sa daju zohnat Bachove kvapky pre macky, alebo by mohol pomoct aj nasuseny kocurnik.

tatianuskaaaaa
28. aug 2010

No ja som isla na zachod, vycikala som sa a jak som si sla lahnut tak daco zacalo zo mna kvapkat... Muz sa ma pyta, ze ci som sa nedocikala. Reku vsak niesom blba, to by som vedela, ze cikam 😀 Chvilu som dockala a ked to neprestavalo, tak sme sli do porodnice. A tam ma sestra prezrela a povedala, ze som na 2cm otvorena a uz to islo, prili kontrakcie. Ale tie dosli aj po takej hodke jak mi odtiekla voda.

majinka85
28. aug 2010

@tatianuskaaaaa a brusko ti nahodou netrplo?S tym skusenost nemas?

tatianuskaaaaa
28. aug 2010

To nie, brusko mi netrplo.

angie267
28. aug 2010

ahojte baby nakukla som vam sem, ozivit si spomienky predporodne 🙂 prajem vam aby vam cakanie na porod ubehlo, bezbolestne porody a krasne zdravucke deticky 🙂

hobit
28. aug 2010

@gumimaci nas ma teraz 2,2 kg 4mesacny...no tak nicenie nabytku a podobne veci by ma tiez nepotesili...Bachove kvapky pre macky hovoris? to kde kupim?🙂

gumimaci
28. aug 2010

@hobit ja som o nich v tomto casaku: http://www.mojamacka.com/bachovekvety.htm citala. konkretne som este nezistovala.

gladiola
29. aug 2010

bre ranko dievcence, uz niektora z vas rodi? inak, toto je jedna z mojich najoblubenejsich otazok, kazdy mi vola a pyta sa, no, uz rodis?

ellisabet
29. aug 2010

@gladiola až zajtra 😀

hobit
29. aug 2010

@gumimaci tak to su Bachove kvety dokonca, nie kvapky....no uvidime 🙂

andelik8
29. aug 2010

@gladiola mne takto kazdy den volaju mama so svokrou... uz ani nemam chut zdvihat im telefon 😖

anetaadam
29. aug 2010

Ja možno zajtra uvidíme ako dopadne poradna.No inak s tym volaním to lezie na nervy aj mne,včera som už povedala nech mi nevolaju ozvem sa sama 😎

aneta4
29. aug 2010

baby tak včera cely den tie bolesti.....mala som intervali od nejakej 15,00 hod.začalo mi to každych 15 min......tak som mala asi 3 krat.Potom každych 9,5 min.-tak som mala 2 krat.potom sa to ukludnilo.a večer annovo sa mi to zopakovalo-a ked už som sa obliekla do porodnice...tak sa mi to ukludnilo.teraz ma tiež všetko pobolieva...ale bez intervalov.a čo sa tyka toho bruška...neskutočne mi padlo.uplne mi je to smiešne ked sa s vrchu naho pozeram.malinky kope...krasne,ale neviem ked sa mi to dneska zopakuje..asi už pojdem

gumimaci
29. aug 2010

@gladiola Dobre ranko, ano to je dost casta otazka a namet na rozhovor, ked sa s niekym stretnem 😀

liliana82
29. aug 2010

Ahojte, ja mám za sebou asi najhoršiu noc...mala som takú kyselinu, že som do 5-tej ráno sedela v obývačke a mixovala som mlieko s tabletkami Tums, do toho mandle, sirup na kyselinu,pila Fatru a jedla horčicu..bleee 😝 Myslela som , že mi hrdlo vybuchne, no des...ja už sa bojím aj vody napiť
Máte to aj vy také silné? ☹