icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

amunet
7. sep 2010

teraz to pozeram v knizke.. u svojho dr som bola 23.8 a do nemocky idem az 14.9

katrin31
7. sep 2010

baby dnes v Ordinacii v ruzovej zahrade ma byt realny porod..neviem ci to mam pozerat 🙂)))

mili
7. sep 2010

Jeej to by som si rada pozrela, ale žial, mňa to ráno čaká na ostro. takže momentálne nemám kde.

tinkerbell
7. sep 2010

@amunet moju kamaratku objednali rovnako - 23.8. bola naposledy u svojho dr. a v nemocke ju objednali az 13.9.
Ja tam chodim uz od 17.8. lebo moj dr. mal dovolenku

lucia20
7. sep 2010

ahoj baby, ako??? narodil sa nam niekto???
dnes malinkej vybrali vsetky stichy, tak sa vytesujem ze zase o krocik blizsie k navratu domov. 😀

lucia20
7. sep 2010

@panki gratulujem k lenke...

petulka_
7. sep 2010

@amunet ja som bola naposledy u mojho dr. 3.9. a ten mi povedal, ze sa mam objednat uz do porodnice, tak som tam vcera volala a objednali ma na dnes, takze uz mam prvu poradnu v porodnici za sebou a na buduce mam ist zasa o tyzden, takze 14.9...to je divne, ze ta tak objednali 😕 ..ja mam termin 30.9...a tiez som z TT

panki
8. sep 2010

baby dakujem za gratulacie. Ake to bolo? Nebudem vas klamat-tazke ale stoji to za to. Napisem viac ked pridem domov. Teraz z mobilu je to nafigu. A najhorsie na tom vsetkom je spankovy deficit,, neplace moja mala-tak placu ostatny. Vyspim sa asi az doma.

amunet
8. sep 2010

cafte, volala som do porodky, ze to je v poriatku, lebo oni ma nemaju kde vopchat ze su plny... 😒

katarina87
8. sep 2010

Och baby.....dnes sa zobudim a je mi nanic...boli ma hrdlo,tecie mi z nosa ...no proste cosi...a zajtra mam termin,zajtra idem do nemocnice k dokimu tak uvidime co mi povie,ale je to o nicom lebo som zacala kaslat a boli ma z toho brucho.Len dufam ze nijak nemozem ublizit malej .

katrin31
8. sep 2010

baby co idete obliect babatkam na cestu z porodnice?

iron
8. sep 2010

@katrin31 ja uz mam prichystane, lebo manzel by stresoval.
Bodycko s kratkym rukavom, kosielku, dupacky, hruby overalik, ciapocku a pojde do autosedacky s dekou. To je na cestu do auta a z auta bohato staci.
Ked pojdeme potom na prechadzku a bude takto skaredo, tak vyfasuje deku na seba, alebo mozno uz aj fusak. 😅

katrin31
8. sep 2010

@iron ja neviem ci mu mam zobrat aj pancuchy alebo nie..co mu mam dat na body s dlhym rukavom..no je to dilema v tomto pocasi.

iron
8. sep 2010

@katrin31 tak daj body s dlhym rukavom, potom take teplejsi overalik, flisovy alebo tak...(dlhe ruky dlhe nohy) na to kombinezku a je to...neboj sa nezamrzne

ochechulka
8. sep 2010

ahoj kocky. Aj ja mam taku dilemu, co obliect mojmu dievcatku. Mam nachystany teplejsi overalik, ale najradsej by som si ju dala do perinky, do prenosnej tasky a prikryla dekou. Uvidime.... :o)

lucialen
8. sep 2010

Ja tiez obliekam bodiky, mam aj s kratkym aj s dlhym rukavom, polodupky s kabatikom, ciapku a taky jesenny chlpaty teply overal. Pripadne aj tenku deku, ak by sa velmi ochladilo. To tu chvilku do auta a z auta urcite zvladneme. Ale kym ja porodim, mozno bude aj to babie leto co hlasia, tak teply overal nebude treba 😉

sjusiquatro
8. sep 2010

ja idem akurat dnes nachystat vecicky co si oblecieme ked pojdeme z porodnice...

katrin31
8. sep 2010

@lucialen ja mam nachystane presne to iste body s dlhym rukavom, polodupacky s kabatikom a ciapku.je to take semisove alebo ako to mam nazvat..ale ked vidim to pocasie vonku zda sa mi to malo..neviem ci mam dat este na to nejaku chlpatu bundicku alebo overal..

dadka1581
8. sep 2010

Ahojte mi pôjdeme z Prievidze do Serede dala som do sedačky fusak neviem ako zvládneme cestu tiež mám body dlhy rukáv,pančušky,rifle na traky,mikinku a svetrik podšity a capačky nechceme v aute kuriť fusak sa dá na vrchu odopnuť a prikryť nôžky dekou no neviem či mu nebude teplo..ja som začala v pondelok dosť krvácať pichol mi inekciu už je dobre a idem v piatok na to ale bojím sa neotváram sa..uvidíme držím palce ostatným..

silvia87
8. sep 2010

tak zajtra zas na poradnu,som zvedava co mi povedia ,pondelok mam termin!ale to babao niak nechce von!

lunana
8. sep 2010

baby pozerali ste včera ten pôrod v ordinácii? ja by som si to chcela pozrieť, ale neviem, či si to nerozmyslím 😅

sjusiquatro
8. sep 2010

@lunana ja som to pozerala dnes na nete...nebolo to az take hrozne v pohode...

katrin31
8. sep 2010

@lunana ja som to pozerala..nebolo to hrozne

lunana
8. sep 2010

@sjusiquatro a v ktorej časti to bolo?

sjusiquatro
8. sep 2010

v 3...

elixia
8. sep 2010

aj ja som to pozerala,tiez sa mi nezdalo hrozne..hlavne rychle to bolo 😀 Bodaj by sme aj my mali taky easy porod 🙂

lunana
8. sep 2010

No pozrela som si to a bolo to celkom fajn, tiež by som chcela mať taký rýchly pôrod 🙂

katrin31
8. sep 2010

len uz by sme mohli zacat postupne

andelik8
8. sep 2010

babulky hlasim sa z porodnice 🙂 nastupili sme v pondelok kvoli tomu ze som bola 8 dni po termine, na vysetreniach mi zistili ze mala je otocena KP, tak mi rovno naplanovali sekciu.
Obe sme v poriadku, ja este ubolena, ale mala stale iba spinka tak s nou nemam vela roboty. Na noc mi ju este vezmu prec, aby som si oddychla, ale od zajtra uz naveky spolu 😀

katrin31
8. sep 2010

@andelik8 ta je prekraasna..gratulujem..a na vysetreniach predtym nebola KP?