♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@stvura aj my sme este v kope 🙂 ale dufam, ze to uz konecne pride..ja hned rano, jak som sa zobudila, tak som mala uplne pocit ako keby som to dostala..presne taka bolest brucha a ked som isla na zachod, tak som si nasla na vlozke dost vela toho hlienu a bol teraz taky tmavsi cervenohnedy..a dokonca som 1,5 kg schudla 🙂 a to sme mali hody a zrala som uplne vsetko 😀
a uz som sa vykaslala na vsetky sposoby ako vyvolat porod..uz pijem len ten caj, lebo mi chuti a lanove semienka, lebo mam lepsie travenie 😉
a to brucho ma stale boli..
aj my sme este spolu 🙂 v noci ma ale velmi bolelo brucho a myslela som ze pojdeme do nemocnice ale nakoniec to zase preslo... tak cakame dalej 🙂
Aj my este kinderko 🙂 A tiez som sa vykaslala na vsetky 'urychlovace'porodu, uz len caj aj to len preto,ze tam zostalo poslednych par lyziciek,tak dopijem uz... 🙂
No po dnešnej poradni som pokojnejšia, za jeden týždeň som sa stíhla otvoriť na jeden prst 🙂
ahojte,dnes sme boli u doktorky,malý Jakubko váži 4500g,pribral za tri týždne 1 kg,doktorka povedala,že ho prekrmujem.Kázala natiahnuť čas medzi kojením na 3 hodiny.Takže medzi kojením sa nosíme,čajikujeme,máme holý zadok,aby sme ten čas natiahli.A ja som myslela,že málo papá. 😅
@petulka_ No krčok mám stále 1,5cm... Nepovedala mi, či to vyzerá na pôrod, ale vypytovala sa ma, že čo som podnikla, keď som sa tak otvorila 🙂 Že či manžel.. Normálne si asi začnem myslieť, že fakt priateľ tomu dopomohol 🙂 Možno predsalen tie urýchlovače pomáhajú :D Akurát ma upozornila, že sa mám poriadne sledovať a keď sa mi nebude čokoľvek zdať, mám naklusať na príjem (asi kvôli placente, keď pri prenášaní je už riziko, že nebude vyživovať). A naposledy si bola tiež na prst? A krčok? Tak držím palce, som zvedavá, ako ty pochodíš na poradni (ak neporodíš dovtedy 🙂
Ked som bola tehotna, tak mi prietoky nerobili ani raz, doktor sa na mna pozrel a povedal, ze to je zbytocne...vsetko sice dobre dopadlo, ale doteraz ma to rozculuje :( 😠
Ahojte, ani u nas sa nic nedeje 🙂 Akurat vcera v noci sa nase dieta rozhodlo,ze sa nebude trepat von cez uzke porodne cesty,ale pokusi sa vykopat von cez brusnu stenu 😀 😀 Taky utok som snad este nemala za cele tehu 😀
Tu ziadne prietoky nerobia vobec, poslednu kontrolu som mala v 39+4, ze viac uz netreba,len rovno rodit...takze sa teste,ze o vas sa predsa len viac staraju 🙂
Pekny den vsetkym a snad aj nejaky ten porod uz 🙂
@klaudia85 @stvura noo uz sa nam to rozbehlo, ale niak sme tomu nedopomohli..vcera mi zacali bolesti, ake som este nikdy nemala..taka bolest z krizov do podbruska..mala som to skoro celu noc, ale vobec to nebolo pravidelne..najskor kazdych 7minut, dalsiu hodinu kazdych 10minut, potom kazdych 5minut..hociako sa to striedalo, takze som do 4tej nespala, potom mi to nejak preslo..a dnes som to znova mala od 9tej..take iste bolesti a tiez nepravidelne intervaly..a dnes som mala poradnu a doktorka, ked ma vysetrila, tak zistila, ze uz som na 3 skoro 4 cm otvorena 😀 a krcok mam 0,5cm..tak som velmi stastnaaa 😉 ..najskor sa ma spytala, ze ci uz zostanem, ale ja som ju prehovorila, ze byvam blizko, tak ma este pustili domov..ale povedala, ze to kazdu chvilu moze prist 🙂
a este som zabudla, vcera mi znova odtiekla zatka..teda cely vecer so mna vytekal taky krvavy hlien a aj dnes rano..a tie bolesti mam stale..kazdych 10- 7 minut..stale nepravidelne..takze ked budu pravidelne mam prist rodit 😀
a tie prietoky a sono robia aj u nas v trnave kazdy tyzden..
Babi, aké župany ste si nachystali do pôrodnice alebo aké ste mali? Ja mám taký teplý, velúr tuším, ale ja iný nemám a tenký som ani nezohnala ☹ Inak ani farebne mi nebude nič ladiť, nebudem tam od veci? 😒
len neviem, kedy sa to konecne tak normalne rozbehne..ako sme prisli z porodnice, tak som mala intervaly kazdych 7 minut, tak uz som mysllela, ze to ide..na chvilku som si chcela este lahnut a podarilo sa mi na 20 minut zaspat a zas to preslo..a teraz zas mam nepravidelne bolesti..a stale slabo krvacam..dufam, ze porodim este dnes 😒
a drzim vam palce, nech co najskor pordite 😉
tak sa vam to pekne rozbieha 🙂 my stale nic ☹ ziaden naznak ... tak nam ostane len to vyvolavanie v piatok, a tak som chcela rodit spontanne... 😠

@janica81 ja som sa rozrevala hned ked prisiel manzel po nas do porodnice a potom kazdy den aspon raz, ale uz ma to preslo, asi je to normalne 🙂