♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@andelik8 rodila som v tt 😉
@tinkerbell ano myslim že neni nad spontanny porod s epiduralkou 🙄
@zuzuz1 ano, to sme my. mame tam lucku a katarinka zacala tiez chodit.
ty tam mas tiez dietatko? alebo odkial nas poznas???
@agentkak este jednu kamaratku z augustoviek. cakali dievcatko a vybrali chlapceka. :D
ale je krasny.
baby, dakujem vam za krasne vety. viete ako to tesi. :D ale velky dik patri aj mojmu muzovi. bol uzasny... ale hlavnym tahacom pre nas aj tak bola malinka. bojovala uz v brusku.
baby, vyzera, ze uz aj my pojdeme konecne do porodnice (5-ty den prenasame).....uz od vcera mam take ako silnejsie menstruacne bolesti, ktore prechadzaju az do krizov
noc bola ale vcelku pokojna....zatial su to take nepravidelne bolesti, ale take silne a caste som ich este nemala, takze sa dnes asi dockame, uvidime
@zuzuz1 ale ja zomrem.... nasa zuzka..... 🙂 boze teraz neviem, ci vykat alebo tykat. :D tak ostanem pri tykani....
my sme ta hladali v malej triede. som sa na teba pytala a ked mi povedali, ze teraz budes mat coskoro termin, tak som sa potesila, ze tiez budete septembrovky.... no tak toto je sila, aky je net maly... no drzim palce... vidim, ze budete mat lukaska.... krasne meno. aj my sme ho chceli dat, ak by to bol chlapec. po muzovi... kedy presne mas termin a kde budes rodit???
tak mile sptembrovky pripajam sa do statistiky mala viktoria sa narodila 4.9.2010 17:22 47cm a 2710g prisla na svet cisarskym rezom maminke sa zvysil strasne tlak ale inac sme obe v poriadku 🙂
hej he zuzka 🙂 som rada že je kačka v triede... myslím že s tým boli problémy...
no termín máme už za pár... aj keď ľudia okolo nás sa delia momentálne na dve skupiny... jedna skupina na mňa kuká jak na blázna - či som v poriadku keď chcem ísť rodiť (mám dosť malé bruško) a druhá skupina (tí najbližší) na lukáša skúšajú všeliaké vyvolávacie seansy len aby bol vonku a aby to stihol dnes - máme prvé výročie s mm.... 🙂
rodiť pôjdem do ružinova...
@zuzuz1 hej, boli s tym prijatim problemy. ale pani zastupkyna nam vysla v ustrety, lebo v den podavania prihlasky, sme mali vypisane papiere na UPT, lebo lekar povedal, ze je to razstep chrbtice nezlucitelny so zivotom. 😖
ale velmi mi pomaha, ze je v skolke, lebo mala bude potrebovat specialnu starostlivost a to sa s katkou neda...
tak budete mat tak ako my lukaska. ja som 16.-teho porodila katku a 19-teho sme mali druhe vyrocie svadby. 😀 😀 😀 aspon si to lahko budete pamatat.
my by sme mali termin porodu dnes. tak tajne dufam, ze ak by sa narodila dnes, tak nas pustia cca piatok. tak si vravim, ze hadam bude doma ako po normalnom porode. :D:D:D

@agentkak sekkcia otras - myslis ako ze sa po sekcii zle citis?