icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lu
21. sep 2010

@elixia ja mam tiez termin v nedelu, citis nejake predzvesti? mna obcas zaboli brucho a niekedy stvrdne ale inak sa citim fajn...

petulka_
21. sep 2010

no ja som vcera myslela, ze uz idem rodit 😀 vecer okolo desiatej mi zacalo tvrdnut brucho a tvrdlo mi v pravidelnych 15 minutovych a potom 12 minutovych intervaloch asi 3 hodiny..ale nic ma az tak nebolelo..len to brucho som mala ako skalu..vzdy asi na 30 sekund stvrdlo a potom to preslo a zachvilu znova..ale potom sa mi nejak podarilo zaspat a zobudila som sa az rano..ale znova s tvrdym bruchom..potom som si dala sprchu a uplne to preslo..takze to boli asi len poslickovia.. 😒

petulka_
21. sep 2010

@lola79 gratulujem 😉 dufam, ze aj ja budem mat taky porod 😀

elixia
21. sep 2010

@lu ja absolutne nic,akoze ma pobolieva kadekde,tvrdne brucjo,ale nic co by mohlo znamenat zaciatok porodu 😀

klaudia85
21. sep 2010

Tak som po dnešnej poradni a nie som ani trošku otvorená ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ani krčok sa neskrátil. Proste žiadna zmena. Ja som nechcela prenášať ☹

lu
21. sep 2010

ti zavidim chcela by som byt po poradni a aspon vediet ako som na tom...

klaudia85
21. sep 2010

@lu To ako mne?

lu
21. sep 2010

@klaudia85 ano 🙂 aspon vies ako si na tom, mna sa furt niekto pyta ako som na tom a neviem odpovedat... 😖

sisa004
21. sep 2010

No ja mam termín zajtra a nic sa nedeje.to čakanie je hrozné nech to už mám za sebou 🙂 .Uvidíme čo mi povedie vo štvrtok ked pojdem na kontrolu.

norikk
21. sep 2010

myslite ze je bezpecne, ak pojdem busom do poradne??nejakych 10 km najviac

sisa004
21. sep 2010

@norikk No keby dačo tak dakomu zavoláš aby prišiel pre teba.Ja stále niekam chodím,čo už ked to pride tak to príde 🙂

klaudia85
21. sep 2010

@norikk No ja chodím na poradňu vždy busom, príde mi zbytočné stresovať s parkovaním, keď nemocnicu mám cca 12minút busom.

@lu a ty kedy ideš? Keď ja som hrozne sklamaná, i keď som to aj čakala, ale tajne som v kútiku duše dúfala, že to napreduje k pôrodu ☹ a nič...

@sisa004 kiež by to už bolo, čo? A ideš rodiť v LM?

lu
21. sep 2010

@klaudia85 vo stvrtok idem na monitor aj na poradnu, tak som zvedava, by som chcela ev aj cez vikend porodit lebo mm ma potom zase viac prace tak neviem... takze od stvrtka by to bolo super hocikedy, mm je dost nervozny, najradsej by nas mal v nemocnici a vsetko za nami 🙂

norikk
21. sep 2010

@lu jato mam podobne, mm je do stvrtka odcestovany ☹ a v nedelu zas cestuje a pride az v stredu...taze teraz sa snazim neporodit a vo stvrtok budem zas upäta len na to, aby to uz prislo
a inak,baby,ked cestujete busom,sa nebojite,ze vam pocas jazdy odtecie plodova voda? 😀

lu
21. sep 2010

@norikk najhorsie ze to neviem nijak ovplyvnit, len sa snazime malemu dohovarat kedy uz moze prijst 😀 a psychologicky na neho posobit 😀 kedze som doteraz chodila na poradne s autom, tak som odtok plodovej vody nejako neriesila, skor ma to napada ked som na prechadzke niekde vonku... ale teraz pojdem taxi tak si asi vezmem uteracik na sedadlo keby cosi 😅

sisa004
21. sep 2010

@klaudia85 no veru aby to už bolo za mnou,lebo sa aj bojim ☹ ano idem rodit v LM.

sisa004
21. sep 2010

Baby a ide vám manžel alebo prietel k porodu???

norikk
21. sep 2010

@sisa004 no moj ide, ak bude v tom case doma....to ani inu moznost nema 😀

lu
21. sep 2010

ak bude pritomny -teda v meste, tak ano, uz sme aj platili poplatok nemocnici

veronika2008
21. sep 2010

ahojte kočky, ešte som tu aj ja, čo stresuje a čaká... 🙂 Termín máme v sobotu... dnes poradňa... podľa dr. už do soboty nevydržíme, ale mne sa tomu nechce veriť... nič nenasvečuje tomu, žeby naša kočka mala potrebu isť von...

norikk
21. sep 2010

baby a davate si epiduralku??

norikk
21. sep 2010

ale je to taky super pocit po tych 9 mesiacoch,ze kazdu chvilu....take vzrusujuce,ze clovek newe vlastne,kedy to nanho pride....aspon ja mam taky pocit,ked si predstavim,ze uz v sobotu mam termin....ale baby co su po termine to uz nemaju take vesele asi....to uz potom nastupuje nervozita trocha, a cim je to dalej od TP tym je väčšia, či sa mylim??

veronika2008
21. sep 2010

@norikk ja si nedávam...ale neviem, či je to správne... 😒

norikk
21. sep 2010

@veronika2008 ani ja si nedavam.....ja by som skor rozmyslala,ci je spravne si to dat...ak sa to neda v spravnom case, moze to tak skomplikovat porod,ze bude este horsi ako bez epiduralky.....ako sa vsade pise, dakedy zeny rodili na poli a prezili to, tak snad prezijeme aj my ☹ 😀 ....ale clovek ma niekedy naladu vynadat pramatke Eve, co nam to sposobila, ze musi byt porod bolestivy

lucinka83
21. sep 2010

@norikk aj ja mam termin v sobotu

klaudia85
21. sep 2010

@norikk no ja som si epi pre istotu vybavila, akurát dnes som bola odniesť do labáku krv a mám aj výsledky, ale nevyznám sa v nich, tak dúfam sú v poriadku.
A dnes ma inak v buse aj napadlo, že čo keby mi odtečie... Ale tak čo už.. I keď bol by to asi trapas, to je fakt. A napr. ja si taxi dovoliť nemôžem ako podaktoré 🙂 Každý deň chodím sama venčiť psa a to mi tiež môže odtiecť voda 🙂 Alebo v obchode... Či vy už nikam nechodíte?

@lu tak držím palce, nech ti to vyjde.

@sisa004 ten môj nejde, tak sme sa dohodli. A tvoj? 🙂

lu
21. sep 2010

@norikk ja si tiez nedavam, sice sa ma snazili presvedcit aby som si to zaplatila ako poistku, ale cim viac som nad tym uvazovala tym menej som to chcela, mam z epi blby pocit...

veronika2008
21. sep 2010

@norikk ja sa hrozne bojím pôrodu-tých bolesti, ale keď si pomyslím, že by sa kvôli epi mohlo niečo zbytočne skomplikovať, tak radšej nie... a ako ty hovoríš, babky rodili na poli a rozchodili to... 😉

norikk
21. sep 2010

@klaudia85 tak to mas super ze chodis po vonku......ja som na take leniva, zajdem ledva doochodu a uz mi tvrdne brusko.....baby ktore chodite na prechadzky, zavidim vam,ze mate kondicku.....ja uz som lenako velryba, otocit sa vposteli na druhy bok je utrpenie.....

gumimaci
21. sep 2010

Ahojte, ja som mala Epi zaplatenu, a aj som ju pouzila. u nas to trvalo dlho, tak som rada za tu moznost.