icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

vranka6
1. feb 2010

ahojte, vítam všetky nové tehulky 😉

my nič také nové, máme sa fajn, mala som 4 dni volno, tak sme dosť oddychovali, ale zajtra už zase práca 😖
a pribrala som už 2 kg, som zvedava ako to pôjde ďalej 😲

soja01
1. feb 2010

Ahoj vranka ďakujem pekne 🙂
Inak aj ja som už pribrala 3 kg 🙂 Ja si to zapisujem kadžy týždeň vážim a meriam ako pri Linduške 😵 a porovnávam 🙂

vranka6
1. feb 2010

soja, ja som sa radšej ani vážiť nechcela, ale včera sa ma brat spýtal, či som už v 9. mesiaci 😀
na večer sa mi strašne nafúkne brucho,,,,,no ale čo už, hlavne, že sme zdraví , nie? 😅

hhalina
1. feb 2010

ahoj hoky, dlouho jsem tu nebyla, vidím krásné zprávičky o dvojčátkách, gratulujeme....
Musím si nejprve přečíst, co je nového, tady to teda valí..........zdravím všechny. H.

zuzanockamt
1. feb 2010

ja to s vazenim neprehanam ... uz aj bez tehu ma je dost ... pri vyske 172 cm vazim 72 kg, no co uz narobim 😖

hhalina
1. feb 2010

Holky, já se také ještě nevážila jako Vranka.....ale papám pěkně, tak mám spíše strach. Vždy až u doktorky...

vranka6
1. feb 2010

hhalina,,,,,z čoho máš strach? že priberieš viac ako si chcela? to máme asi všetky, ale čo s tým narobíme? nič ☹
proste si to treba užiť, ja sa snažím už večer nejesť, aj tak mávam na večer ťažký žalúdok, jem len pomaranče, ale zato cez deň zjem všetko, čo vidím 😀

zuzanockamt
1. feb 2010

ja si z toho tazku hlavu robit nebudem ... dam si potom v septembri 90-dnovu dietu a pojde to rychlo dole

vejinka
1. feb 2010

ahojte tiez vitam nove tehulky...ja idem zajtra na sono aj na krv...bojim bojim dufam ze tam uz bude konecne nieco vidiet jooj keby uz bolo aj srdiecko bola by som nesmierne stastna...ale asi tazko 😔

vejinka
1. feb 2010

idem uspat maleho..lebo muz kolabje maly mu uteka z postielky 😀

zuzanockamt
1. feb 2010

baby v 7tt+6 dni by srdiecko uz malo byt vidno,vsak? ... nieze idem zajtra na sono zbytocne

vranka6
1. feb 2010

veji , u nas bolo vidno srdiečko v 7 tt..tak neviem

zuzanocka, ako píšem, mne už bolo vidno v tom termíne vidno "živý plod" 😅

zuzanockamt
1. feb 2010

vranka ... tak si ma potesila, dufam, ze aj ja zajtra uvidim zivy plod

vranka6
1. feb 2010

zuzanocka. určite 😉 ja idem teraz k dr. až 10.2. a stráááááááášne pomaly sa to vlečie 😖

zuzanockamt
1. feb 2010

vranka ... ja idem zajtra na to sono a potom s vysledkami zo sona tiez 10.2. k mojej dokine na krv a na vysetrenie

lucialen
1. feb 2010

Ahojte 🙂 Vitam nove tehulky, 🙂 ale nas je tu vela, december bol plodny mesiac 🙂
Anarida, gratulujem k dvojkam 😵 Ja by som brala, ked som robila v irsku, starala som sa o dvojicky dievcatka a jedneho o mesiac starsieho chlapceka a dalo sa to vydrzat. Oni sa od malicka pekne spolu hrali, je to super sledovat take malinke, ako si rozumeju a hraju sa 😵
Zuzanocka, urcite uz bude srdiecko, ja som mala uz v 6+0 😉 ☹
Ostatnym drzim palce zajtra u dokiho 😉

andzi
1. feb 2010

Ahojte, len som nakukla a dnes ste toho hrozne veľa popísali, nestíham ani čítať. Čaká ma ťažký pracovný týždeň, ale dúfam, že sa mi podarí prísť pozrieť čo nové. Baby, zajtra držím palce u dr. !!! 🙂

anarida
autor
1. feb 2010

lucialen ďakujeeeem 😵
baby ste pridane do tabuľky 😉

mamicka2009
1. feb 2010

Vdaka🙂

mariann2
2. feb 2010

Tak čo babenky, kde ste všetky? 😉

lulu723
2. feb 2010

Ahojte 😉

anarida ta tabulka sa ti krasne vydarila.inac ked ja nad tym tak rozmyslam hadam by som zvladla aj ja dvojicky sice je to 2x drahsie a 2x viac starosti,ale to su take krasne starosti 😀

ja sa stale pozeram do zrkadla a neviem sa vynadivat ako mi brusko rastie aj moja mama si to vsimla a aj manzel a stale si ho hladkam a rozpravam sa ako sa tesime na babatko.pri Erike som to nerobila co ma aj dost mrzi,ale to bol taky sok ked som ostala tehotna.teraz uz to vnimam inac 😉

a vsetkym Erickam a Erikom zelam krasne meninky cmukyyyy 🤐 😵

anarida
autor
2. feb 2010

Ahojte 🙂
lulu my prajeme tvojej eEričke všetko najlpiše k meninkám 😉 veľa zdravíčka,šťastíčka a lásočky 😉 😵

ivanulienka81
2. feb 2010

ahojte dievcata,
aj my cakame v septembri babatko... mozem sa k vam pridat?

vranka6
2. feb 2010

ahoj ivanulienka, jasne, že ťa tu srdečne vítame ! 😉

ivanulienka81
2. feb 2010

to som rada 🙂

anarida
autor
2. feb 2010

Jasne
ivanulienka môžeeeeš 😉 😉

ivanulienka81