icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vejinka
22. sep 2010

@elixia ja uz xcem hned a zaraz...sak moj maly vraj ma cez 4 kila..jak ho asi tak vytlacim... 😔

norikk
22. sep 2010

to aj v inych temach,kde maju spolocny termin tak pred porodom stresovali spolocne?? 😀

elixia
22. sep 2010

@vejinka ved aj nas mal podla utz 3,5 kg uz pred 3 tyzdnami, bude sranda to vytlacit 😀 Manzel sa smeje,ze ho dobre vykrmujem, tak sa mu nechce von 😀

@norikk no ktovie... 🙂

vejinka
22. sep 2010

@elixia akurat dnes som muzovi hovorila ze naco by sa mal chabrat von ked u mna ma sladkeho po oci..a ked vyjde von tak dostane "len" mlieko 😀

hobit
23. sep 2010

@dadka1581 gratulujem 🙂

hobit
23. sep 2010

@anetaadam krasna 🙂

anetaadam
23. sep 2010

@hobit Ďakujeme 🙂

klaudia85
23. sep 2010

@anetaadam krásna, gratulujem!!! 🙂

Babi, mňa včera večer pri varení začala chytať kŕčovitá bolesť do vnútornej strany stehien, už som myslela, že to na mňa ide. Malá sa mi v bruchu rozkopala, že až.. Potom to prešlo po cca hodine. Čo to mohlo byť??? Stáva sa to aj vám???

norikk
23. sep 2010

jj ja mavam krce do slabin uz take dva tyzdne, a tiez pri umyvani riadu a tak, ked stojim,....malinka ti uz klesla dolu nie??
a co kolke su este dva v jednom po dnesnej noci? 😀

stvura
Odpoveď bola odstránená
norikk
23. sep 2010

a mali ste pravidelnu menstruaciu pred tehu?? mna sa doktorka na to furt pyta,ci som mala kazdych 28 dni.......tak to zas nie, ale mozem povedat,ze k malinkemu nam dopomohli plodne dni, vzdy som vedela,kedyich mam, a nakoniec sa aj potvrdili....takze aj TP by mohol vychadzat podla vypoctov

petulka_
23. sep 2010

ja tiez stale nic..po vcerajsej skorici, 10 drepoch a sexe stale nic nezabralo ☹ iba dnes rano mi znova odisiel kusok hlienovej zatky..tak ja neviem, este dufam, ze dnesny spln to mozno rozbehne 😀

elixia
23. sep 2010

ahojte,ani ja nic...prave som absolvovala takmer dvojhodinocu prechadzku, som ko 😀 😀

lucinka83
23. sep 2010

@petulka_ ja rovnako taktiez skusame vsetko, prechadzku, upratovanie, milovanie, malinikovy caj, caj so zazvorom...asi sa mu este nechce von 🙂

lu
23. sep 2010

ja som tiez cela, v noci som mala bolesti a tvrdnutie bruska az do rana a potom to skoncilo. na poradni mi povedal ze som na jeden prst otvorena, ale ked do terminu neporodim, v stredu mam prist na poradnu s taskou a prijmu ma... 😒 to sa mi az tak nepaci, radsej by som rodila bez vyvolavaciek...

sjusiquatro
23. sep 2010

Ahojte my sme uz doma od utorku s porodnice sme sa tam zdrzali tyzden aj jeden den....
Uz mam konecke mojho Dávidka pri sebe... 🙂

krtica11
23. sep 2010

mi sme od včera doma aj s malym Filipkom.
🙂

petulka_
23. sep 2010

@sjusiquatro gratulujem 😉 pozerala som aj tvoj fotoalbum a Davidko je nadherny chlapcek 🙂 aj ja som sa narodila 13.9. 😀 aj ja uz to chcem mat za sebou 😔 aky bol porod?

petulka_
23. sep 2010

@krtica11 aj tebe gratulujem 😉

krtica11
23. sep 2010

petulka_dakujem teba to ešte len čaka držim palce 🙂

petulka_
23. sep 2010

@krtica11 a aky bol porod? potom sem daj aj fotku malickeho nech sa pokochame 😉

norikk
23. sep 2010

@lu tak sme na tom rovnako ☹

lu
23. sep 2010

@norikk 😒 co sa da robit ...

majjjka24
23. sep 2010

@norikk mna to tiez rozculuje, svokra ma stale strasi aka je to hrozna bolest a pod. Uz k nej posledne tyzdne ani nechodim na navstevy 🙂)) ale vsade pisu, ze sa zena nema stresovat a mysliet pozitivne a porod prebejne lahko 🙂))

majjjka24
23. sep 2010

ahojte kočky, tak ja som prvorodička a tiež mám rovnaké,,problémy" ako vy.... zajtra termin porodu a ani naznak, ze by sa porod blizil.. pijem caj z maliny ostruziny, aj lanove semienka jem... nic nezabera, ani skorica, zazvor, sex, horuci kupel.. malickemu sa nechce von. Hlienova zatka mi vysla este minuly utorok a bolesti v panve hroza, myslela som, ze uz budem otvorena aspon na 2cm a doktorka skonstatovala, ze len na spicku prsta. tak by som uz chcela mat malickeho v naruci....

klaudia85
23. sep 2010

@norikk aj teraz ma začali chytať tie kŕče pri venčení, už som myslela, že sa tam vonku zložím k zemi ☹ a ja mám brucho stále hore, vôbec neklesá. Tebe už padlo?

Inak babi, čo porodili, by mohli napísať, ako to na ne nakoniec došlo... To by ma fakt zaujímalo.

klaudia85
23. sep 2010

Vy už ste všetky pootvárané, ja asi nie som normálna ☹

petulka_
23. sep 2010

@klaudia85 ja myslim, ze to nezalezi, ci sme otvorene alebo nie..este nakoniec mozes porodit z nas prva 🙂

mne uz aj 20 krat za den tvrdne brucho, tak dufam, ze sa to uz blizi 😀 a vcera vecer ma bolelo brucho asi 5-10cm pod pupkom..neveim, co to mohlo byt, ale bolo to dost neprijemne 😒 a dnes mi to zase zacina..
inak skusala som si vestit s kyvadlom, ze kedy sa nas malinky narodi a vyslo mi, ze zajtra, tak som zvedava 😀

@majjjka24 s tym pozitivnym myslenim na 100% suhlasim 🙂 preto sa snazim mysliet len a len pozitivne a hovorim si, ze budem mat lahky a rychly porod 😉

norikk
23. sep 2010

@petulka_ mas pravdu, @klaudia85 na 2 cm mozme bytotvorene aj mesiac a nic sa nemusi diat.-.....tak to mala moja sestra.....alemam cudny pocit dnes, aj MM som uz napisala sms, ze dneska to uz pojde......huraa uz mi cestuje domov
a @majjjka24 kde ides rodit a ku akej doktorke chodis???

majjjka24
23. sep 2010

@norikk chodim k Plevovej do Lokce, ale hned po porode odtial odchadzam... a neviem sa stale rozhodnut, ci ist do Kubina, alebo do Trstenej. Chcela by som mat babatko pri sebe, ale neviem, ci je v Trstenej rooming, snazila som sa tam aj dovolat, ale nic...