icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
6. sep 2010

Cavino,

nooo.... ani ja neviem čo sú poslíčkovia... mňa tiež sem tam pobolieva bruško...ale horšie je to mrvenie maličkej...to nieže sú kopančeky...to mi ide bok vyvaliť, rebra ani nevravím a žalúdok ma proste smolu... aj teraz sa prehadzuje brutalne 🙂
cele brucho prehadzuje 🙂 chudatko moje..uz ma asi malinko miesta 🙂

fubinka
6. sep 2010

@janica81 ja som na tom presne tak isto ako ty

klaudia85
7. sep 2010

A nemali by byť tie pohyby menej časté ako predtým? Lebo ja mám pocit, že malé kope viac ako kedykoľvek predtým. Riadne ma kŕčuje pri tom tá malá potvorka,

lunana
7. sep 2010

Ja mám tiež pocit, že tá naša sa teraz hýbe viac ako predtým, niekedy sa až zľaknem ako ma to bolí keď kopne.

lucialen
7. sep 2010

Presne, vsade sa pise ze babatko sa hybe menej ku koncu tehu, ale ani u mna to tak nieje. Presne tak ako vy, cele brucho sa mi hybe, boli to. Moj maly minuly tyzden 5 hodin bez nejakej dlhsej prestavky, uz som myslela, ze mu nieco je.
Ach, nech uz mame vsetky za tym 🙄

sjusiquatro
7. sep 2010

No aj moj sa mixuje o 100 500..... 🙂 tiez je to niekedy dost bolestive ked sa tak pohne....drahy potom hned stresuje co uz ideme??ja ze este nie.... 🙂

panki
7. sep 2010

@gladiola zajtra ta tu cakam. Ja uz mam potom, v pondelok 00.25 sa nam narodila Lenka,3180g 50 cm.

gladiola
7. sep 2010

@panki: to nemyslis vazne!!! ty uz si tam?? cool, nuz, ja asi pojdem najprv na desiate, neviem, bo u mna nic, asi ma najprv budu testovat, zmakcovat krcok, nuz neviem, do kedy tam budes? inak, GRATULUJEM!!!!! ake to bolo?

katarina87
7. sep 2010

@gladiola no tak na tom som rovnako....ani neviem ako take bolesti vyzeraju...dufam ze to zistim ked to pride. 🙂 a vraj babo ma teraz prespat 90% dna ..no moje kope 90 % dna....ale som rada aspon viem ze je vporiadku....

chrenkovae
7. sep 2010

ahojte babenky vidim že aj vam sa to bliži ja už mam po termine a stale cela jak keby som nebola ani tehotna uplna pohodička ani neviem ake bolesty mam čakať 🙂

lucialen
7. sep 2010

@panki gratulujem k Lenke 😵

lunana
7. sep 2010

@panki gratulujem 🙂

klaudia85
7. sep 2010

Dnes poradňa a vraj na pôrod to ešte nevyzerá :(((
Tak s tými pohybmi aspoň nie som sama, tiež mám dakedy zvláštny pocit, či je ok, keď až tak sa tam hemží... Dnes aj pri monitorovaní kopala, vyzeralo to, že budeme musieť dojsť aj zajtra kvôli tomu.

@panki tak už to máte za sebou, gratulujem!!! 🙂 a popíš zážitky čo a ako 🙂

amunet
7. sep 2010

holky ako casto chodite teraz na poradne ja som bola pred tyzdnom a objednali ma az za dva tyzdne 14teho nemalo by sa chodit 1x za tyzden

gladiola
7. sep 2010

@amunet: nuz malo by sa, ale asi si tvrda a neotvaras sa

amunet
7. sep 2010

@gladiola otvorena som na jeden prst a brucho mi tvrdne aj 20x za den 😅 posledny mesiac sa u nas nechodi svojmu dr ale do nemocnice a ked som sa tam objednala tak ich nic nezaujimalo len termin porodu sa mi do zda cudne keby som mala nejaky problem potom co?! 🙄

katrin31
7. sep 2010

dako sa nechce tym nasim babatkam 🙂 co s nimi?
@panki gratulujem k lenke 🙂)

fubinka
7. sep 2010

čo mate nachystane pre deturence na oblečenie ked pojdete z nemocky?

tinkerbell
7. sep 2010

@amunet ja chodim do tt kazdy tyzden - co sa pri tebe pomylili??

gladiola
7. sep 2010

baby, tak zajtra nastupujem na prijem, bojim bojim, potom sa ozvem!!!

@fubinka: bodynko s dlhym rukavom, dupky, svetrik, ponozky, ciapocku, zavinovacka do autosedacky

amunet
7. sep 2010

@tinkerbell ja neviem 🙄 som trochu s toho nervozna, lebo obidve decka som mala skor prveho v 34tt a malu v 38tt takze mozem kazdu chvilu porodit a takto bez kontroli a to boli obidvaja do 2h vonku, malu som skoro v aute porodila 😅

tinkerbell
7. sep 2010

@amunet kto ta takto objednal, lekar?

stvura
Odpoveď bola odstránená
amunet
7. sep 2010

@tinkerbell asi to bola sestricka....malemu zistili dilataciu obliciek 😔

amunet
7. sep 2010

@stvura ja nevladzem uz nic 😀

tinkerbell
7. sep 2010

@amunet ale ja uz teraz chodim len do nemocnice, k svojmu lekarovi uz vobec nechodim a v nemocke ma vzdy objedna lekar na dalsi tyzden

tinkerbell
7. sep 2010

@amunet moj ma tiez jednu oblicku vacsiu, ale lekar hovoril, ze po porode sa to zvykne same upravit, len to treba odsledovat

medyna
7. sep 2010

@amunet aj ja chodim kazdy tyzden uz do nemocky, k svojmu lekarovi uz nie ....

amunet
7. sep 2010

@tinkerbell aj mne to povedal, moja mala mala tiez jednu a same sa to do roka upravilo, ale teraz maly ma obidve a horsie 😒
ona mala 5mm a on mal naposledy 8mm
ja svojmu dr uz nechodim a v nemocke som este nebola 🙄 takze hlucha medzera...

tinkerbell
7. sep 2010

jaj, tak to ta tak zle objednali, asi toho maju teraz vela. Ved keby sa ti nieco nezdalo, tak chod na pohotovost.