♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
aj my sme este 2v1 🙂 ale doktor mi vcera na poradni povedal vraj do stvrtka to pride hoci termin mam az v nedelu... tak som zvedava ... inak tiez sa citim podozrivo velmi dobre, keby sa maly tolko nemrvil tak ani neviem ze som tehotna 😀
aj ja som 2v1 😒 tiez uz by som najradsej rodila 🙂 mne uz v stredu aj hlienova zatka odisla a stale nic..ale brusko mi tvrdne kazdu chvilu, no bolesti ziadne..a prvy termin mame 20.9. tak stale dufam, ze sa mi to dovtedy rozbehne 😀 a vobec netusim, ci mi uz brusko kleslo nizsie alebo nie...ako to zistim? 😅 lebo ja fakt netusim..
Ahojte je tu niaka mamička čo jej pôrod vyvolávali? ja mám zajtra termín som od dnes hospitalizovaná a začali s vyvolávanim ale stale nič pri prvom to bolo rovnako len druhý je dosť veľký tak preto sme tu ale vyzerá to zase na dlhšie a že druhé je rychlejšie..
ahoj kočky, zatiaľ ani mi nič 🙂 sem tam pociťujem také bolesti alebo skôr pichanie v podbrušku ako pred menzesom, ale len tak napr. tri krát za sebou, medzi nimi prestávka 15 min., tak sa vytešujem že už to ide, ale nič, potom to prejde. Tak som mala aj včera aj predvčerom. Hmm takže čakám 🙂 Chcela by som veľmi zajtra, dokina má 24ku a teda by bolo super 🙂 noo len akosi maličej to neviem vysvetliť 🙂 aaale nič to, veď aj kebyže na termín, to je už čochvíľa 🙂 zatiaľ nič také výrazné nepríjemné nepociťujem, tak som happy že sm bezproblémová a v pohode tehulka až do konca 🙂 snáď aj pôrod taký bude 🙂
@petulka_ : noo aj ja by som chcela vedieť, ako tá zátka vyzerá ?? ja mám každé ráno, taký žltkavý hustý výtok, ale len raz a potom celý deň nič. Ale to mám posledný týždeň, tak neviem či toto to je?? Jasné na intimke, je trochu výtoku, ale len priesvitné,alebo mierne do žlta. Malo by to byť tak do hneda, čiii?
Ahojte mamičky, budúce aj novopečené... 🙂
už som sa raz pýtala, ale preistotu.... čo ste prichystali pre Vaše babätko pri odchode z pôrodnice?? myslím na oblečenie??? a brali ste niečo aj do pôrodnice???
neviem na 100% ci to bola ta hlienova zatka, ale myslim, ze ano...bolo to take ako pise katrin31 ako bielko..take huste..ale ja som tam mala taky nadych skor do hneda..teda bledohneda..a bolo to po takych kuskoch asi 2cm..aspon u mna to tak bolo.. 🙂
@janica81 ja som si veci na odchod z porodnice zobrala rovno zo sebou a nemohla som lepsie urobit lebo sme odchadzali v takom strese ze keby som na tie veci musela este cakat, kym by mi ich niekto priniesol, potom rychlo obliect dietatko a vypocut si posledne pokyny atd... tak to neprezijeme. Najlepsie je nieco velmi prakticke co sa lahko oblieka. Takze ja odporucam pyzamko na gombiky - jeden kus oblecenie zakryje vsetko a nemusi sa nic pracne prevliekat cez hlavicku. Ciapocku, rukavicky a svetrik ci bundicku ci overalik - to uz podla pocasia. Hlavne to miminko nenaobliekat skor nez sa skutocne odchadza z nemocnice lebo sa roztopi 🙂
ahojte kocky..no mne ani zatka ani voda nic len obcasne bolesti ..ale netesim sa lebo cim dalej bude v bruchu tym bdue vacsi zerem ako kyselina a ta nenormalna zaha ako pali...hruza vidim to tak na oktober 🙄
niekde som citala, ze zatka moze odist aj 2 tyzdne pred porodom..takze aj ja sa mozno este nacakam 😒 dnes mam kazdu chvilu take bolesti ako pred menzesom..ale kto vie ci to nieco znamena 😕
baby a ako ste citili tie kontrakcie?tie co to uz mate za sebou? lebo ja vobec netusim, ake to ma byt.. 😅
@petulka kontrakcie urcite rozpoznas.inak mne zacal porod tak, ze uz rano ked som sa zobudila tak ma boleli krize a brucho ako pred menzesom a tvrdlo mi..nechutilo mi jest.jednoducho som sa citila inak..isla som do porodnice do poradne a tam mi povedal doktor,ze som uz otvorena na 1,5 cm a ze sa vecer uvidime..ale stale ma boleli len krize a brucho.az vecer cca o osmej mi zacali kontrakcie..a to ze su to kontrakcie som vedela hned,lebo vzdy mi stvrdlo cele brucho a zacalo ma boliet.a opakovalo sa to kazdych 20 min..
Ahojte....
prosím o radu.... dnes som celý deň stála na nohách a zjedla asi kilo hrozna , teraz ma dost bolí podbruško... ja si myslím, že ma zdúva z hrozna.... iné príznaky nemám.... ,že nemusím stresovať???
ani ja nemam priznaky..akurat zapchu jak hovado.. 😅 .ale pri prichadzajucom porode by mala byt naopak hnacka jak svina 😀
Ahojte septembrovky... pripajam sa k maminam...9.9. sa mi narodila dcerka Michaela.
ahojte babulky, drzime palceky vsetkym co to este len caka,
aj nas 🙂 ☹ ☹ ☹
Ahojte baby!som tu nová,doteraz som nemala nejak odvahu písať,ale dúfam,že ma vezmete medzi septembrovky🙂ďakujem
Tak neviem,ja som mala termín 13.9.a nič,som už treťorodička, takže trochu viem do čoho idem.Príznaky ako zátka,hnačka,bolesti...to už ani nehovorím.Mám len obavu,že od 37tt je bábo väčšie🙂tak som bola na ultrazvuku,vraj má 3940g ale že do konca septembra mám čas!Proste somnou nebudú robiť nič.Že treťorodička zvládne porodiť aj 4,5kg dieťa😢Tak ja neviem,máte niektorá podobný problém?

@lucialen no neboj budeme zachvíľku aj my rozoberať tie bežné mamičkovské starosti...
aj ja sa cítim výborne...dokonca mňa nic ani neboli...som z toho prekvapena...behám ako namydleny blesk a nic... vsak uvidíme kedy sa rozpadneme 🙂
@klaudia85 ďalšia mamička čakateľka... hádam z nas nebudú októbrovky?? 🙂
@elixia veru, ja som tiež presvedčená, že budeme ešte aj po termíne...zatial žiadny náznak...brucho ešte tak vysoko, že záha ma páli ako besná, do žalúdku sa nič nezmestí.... 🙂