icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

elixia
23. sep 2010

@klaudia85 z toho by som si tazku hlavu nerobila. otvorit sa mozes v priebehu par hodin uplne, takze zbytocne nestresuj 🙂 ja ani len netusim,ci som nejako otvorena,kedze to tu nekontroluju. Mna dnes akasi nervozita chytila ci co, doteraz som bola uplne pokojna, ale uz mi asi 'pomahaju' vsetci,co sa ma kazdu chvilu vypytuju ci uz....uz nemam nervy vysvetlovat,ze sa urcite ozveme ked sa nieco bude diat 😠 Ja viem, ze to myslia dobre, len mi to proste lezie na nervy 😀

elixia
23. sep 2010

jaj a blahozelam vsetkym novym maminkam 🙂

sjusiquatro
23. sep 2010

@petulka_ Dakujem...porod bol dost tazky ale zvladla som to..drobec ma dost potrapil.. 🙂

norikk
23. sep 2010

@majjjka24 citala som ze si bola v teme porodnica trstena-orava, ja sa tiez spoliehamlennaten prispevok,co pisala ta mamicka , viesco mi tam radila,aj podla toho som sa balila a vsetko, pod do trstenej....mnavsetci presvedcajuzemamistsem,ze sem chodia ajtehulky z BA....a ku akej doktorke prestupujes?? ak by som ti mohla poradit tak vo Veselom ordinuje doktorka Kolejakova, ku nej chodim ja, a je dobra,fakt, tiez uzsom zazila zleskusenosti zdoktorom,ktoreho som mala na zaciatku tehu, ale ona robi vsetko podstivo.....az na to,ze ma obcas riadne navaly,tak sa clovektrocha nacaka.....

majjjka24
23. sep 2010

@norikk mozno sa tam aj stretneme 🙂 dufam, ze to uz cez vikend pride... A ohladom tej doktorky, chcem prestupit ku doktorovi Saskovi do Tvrdosina, pocula som na neho iba same chvaly...

norikk
23. sep 2010

@majjjka24 ale vies,ze ked chces rooming in,tak to je len na obycajnych izbach.....

majjjka24
23. sep 2010

@norikk kaslat na to, tak tych par dni nejako vydrzim bez telky 🙂 ale celkom pekne to tam na tych fotkach vyzeralo... v kubine su take strasne izby s hroznymi modrymi obkladackami... 🙂 ale pojdem do tej trstenej a potom ked tam budem sa uvidi ako co...

norikk
23. sep 2010

mam na vas dalsiu otazku baby....aj vy mate take tvrde brusko?? nemyslim tvrdnutie,myslim normalne tvrde??? lebo svokra ked sa ho chytila,povedala,ze to je uz tvrdnutie, ale ved ja ho mam stale take.....tak bodajby mala pravdu, ale to skor, len maly ma uz maaaaalo miesta.....

vejinka
23. sep 2010

ahojte tak poradnu mam za sebou a vraj o tyzden sa stretneme v dalsej poradni takze uz ani nedufam 😅

petulka_
23. sep 2010

@norikk aj ja mam taky pocit...niekedy, ked sa ho dotknem, tak normalne neviem, ci mi stvrdlo alebo nie..tiez si myslim, ze malinky tam uz ma malo miesta, tak to asi preto 😅

lu
23. sep 2010

@petulka_ tak potom daj vediet ci to kyvadlo malo pravdu a nieco sa u teba zacalo 😉

hobit
23. sep 2010

@majjjka24 ja som myslela len pozitivne a ziadna slava to nakoniec nebola tak neviem ci to plati...ale mozno som vynimka, ktora potvrdzuje pravidlo 🙂

krtica11
23. sep 2010

petulka_porod sa dal musela som isť na cisarsky rez a rozhodla som sa pre spinal.Bolo to zvlašne ale dalo sa to vydržať.

sisa004
23. sep 2010

@vejinka no aj sme sa stretli..Ako este nic??

vejinka
23. sep 2010

@sisa004 ahooj som rada ze sme sa konecne spoznali aj osobne 😉 ee u mna nic len ma vsetko boli ako vzdy...a ty ako?? 😉

anetaadam
23. sep 2010

@majjjka24 Je rooming aj v Trstenej,ale len jedna izba.Všetky potrerby pre babätko si musíš zobrať svoje ak chceš isť na roomig

klaudia85
24. sep 2010

@elixia s tým otváraním je to asi pravda, už to radšej nechám tak, aj tak s tým nič nevyriešim. A s tým, že sa ťa stále vypytujú, či už...tvoje okolie je tuším nedočkavejšie ako ty 🙂

zabkaevka
24. sep 2010

ahoj kočky 🙂 tak vidím, že nie som sama ktorá sa neotvárala. Máme zajtra termín, no ak do pondelka rána nič, tak ideme na cisársky, pretože maličká je trochu väčšia, dnes na ultrazvuku mala 3600-3900g. Dokina vravela že vyvolávačku nechce dávať, a keďže sa neotváram, mimi je väčšie, tak radšej podstúpime to inak. Tak sa aj teším že v pondelok najneskôr budem mať maličkú pri sebe. Trochu mám aj obavy, ale iste bude všetko OK, veď nejadna už takto odrodila 🙂 Trochu ma od včera trápi upchatá ľavá nosná dierka a trochu boľavé ľavé ucho, tak sa idem liečiť. Inak celkom v poho, trochu k večeru bolesti krížov, a slabín, a teraz akurát ma pichá dole. Hmm môže sa stať že do pondelka to príde 🙂
Držkajte sa aj vy 🙂

sjusiquatro
24. sep 2010

Dobre ranko.....

sisa004
24. sep 2010

@vejinka Tiež som rada že som ta spoznala 🙂 No u mna nič nové len ked mi včera primár povedal že to potrvá este 1 den,tak čakam kedy to už na mna konečne pride.

klaudia85
24. sep 2010

@zabkaevka no to je celkom dobre, že to takto vyriešia... Aj tá moja bude podľa mňa dobre veliká, ale mňa nechajú prenášať a potom vyvolávať, tak som zvedavá, ako to dopadne... A o ultrazvuku sa mi môže asi len snívať 🙂 No hlavne sa fakt vylieč, teraz by ti chorobka nepadla vhod.

klaudia85
24. sep 2010

Aj vy máte také nutkanie stále niečo nakupovať pre mimi? 🙂

elixia
24. sep 2010

@klaudia85 nutkanie by aj bolo,ale maximalne tak z domu cez internet...po obchodoch sa mi chodit ani nechce a ani nevladzem 😀

klaudia85
24. sep 2010

@elixia No veď tak, ja som väčšinu vecičiek cez net objednávala, ale musím s tým už skončiť, lebo už zbytočnosti zňuchávam 😉

petulka_
24. sep 2010

@klaudia85 ja mam tiez vacsinu veciciek cez net kupenych 🙂 je to pre mna taka mania..ked zacnem, tak neviem, kedy skoncit 😀 vacsinou objednavam z usa a z uk cez e-bay - tam sa strasne vela veci oplati 😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
petulka_
24. sep 2010

@stvura ale oplati, len treba hladat 😉 a ja vacsinou nove veci kupujem a tie sa odtial oplatia viac ako v nasich obchodoch 🙂

klaudia85
24. sep 2010

@petulka_ No ja až taká obchodníčka asi nie som, cez e-bay som sa ešte nakupovať nanaučila 🙂 Mne sa to zdá komplikované, ale asi len treba dojsť, ako na to 🙂

@stvura nejak tu už všetky z posledného melieme, už nás v sept. fakt málo ostáva 🙂

klaudia85
24. sep 2010

Inak škoda, že uzv nerobia ku koncu častejšie, aspoň na každej druhej poradni alebo tak... Mne by to padlo vhod vedieť, ako sa tam maličké má.

lenkama
24. sep 2010

@klaudia85 Ahoj,tak ja len tak na chvílku,dlho som tu nebola ale mám novinku,4.9.2010 o 6.35hod na Kramároch sa nám narodil Matúško-3220g a 50cm 🙂 🙂 🙂