♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
no ja som vcera myslela, ze uz idem rodit 😀 vecer okolo desiatej mi zacalo tvrdnut brucho a tvrdlo mi v pravidelnych 15 minutovych a potom 12 minutovych intervaloch asi 3 hodiny..ale nic ma az tak nebolelo..len to brucho som mala ako skalu..vzdy asi na 30 sekund stvrdlo a potom to preslo a zachvilu znova..ale potom sa mi nejak podarilo zaspat a zobudila som sa az rano..ale znova s tvrdym bruchom..potom som si dala sprchu a uplne to preslo..takze to boli asi len poslickovia.. 😒
Tak som po dnešnej poradni a nie som ani trošku otvorená ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ani krčok sa neskrátil. Proste žiadna zmena. Ja som nechcela prenášať ☹
ti zavidim chcela by som byt po poradni a aspon vediet ako som na tom...
No ja mam termín zajtra a nic sa nedeje.to čakanie je hrozné nech to už mám za sebou 🙂 .Uvidíme čo mi povedie vo štvrtok ked pojdem na kontrolu.
myslite ze je bezpecne, ak pojdem busom do poradne??nejakych 10 km najviac
@norikk No ja chodím na poradňu vždy busom, príde mi zbytočné stresovať s parkovaním, keď nemocnicu mám cca 12minút busom.
@lu a ty kedy ideš? Keď ja som hrozne sklamaná, i keď som to aj čakala, ale tajne som v kútiku duše dúfala, že to napreduje k pôrodu ☹ a nič...
@sisa004 kiež by to už bolo, čo? A ideš rodiť v LM?
@norikk najhorsie ze to neviem nijak ovplyvnit, len sa snazime malemu dohovarat kedy uz moze prijst 😀 a psychologicky na neho posobit 😀 kedze som doteraz chodila na poradne s autom, tak som odtok plodovej vody nejako neriesila, skor ma to napada ked som na prechadzke niekde vonku... ale teraz pojdem taxi tak si asi vezmem uteracik na sedadlo keby cosi 😅
Baby a ide vám manžel alebo prietel k porodu???
ak bude pritomny -teda v meste, tak ano, uz sme aj platili poplatok nemocnici
ahojte kočky, ešte som tu aj ja, čo stresuje a čaká... 🙂 Termín máme v sobotu... dnes poradňa... podľa dr. už do soboty nevydržíme, ale mne sa tomu nechce veriť... nič nenasvečuje tomu, žeby naša kočka mala potrebu isť von...
baby a davate si epiduralku??
ale je to taky super pocit po tych 9 mesiacoch,ze kazdu chvilu....take vzrusujuce,ze clovek newe vlastne,kedy to nanho pride....aspon ja mam taky pocit,ked si predstavim,ze uz v sobotu mam termin....ale baby co su po termine to uz nemaju take vesele asi....to uz potom nastupuje nervozita trocha, a cim je to dalej od TP tym je väčšia, či sa mylim??
@norikk ja si nedávam...ale neviem, či je to správne... 😒
@veronika2008 ani ja si nedavam.....ja by som skor rozmyslala,ci je spravne si to dat...ak sa to neda v spravnom case, moze to tak skomplikovat porod,ze bude este horsi ako bez epiduralky.....ako sa vsade pise, dakedy zeny rodili na poli a prezili to, tak snad prezijeme aj my ☹ 😀 ....ale clovek ma niekedy naladu vynadat pramatke Eve, co nam to sposobila, ze musi byt porod bolestivy
@norikk no ja som si epi pre istotu vybavila, akurát dnes som bola odniesť do labáku krv a mám aj výsledky, ale nevyznám sa v nich, tak dúfam sú v poriadku.
A dnes ma inak v buse aj napadlo, že čo keby mi odtečie... Ale tak čo už.. I keď bol by to asi trapas, to je fakt. A napr. ja si taxi dovoliť nemôžem ako podaktoré 🙂 Každý deň chodím sama venčiť psa a to mi tiež môže odtiecť voda 🙂 Alebo v obchode... Či vy už nikam nechodíte?
@lu tak držím palce, nech ti to vyjde.
@sisa004 ten môj nejde, tak sme sa dohodli. A tvoj? 🙂
@norikk ja sa hrozne bojím pôrodu-tých bolesti, ale keď si pomyslím, že by sa kvôli epi mohlo niečo zbytočne skomplikovať, tak radšej nie... a ako ty hovoríš, babky rodili na poli a rozchodili to... 😉
Ahojte, ja som mala Epi zaplatenu, a aj som ju pouzila. u nas to trvalo dlho, tak som rada za tu moznost.

@elixia ja mam tiez termin v nedelu, citis nejake predzvesti? mna obcas zaboli brucho a niekedy stvrdne ale inak sa citim fajn...