icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lucialen
1. sep 2010

@lunana viem len ze primar je dost neprijemny, pri porode aj krici na rodicky 😒 Mna primal dr. hudec a ten bol velmi mily a na neho som pocula pozitivne veci. A od 1.9. tam ma nastupit dr Matuskova z handlovej, ona je tiez dobra. A viem, ze casto sa stava, ze akoze nestihnu dat epi. Ono to je velmi individualne, zalezi asi aky mas porod. Mozno sa to zlepsilo, mozno su tam novi doktori, neviem, ved uvidis aka bude tvoja skusenost. Mne by bolo tiez pohodlnejsie a rychlejsie ist do bojnic a mozno ked to pojde velmi rychlo budem musiet ist tiez 😒

lunana
1. sep 2010

@lucialen no uvidíme, minule som bola u Hudeca na prietokoch a bol naozaj veľmi milý, tak dúfam, že sa dostanem k nemu 🙂

matka24
1. sep 2010

@panki no to neviem ci je to tak ja uz mam skoro druhy tyzden brucho strasne dole padnute a nic :(

panki
1. sep 2010

@matka24 veď vravím že každá z nás je úplne iná. Jedna má brucho vysoko a padne tesne pred pôrodom, ďalšia má brucho "na kolenách" a má ho tak dva týždňe 😒 celý pôrod a všetko okolo toho je na 110% indi-vindi 😉

dadka1581
1. sep 2010

@petulka_ ďakujem keby náhodou aspoň budem vedieť kam..

dadka1581
1. sep 2010

@lucialen ahojky no ja idem do Bojníc lebo budem u svojho doktora mám Hudeca a chcela by som rodiť tam..primár je fajn ale nesmieš mu protirečíť a musíš poslúchať čo radí inak je fajn poznám tam všetkých je to tam po 10rokoch pokrok veľa sa tam zmenilo rodila som tam prvého syna a až na pôrod v pohode ale uvidíme..

gladiola
1. sep 2010

@panki: moja rec

dadka1581
1. sep 2010

@lunana neboj možno sa uvidíme 🙂

matka24
1. sep 2010

@panki no ved toto a potom clovek nevie riadne kedy to nan naozaj pride :(

gladiola
2. sep 2010

si uvedomujete baby, ze v tomto mesiaci pridu nase babenka na svet? juchuuu. Idem na poradnu, drzte palce!

hobit
2. sep 2010

@gladiola ja bz som nebola proti ani kebz to bolo hned aj dnes 🙂
drz sa, ja mam poradnu zajtra...

gladiola
2. sep 2010

@hobit: no, babo ma vyse 4 kila, v stredu, 8. rano idem na prijem, ak dovtedy neporodim, uaaaaaaaaa

gladiola
2. sep 2010

@hobit: drzim ti samozrejme palce na zajtra, kde budes rodit?

panki
2. sep 2010

@gladiola to už si späť ?😕 a prečo ideš na príjem? lebo ma 4 kg? pôjdeš predsa sekciou?

lucinka83
2. sep 2010

@dadka1581 ja budem rodit v Galante a s tamojsimi lekarmi mam dobre skusenosti, aj s pristupom. Ja chodim k primarovi, ale velmi chvalia Jancika a Janicka.

gladiola
2. sep 2010

@panki: neviem ci sekciou, ze uvidime v stredu, tak idem zajtra poo na monitor, v utorok na krv rano a v stredu do nemocky, dufam, ze mi spadne brucho, hej, je velke a neotvaram sa, ako sa citis?

zuzanockamt
2. sep 2010

@gladiola preco ti chcu robit sekciu? ... ja budem mat tiez pravdepodobne velke dieta, ale sekciu mi nikto nespominal 😕 ... lebo rodi sa normalne aj 4 a pol kilove dieta, pokial nie je uzka panva

gladiola
2. sep 2010

@zuzanockamt: no, mam vysoko maternicu, neviem teda, ze v stredu uvidime, mi lekarka povedala, ze sa nemam nad tym zamyslat, ze potom sa dohodneme

mamicka2009
2. sep 2010

Babulky, tak mne sa dnes 13.30h Na Kramaroch narodila dcera Sofia, ma 49cm, 2.80kg, rodil nas skvely Dr. Lovíšek a jeho tím. Všetci boli fantastickí!!!!!

julcek
2. sep 2010

Ahojte, pozdravujem vsetky, dlhsie som sa tu neukazala lebo sa mi skor narodilo babo, chlapcek Risko, vaha 2470 g, 47 cm, termin som mala 23. september, ale pytal sa mesiac skor. Porod bol velmi rychly a kratky, nato ako som sa toho obavala to dopadlo super. Pozdravujem vsetky a drzim palce aby Vam to tiez tak dobre dopadlo.

gladiola
2. sep 2010

@mamicka2009: gratulujem!!!! uau, a uz si na nohach a pises nam? klobuk dole!!!! ako sa mate?

gladiola
2. sep 2010

@julcek: gratulujem!!! kde si rodila?

gladiola
2. sep 2010

@mamicka2009: ako si rodila?

julcek
2. sep 2010

@gladiola rodila som v KE, FNLP, Trieda SNP, mala som predbezne dohodnuteho lekara ale bol na dovolenke, stihol rano nastupit do sluzby a odrodit ma. Sestricky a cely personal uplne skvely, o laktacnej sestre ani nehohvorim. Vrelo doporucujem.

gumimaci
2. sep 2010

@mamicka2009
@julcek no teda baby, gratulacia. 🤐 😵 😵

lunana
2. sep 2010

@julcek
@mamicka2009 gratulujem baby 🙂

panki
2. sep 2010

@gladiola 🙂 ja sa cítim normálne - nepôrodne. Nič sa nedeje, ďalšiu poradňu mám v utorok - dúfam že už na ňu nepôjdem 😒
baby gratulujem a úprimne závidím 🙂

andelik8
2. sep 2010

@mamicka2009
@julcek gratulujem obom! tesim sa na fotky babatiek a tiez zavidim... ja uz 4ty den prenasam ☹ zajtra ma caka poradna, to si ma tam uz pravdebodobne nechaju a vidim to tak, ze do konca tyzdna bude mala na svete. som

panki
2. sep 2010

@andelik8 akurát som na teba myslela, že tiež to máš už prevdepodobne za sebou, lebo som ťa tu dlho nevidela a ty si len tak napíšeš 😉 tej tvojej herečke sa akosi nechce - myslím že mi vas budeme nasledovať 😒

iron
2. sep 2010

jej vsetkym gratulujem k babatkam...