icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lunana
3. okt 2010

@petulka_ gratulujem 🙂

vejinka
3. okt 2010

@elixia aj ja by som to rada mala uz za sebou...je mi jedno ako 😔

sisa004
3. okt 2010

@vejinka Tak prisla som tam,prezliekla som sa do košele,povypytovali sa ma dake otazky,potom mi dali klistír,oholili ma,prisiel doktor tak ma vyšetril a povedal ze som na 7 cm otvorená..potom som chodila stále na pásy,volačo mi pichali..medzi tým som si dala sprchu..a tak stále chodili kontrolvali ma neskor som zacala skakat na lopte.No a samotný porod-par krát som potlacila a fešak bol na svete,len to už boli dost velke bolesti.A pri porode som mala Skladaneho.A to zašívanie este trochu bolelo,ale dalo sa vydržat.

vejinka
3. okt 2010

@sisa004 waw to si bola pekne otvorena ked si tam dosla...sakra a ja furt nic a ten doki je v pohode poznam ho..je to moj sused z vedlajsej bytovky takze sa pozname..ale mne je jedno pri kom budem rodit len aby to uz bolo..a uz kaslem aj na klistir nech mi ho daju hadam to prezijem a muzicka si mala pri porode? 😉

panki
4. okt 2010

@zuzuz1 ahoj, prosím ťa ulica Holleho v Pezinku? Nie je to náhodou normálna pezinská poliklinika? Pýtam sa preto lebo vo štvrtok tam ideme na tie nožičky a vyčítala som, že ten MUDr. Palko sídli na Hollého 2 a nechcem sa tam nejak motať 😉Ď

norikk
4. okt 2010

ahojte,tak som tu po dlhsom case....uz mame miminko na svete 🙂 narodil sa presne na termin: maly Janko- 4 kg, 53 cm 🙂 hociporod trval 36 hodin, stal za to... 🙂

sisa004
4. okt 2010

Klistír to nebolo nic hrozne,necítila som žiadnu bolest,len som to v sebe podržala a potom pustila,takže toho sa vobec nemusíš bát.ano aj mužička som pri sebe,trochu ma obskakoval. 🙂

janica81
4. okt 2010

@norikk gratulujem riadny chlap 🙂

je nic hrozne.... v pohode sa to da prezit...

sjusiquatro
4. okt 2010

Pouzivate niekto feniklový cajik ten od prveho týzdna pre babätka???my sme ho kupili lebo nas boli brusko tak dufam ze pomoze... 🙂

gumimaci
4. okt 2010

@sjusiquatro ahoj, najprv som pila ja obycajny feniklovy caj, a vcera sme dali aj malemu. u nas zabera... zatial 😉

panki
4. okt 2010

@sjusiquatro ja som ho dnes kúpila malej aj keď zatiaľ nás bruško nejak moc nebolí, ale podľa všetkého nás páli záha - máme reflux. Doteraz som jej dala ´pár krát iba fenikel taký uvarený ale ten mi moc nechcela, tak uvidime či bude tento. inak aj ja pijem fenikel.

lucia20
4. okt 2010

ahojte babulky, ako sa vam dari??? deticky posluchaju?

lunana
4. okt 2010

@panki ako si prišla na to, že maličká má reflux? Rada by som vedela, aké sú príznaky 🙂

sjusiquatro
4. okt 2010

@lunana to by som aj ja rada vedela ak nas to nahodou chyti...... 🙂

cukruska1920
4. okt 2010

Ahojte...mam spravy od vejinky: Vilko je na svete... ma 53cm a 4200g 😵 😵 😵

janica81
4. okt 2010

@cukruska1920 no konecne 🙂

uz bude spokojna🙂 a vyzera ze to bolo rychle

cukruska1920
4. okt 2010

@janica81 o pol stvrtej rano isla do nemocky, o 8 na salu a o druhej mi pisala smsku

gumimaci
4. okt 2010

@cukruska1920 jeeej super, pozdravuj ju 🙂 🙂 😵

gumimaci
4. okt 2010

@lucia20 ahoj, Tatianka sa ma ako? baby posluchaju? 🙂

elixia
4. okt 2010

@cukruska1920 jeej,super..a to tvrdila,ze neporodi skor ako ja 🙂 Vcera pisala,ze ma nejake bolesti,tak nakoniec to boli tie spravne...hlavne ze je vsetko ok 🙂

@lucia20 ako sa vam dari?

Ani neviem,ci sem este mozem chodit, vy ste uz vsetky aj zabudli,ze ste rodili 🙂 Mna dnes konecne objednali na vyvolavacku..na sobotu..asi aj zosediviem dovtedy 🙂

panki
4. okt 2010

@lunana @sjusiquatro doktorka nám povedala, ale iba taký slabší. grgckáme veľmi často. ☹ ale za reflux sa považuje ak bábätko grcka 3x za deň cca objem jednej lyžice.

gladiola
4. okt 2010

@panki: to mi je luto, ze Lenka grckava, my sme v poriadku, placeme len ked mame padny dovod alebo sa chceme mojkat
ja som baby zabudla, ze som rodila, Dcerka akoby existovala odjakziva, neviem si bez nej zivot predstavit a je tu len len 25 dni, aka haluz, ze?

elixia
4. okt 2010

@gladiola to nie je haluz,to je kraaaasne 🙂

gladiola
4. okt 2010

@elixia: 😉

gladiola
4. okt 2010

a este vam musim povedat, bola som cisarskym, nasli mi cystu na vajecniku, tak najprv spinalka, hrozne - fuj, vitaj babo a potom sup pod uplnu narkozu, vyvod som mala 4 dni, otras, a tie bolesti, aaaaaauuuuu, normalne som mala takeee predsudky, ze cisarsky je len pre krehotinky a celebritky, ze sup sup a bezbolestny porod, a HOUBY S MAKOM, bolesti ako hovado!!! ale po 4, 5 dnoch akoby sa nechumelilo

gladiola
4. okt 2010

z tej uplnej narkozy som "tyckovala" este dva dni, bleee

gumimaci
4. okt 2010

@gladiola mna napinalo aj zo spinalu, dokonca na sale 😒

gladiola
4. okt 2010

@gumimaci: no sak, ty mas roztiahnute nohy a este aj tyckujes do misky, aj ja som tak dopadla, vacsia hanba ani neni

ladywitch26
4. okt 2010

@panki to ti vravela doktorka, ze reflux je ak grcka 3x za den a viac? tak to my mame potom poriadny reflux, lebo maly grcka aj 3x po kazdom jedle tolko ☹

panki
4. okt 2010

@gladiola teda to si mala riadny zaberák ale stálo za to 🙂
@ladywitch26 ano doktorka, že za reflux sa považuje grckanie viac ako 3x za deň v objeme polievkovej lyžice. aj mi grckáme po každom jedle niekedy viac, niekedy menej, zo začiatku ma to strašne trápilo ale teraz si už pomaly zvykám - čo iné mi ostáva. Nedá sa s tým nič robiť, iba veľa prezliekať a prať ☹