♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
cafte kto porodil?
ja som bola na poradni v nemocke vcera, tak som otvorena na jeden prst...a vraj ked vydrzim do dalsieho pondelka tak sa mam prist ukazat zase....tak som mu slubila, ze sa urcite uvidime.. 😀 😀
cumlik neberiem..naco?
a vidite esteze ste pripomenuli vanicku. Ja ju mam odlozenu v pivnici, asi ju budeme musiet vybrat a vycistit...jejda, ono sa to bude kupat..... 🙂
@gladiola 😠 ani sa nepýtaj, od minulého týždňa sme nepostúpili ani o chlp. stále som otvorená rovnako - na jeden prst - čiže žiadny postup k lepšiemu 😒 krčok 1,5 a na pôrod to zatiaľ nevyzerá. Ale bola som na monitore a aspoň ten bol dobrý - na ten som bola veľmi zvedavá nakoľko sa mi včera nepohla hádam ani raz ☹ o týždeň znovu
Ja som už týžden na 4 otvorena a krčok na 1 a tiež sa nič nedeje 😀
ja som dnes dorazila z nemocnice začala som mať bolesti a behom dvoch dni sa mi krčok skratil o 1 cm dali mi infuzie a magnezko a prestalo to.Som rada že som doma lebo niektore tam ležia až do terminu.Musime len ležať a oddychovať.
Mna strašili predčasným pôrodom a nakoniec to bude možno aj na termín,ach jaj 😎
Ja som bola včera v nemocke na poradni,vo štvrtok idem znovu uvidime či sa niečo zmenilo 🙂
ahoj zeny konecne som natrafila na septembrove maminky pred terminom ako idete rodit ak smiem vediet?
no tak nic marna snaha
ahoj ja som s Puchova ?mna podla vsetkeho ocakava cisarsky,
ano dcerka bola cisarskym a je to pre nich dost po sebe tak preto,
Ahojte rodila ste niektorá v Galante alebo v Trnave? Chcela by som rodiť v Bojniciach kde chodím do poradne ale bývam v Seredi kde sme sa nedávno presťahovali poraďte keby ma to chytilo kam ak máte skúsenosti...ďakujem
baby vam je tak dobre ze viete aspon ci sa uz trochu otvarate..mna v porodnici nevysetruju, povedali ze kym nevidia kontrakcie na monitore, tak nepozru ☹ a ja som taka zvedava ako to so mnou vyzera..od vcera ma strasne bolia krize, neviem ci som prechladla alebo co sa deje..☹ chcem uz rodit
@dadka1581 Ty chces ist rodit do bojnic? Ja som tam lezala len 2 dni na rizikovom, to bolo celkom ok, ale vela inych pozitivnych veci som nepocula. Moja sesternica s manzelom tam robia a teda ma varovala, ze ona by tam nikdy nerodila. Vsetky tri odrodila v handlovej. Hlavne primar ze nie je velmi mily 😒 Ja to mam tiez najblizsie do bojnic, ale trepem sa do ziaru, radsej. Tak neviem, ci som ti velmi pomohla 😒
Ahojte kocky. Tak dnes by to malo uz konecne prist. Termin som mala vypocitany na 1. septembra.....zatial sa nic nedeje.

no jasne.... mam papier z porodnice... 🙂 a nie je to daleko ...co nebudem mat donesu 🙂 nebudem sa stresovat.... vsak niekedy vezu mamicky aj z terenu ( nie z domu) a poradia si...