♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@andullinka pripajam sa ku gratulacii,... prajem novej rodinke vsetko najlepsie a nech mala poslucha prinajmensom tak ako doteraz 🙂
@zuzuz1 Dakujem pekne. Dufam ze aj u Vas to bude take bezproblemove, uz sa ti termin tiez blizi. 😉 Tak drzim palce!
Ahojte maminky 🙂
prosím o Vaše rady... zajtra idem poprat všetky vecičky.... chcem sa opýtať, či ste prali aj zavinovačky, postelne prádlo, plienky atď.pre použitím...
a vecičky v čom ste prali??? dali ste aj aviváž???
Ďakujem velmi pekne za Vaše odpovede 🙂
@janica81 ja som oprala uplne vsetko - deky a zavinovacky na 30 stupnov, oblecko 40 stupnov a nove latkove plienky 60 stupnov. Pouzila som praci prasok Batole a namiesto avivaze 2 PL octu - to som raz videla v relacii Mama to vie najlepsie.
@tinkerbell ok ďakujem za rady....zajtra sa do toho pustím...hádam prestane už pršať nech to dobre schne... 🙂 Ty si termín ako ja... a už to máš...tak sa musím poponáhľať... 🙂 ozaj máš veľa vecičiek pokúpených pre bábo???
a aj Teba pobolieva spodok brucha??? mna doteraz nikdy nic a teraz posledne dni citim boky, bedry, kríže... ☹ a spodok brucha
Babi, ktoré idete rodiť na Kramároch a vybavovali ste si epidurálku... Môžte mi prosím vysvetliť, ako to vybavovanie prebieha??? Viem, že mám ísť na číslo dverí 150, ale neviem, čo tam a čo potom... ĎAKUJEM!!! Dnes som si to predsa len rozmyslela a chcem sa poistiť epidurálkou, len sa bojím, koľko trvá vybavovanie, aby som to stihla.
@janica81 presne tak, aj mna vsetko boli, aj som to dnes lekarovi hovorila, ale nic na to nepovedal - asi je to v tomto stadiu uz normalne - a byvam aj ovela viac unavena. Ja som zacala panikarit uz nejako v 7. mesiaci, lebo som sa zacala otvarat, teraz uz mam vsetko nachystane. Nejake vecicky som pokupovala a dost vela som dostala od mamininej kolegyne, tak som zasobena na 1 rok. este chcem dokupit body s dlhym rukavom - mam len s kratkym. Inak obycajne kosielky nemam ziadne. Treba aj take kupit???
@klaudia85 iba ti sestricka na poradni v porodke tyzden pred terminom vezme krv, tu si zanesies do labaku, do hodiny ti daju vysledky ktore si odlozis a na sale potom das priamo anesteziologovi.
EPI si zaplat vopred. potvrdenie o zaplateni tiez musis mat uz pri porode a ak by to prislo na teba v noci, neviem ci to budes moct rychlo niekde uhradit 😖
@tinkerbell kosielky nemam skoro ziadne. podla mna je body najpraktickejsie a mam ich preto veeeeela 😉
kosielky sa davali kedysi, ked este nevymysleli body - si myslim 😀
🙂 no dnes som sa konečne prinútila na žiadosť môjho MM pobaliť do pôrodnice, síce sa ešte nechystám, ale aby nebol v strese, že niečo musí niekde hľadať 🙂
zajtra sa pustím asi do prania...
baby??? Vy chodite posledný mesiac k dokimu kazdy tyzden??? moj ma objednal raz za dva 😖
@janica81 az teraz si sa balila? 😅 ... ja som uz pobalena vyse mesiaca 😀 ... v poslednom mesiaci sa ma chodit na kontrolu kazdy tyzden a aj na CTG
@zuzanockamt: detto, ja som tiez davno zbalena, vsetko prichystane pre babo aj pre mna, lebo by som nespala a bola nervoozna, teraz babo uz moze prist
no baby ...som bola v poradni minulý stvrtok ako v 36.tt a povedal pridet o dva tt... malicka je velmi vysoko...krcok drzi... proste bol absolutne kludny doktor...som zvedava co bude dalej...
@zuzanockamt neviem ja som v tomto nejaka kludna...stale si myslim ze malicka sa nebude nikde ponahlat...ale kedze MM stresoval, že to nebude potom vsetko vediet najst som mu odlahsila myslienky 🙂
aj tak pre mna su to veci co mam bezne doma...okrem vloziek do podprdy a poporodne vlozky...
inak klasika nemocnicna... a pre babo aj tak nic okrem plienok nemozem brat svoje ☹
ozaj cumlik beriete vlastný vsak???
my sme dnes este boli dokupit vanicku, matrac do postielky... a drobnosti zopar... 🙂
Ahojte, dnešná poradňa dopadla ok, krčok skrátený na 1,5 cm, doki mi povedala, že ak sa budem otvárať , tak toho 6.9, môžeme ísť na to 😵 , to by bolo supeeeer, posledné dni sa cítim dosť blbo, stále mám bolesti, tak dúfam, že sa dovtedy otvorím poriadne 😀
@janica81 ja chodím teraz už každý týždeň a myslím, že aj ty by si už mala, pokiaľ ja viem, tak od 36tt sa má chodiť každý týždeň 😉
@janica81 ja cumlik neberiem ziadny a pre maleho musim brat vlhcene utierky, vatove tycinky, modru indulonu, 2 ks latkovych plienok a jedno balenie jednorazovych
kazda ma ine odl.

@mamicka2009 @hobit @andullinka Dakujeme pekne! Zatial mame dokonale poslusne babatko, papka kazde 3-4 hodinky a inak krasne spinka. Snad nam to takto aj ostane. Rodili sme nakoniec cisarskym, ale vsetko dopadlo super a 6. den po porode sa citim uplne fajn. Fotecky pridam hned ako sa mi ich podari stiahnut 😅 Uz sa to aj Vam baby blizi, zelam aby ste to mali tiez cim skor za sebou a Vase vytuzene pokladiky konecne doma! 😵