icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

tinkerbell
4. sep 2010

@agentkak sekkcia otras - myslis ako ze sa po sekcii zle citis?

zuzuz1
4. sep 2010

@lucia20 ehm... ak sa netrafim tak ma nepovazuj(te) za blazna ale nemate/nemali ste nahodou v grinave v skolke lucku? a kacenku ste chceli dat do ms... ale neviem ako to dopadlo... je to tak?

elixia
4. sep 2010

@danulka3 blahozelam k Jakubkovi 🙂
@lucia20 Tatianka je absolutne perfektna a kolko ma vlaskov..krasa 🙂

agentkak
4. sep 2010

@andelik8 rodila som v tt 😉

@tinkerbell ano myslim že neni nad spontanny porod s epiduralkou 🙄

hobit
4. sep 2010

@lucia20 to su nadherne fotky, mala je neskutocne zlata 😉
@agentkak gratulujem ku prekvapku 🙂 dufam, ze nas take necaka, to musi byt celkom sranda 🙂

tajinkaa
4. sep 2010

@anetaadam no idem rodiť v Trstenej dúfam, že už každú chvílu 😀

agentkak
4. sep 2010

@hobit dakujem pekne 😉

vejinka
4. sep 2010

@lucia20 mala je utesena princeznicka a velka bojovnicka..presne ako ty ..videla som aj televizne noviny ale az ked to tu baby napisali tak v archive a ozaj je to hrdinka "septembrovych" babetiek 😉

vejinka
4. sep 2010

@agentkak gratulujem k prekvapeniu..my sme nevedeli pri Erikovi do 33-35 tt uz neviem presne..ale tiez to bol sok jak hovado 😀 ale tentokrat vraj sok nebude 😉

gumimaci
4. sep 2010

@agentkak Ahoj, gratulujem 😵 Myslela som, ze budes v niektorej nemocke v BA.. ci chcela si konkretne TT?

klaudia85
4. sep 2010

@lucia20 malá je úžasná, tiež som si to pozrela v archíve. Obdivujem vás obe, aké ste statočné!

ericka310
4. sep 2010

@lucia20 mala je skutocne nadherna, tesim sa s tebou, ze tak pekne prospieva....mate skutocne velke stastie

agentkak
4. sep 2010

@vejinka dakujeme 😉 no tak ja už hovorim nikdy nehovor nikdy 😀

@gumimaci dakujem,,,nie ba niee kedze pochadzam z tt a mam tu rodinu a rodila som tu aj prvy krat tak sme vsadili na istotu 😉 a vy ako vyzerate ? na kedy to vyzera ? 🙂

gumimaci
4. sep 2010

@agentkak Mam pocit ze na furt 😝 😀

lucia20
4. sep 2010

@zuzuz1 ano, to sme my. mame tam lucku a katarinka zacala tiez chodit.
ty tam mas tiez dietatko? alebo odkial nas poznas???

@agentkak este jednu kamaratku z augustoviek. cakali dievcatko a vybrali chlapceka. :D
ale je krasny.

baby, dakujem vam za krasne vety. viete ako to tesi. :D ale velky dik patri aj mojmu muzovi. bol uzasny... ale hlavnym tahacom pre nas aj tak bola malinka. bojovala uz v brusku.

anetaadam
5. sep 2010

@tajinkaa No ja už idem zajtra 🙂

gladiola
5. sep 2010

@anetaadam: drzime palce!! ja v stredu, potom sa ozvi!!!

anetaadam
5. sep 2010

@gladiola No jasne,ozvem sa 😀

ericka310
5. sep 2010

baby, vyzera, ze uz aj my pojdeme konecne do porodnice (5-ty den prenasame).....uz od vcera mam take ako silnejsie menstruacne bolesti, ktore prechadzaju az do krizov
noc bola ale vcelku pokojna....zatial su to take nepravidelne bolesti, ale take silne a caste som ich este nemala, takze sa dnes asi dockame, uvidime

kveta
5. sep 2010

@ericka310 Veľa šťastia..

lucia20
5. sep 2010

@ericka310 erika, no tak drzim palce, aby sa to uz dnes konecne rozbehlo.... a ty si mala pokladik pri sebe.

zuzuz1
5. sep 2010

@lucia20 ehm... asi som sa naozaj zmenila 🙂 ja som učiteľka z malej triedy 🙂 asi tak pol roka som mala lucku v tirede 🙂

lucia20
5. sep 2010

@zuzuz1 ale ja zomrem.... nasa zuzka..... 🙂 boze teraz neviem, ci vykat alebo tykat. :D tak ostanem pri tykani....
my sme ta hladali v malej triede. som sa na teba pytala a ked mi povedali, ze teraz budes mat coskoro termin, tak som sa potesila, ze tiez budete septembrovky.... no tak toto je sila, aky je net maly... no drzim palce... vidim, ze budete mat lukaska.... krasne meno. aj my sme ho chceli dat, ak by to bol chlapec. po muzovi... kedy presne mas termin a kde budes rodit???

lucia20
5. sep 2010

@zuzuz1 prave som pozerala, ze mas termin pat dni po mojom.... no tak teraz tu budem striehnut, kedy sa malinky vypyta von. 😀

matka24
5. sep 2010

tak mile sptembrovky pripajam sa do statistiky mala viktoria sa narodila 4.9.2010 17:22 47cm a 2710g prisla na svet cisarskym rezom maminke sa zvysil strasne tlak ale inac sme obe v poriadku 🙂

zuzuz1
5. sep 2010

hej he zuzka 🙂 som rada že je kačka v triede... myslím že s tým boli problémy...
no termín máme už za pár... aj keď ľudia okolo nás sa delia momentálne na dve skupiny... jedna skupina na mňa kuká jak na blázna - či som v poriadku keď chcem ísť rodiť (mám dosť malé bruško) a druhá skupina (tí najbližší) na lukáša skúšajú všeliaké vyvolávacie seansy len aby bol vonku a aby to stihol dnes - máme prvé výročie s mm.... 🙂
rodiť pôjdem do ružinova...

zuzuz1
5. sep 2010

@matka24 gratulujemeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😀

matka24
5. sep 2010

@zuzuz1 DAKUJEM 🙂

lucia20
5. sep 2010

@zuzuz1 hej, boli s tym prijatim problemy. ale pani zastupkyna nam vysla v ustrety, lebo v den podavania prihlasky, sme mali vypisane papiere na UPT, lebo lekar povedal, ze je to razstep chrbtice nezlucitelny so zivotom. 😖

ale velmi mi pomaha, ze je v skolke, lebo mala bude potrebovat specialnu starostlivost a to sa s katkou neda...

tak budete mat tak ako my lukaska. ja som 16.-teho porodila katku a 19-teho sme mali druhe vyrocie svadby. 😀 😀 😀 aspon si to lahko budete pamatat.
my by sme mali termin porodu dnes. tak tajne dufam, ze ak by sa narodila dnes, tak nas pustia cca piatok. tak si vravim, ze hadam bude doma ako po normalnom porode. :D:D:D

gladiola
5. sep 2010

@matka24: gratulujem!!!