♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@vejinka Tak prisla som tam,prezliekla som sa do košele,povypytovali sa ma dake otazky,potom mi dali klistír,oholili ma,prisiel doktor tak ma vyšetril a povedal ze som na 7 cm otvorená..potom som chodila stále na pásy,volačo mi pichali..medzi tým som si dala sprchu..a tak stále chodili kontrolvali ma neskor som zacala skakat na lopte.No a samotný porod-par krát som potlacila a fešak bol na svete,len to už boli dost velke bolesti.A pri porode som mala Skladaneho.A to zašívanie este trochu bolelo,ale dalo sa vydržat.
@sisa004 waw to si bola pekne otvorena ked si tam dosla...sakra a ja furt nic a ten doki je v pohode poznam ho..je to moj sused z vedlajsej bytovky takze sa pozname..ale mne je jedno pri kom budem rodit len aby to uz bolo..a uz kaslem aj na klistir nech mi ho daju hadam to prezijem a muzicka si mala pri porode? 😉
ahojte,tak som tu po dlhsom case....uz mame miminko na svete 🙂 narodil sa presne na termin: maly Janko- 4 kg, 53 cm 🙂 hociporod trval 36 hodin, stal za to... 🙂
Klistír to nebolo nic hrozne,necítila som žiadnu bolest,len som to v sebe podržala a potom pustila,takže toho sa vobec nemusíš bát.ano aj mužička som pri sebe,trochu ma obskakoval. 🙂
Pouzivate niekto feniklový cajik ten od prveho týzdna pre babätka???my sme ho kupili lebo nas boli brusko tak dufam ze pomoze... 🙂
@sjusiquatro ahoj, najprv som pila ja obycajny feniklovy caj, a vcera sme dali aj malemu. u nas zabera... zatial 😉
@sjusiquatro ja som ho dnes kúpila malej aj keď zatiaľ nás bruško nejak moc nebolí, ale podľa všetkého nás páli záha - máme reflux. Doteraz som jej dala ´pár krát iba fenikel taký uvarený ale ten mi moc nechcela, tak uvidime či bude tento. inak aj ja pijem fenikel.
ahojte babulky, ako sa vam dari??? deticky posluchaju?
@lunana to by som aj ja rada vedela ak nas to nahodou chyti...... 🙂
Ahojte...mam spravy od vejinky: Vilko je na svete... ma 53cm a 4200g 😵 😵 😵
@cukruska1920 no konecne 🙂
uz bude spokojna🙂 a vyzera ze to bolo rychle
@janica81 o pol stvrtej rano isla do nemocky, o 8 na salu a o druhej mi pisala smsku
@cukruska1920 jeeej super, pozdravuj ju 🙂 🙂 😵
@cukruska1920 jeej,super..a to tvrdila,ze neporodi skor ako ja 🙂 Vcera pisala,ze ma nejake bolesti,tak nakoniec to boli tie spravne...hlavne ze je vsetko ok 🙂
@lucia20 ako sa vam dari?
Ani neviem,ci sem este mozem chodit, vy ste uz vsetky aj zabudli,ze ste rodili 🙂 Mna dnes konecne objednali na vyvolavacku..na sobotu..asi aj zosediviem dovtedy 🙂
@lunana @sjusiquatro doktorka nám povedala, ale iba taký slabší. grgckáme veľmi často. ☹ ale za reflux sa považuje ak bábätko grcka 3x za deň cca objem jednej lyžice.
a este vam musim povedat, bola som cisarskym, nasli mi cystu na vajecniku, tak najprv spinalka, hrozne - fuj, vitaj babo a potom sup pod uplnu narkozu, vyvod som mala 4 dni, otras, a tie bolesti, aaaaaauuuuu, normalne som mala takeee predsudky, ze cisarsky je len pre krehotinky a celebritky, ze sup sup a bezbolestny porod, a HOUBY S MAKOM, bolesti ako hovado!!! ale po 4, 5 dnoch akoby sa nechumelilo
z tej uplnej narkozy som "tyckovala" este dva dni, bleee
@panki to ti vravela doktorka, ze reflux je ak grcka 3x za den a viac? tak to my mame potom poriadny reflux, lebo maly grcka aj 3x po kazdom jedle tolko ☹
@gladiola teda to si mala riadny zaberák ale stálo za to 🙂
@ladywitch26 ano doktorka, že za reflux sa považuje grckanie viac ako 3x za deň v objeme polievkovej lyžice. aj mi grckáme po každom jedle niekedy viac, niekedy menej, zo začiatku ma to strašne trápilo ale teraz si už pomaly zvykám - čo iné mi ostáva. Nedá sa s tým nič robiť, iba veľa prezliekať a prať ☹

@petulka_ gratulujem 🙂