icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

gladiola
4. okt 2010

@panki: veru stalo

hobit
4. okt 2010

@gumimaci ja som nemala ani spinal ani epidural ani nic a grcala som cistu zlc len tak 🙂
inak grckame aj my, najprv som sa tesila, ze nie, ale uz to prislo 😒

anet111
4. okt 2010

mozem poprosit o radu, vacsina z vas nedavno rodila, tak urcite budete vediet. Ja mam dva dni po termine, dnes rano som dostala nieco ako menstruacne krce a zacala som aj krvacat, skor taku ruzovu vodu, tak som s tym bola v nemocnici, dali ma na monitor, zobrali mi ster a povedali, ze je to normalne, ze plodova voda to nie je, ze to je len zatka. Poobede som prestala krvacat aj krce ustupili ale teraz sa to vratilo a celu vlozku to zafarbilo. Nechcem, tam ist naspat ako nejaka hysterka, ale ja neviem, ci je normalne, ze zakazdym, ked idem na wecko, tak je tam aj krv a vobec nie husta ako ta zatka ale skor taka vodova.

julka21593
4. okt 2010

@anet111 asi by som sa vratila....

sjusiquatro
4. okt 2010

@panki no aj my grckame nie dako vela ale grckame..... ☹ ako citam tak nie sme sami....dnes aj 2 hodiny po papani ked sa prebral tak si trosku grcol..no presne tak stale prezliekame a perieme

sjusiquatro
4. okt 2010

baby a kolko krat sa budia v noci vasi drobci??

janica81
4. okt 2010

@anet111 nic sa neboj.. ale podla mna ked uz si v termine, ja by som sa sla dat pozriet.... istota pol zivota.. 🙂

janica81
4. okt 2010

@sjusiquatro my tak max 2x okolo polnoci a okolo pol piatej.... ale uz sme spali aj 6-8 hodin...od tej desiatej...takze sa nestazujem...

anet111
4. okt 2010

Diky moc baby, asi sa budem musiet vratit, aj teraz som sla na wecko a uplne to je ako menstruacna krv, bojim sa, aby sa nieco nestalo malemu

katrin31
4. okt 2010

@anet111 mne povedali v porodnici,ze pokial je to jasno cervena krv,tak treba ist hned do najblizsej nemocnici..nechcem ta samozrejme strasit..ale radsej by som isla

panki
4. okt 2010

naša malá sa budí tiež 2- krát medzi 1.00 až 2.30 a potom medzi 5.00 a 6.00. len večer nám niekedy dlho trvá kým zaspíme. a aj v noci nám trvá minimálne hodinu kým znovu zaspíme - kojenie, prebalenie a zaspatie 😒

petulka_
4. okt 2010

toto je moj Alexik 🙂 zatial stale spinka a papa...a zajtra uz ideme domov 😀

leomami
5. okt 2010

@petulka GRATULUJEM ešte raz!🙂🙂🙂jaký je krasny a vidím dobre aj vlasatý!držkaj sa🙂

sjusiquatro
5. okt 2010

no aj nam trva minimalne hodinu kym zaspime.....niekedy kuka a kuka....a nie a nie spat...

panki
5. okt 2010

presne ja zaspavam a mala si na mne ide oči vyočiť 😀

fubinka
5. okt 2010

@sjusiquatro my mame presne toto iste, napriklad dnes v noci spala od 22:00 do 5:00 a od vtedy nie e nie poriadne zaspať už sme dvakrat papali, aj zavreme oči ale tak na 10 min a sme hore a kukame kukame

hobit
5. okt 2010

@petulka_ gratulujem, krasny 🙂
my sa budime tiez ta okolo 1-2hej a potom 5-6... a tiez nam je to procedura na min. hodinu, niekedy aj dlhsie...

sjusiquatro
5. okt 2010

my sme papali o 8 a od vtedy tiez zadrieme na chvilu potom za prebere pokuka a zase zaspi ....uz som myslela za pekne zaspinkal ale to zase len tak na chvilu aby sa nepovedalo... 🙂

norikk
5. okt 2010

baby myslite ze mozem granko ked kojim? 😅 mam tu domaci tvaroh a nechcem ho jest len s cukrom 😀

panki
5. okt 2010

@fubinka ale to ti pekne prespí od 22.00 do 5.00 to ja môžem len snívať. Veď to je sedem hodín vkuse 😕 závidím
@hobit presne naše deti majú tuším rovnaký rytmus 🙂 dnes sa zobudila napr. o 2.00 a ešte 3.45 vo veľkom pozerala - som ju včera prachválila, že nám to trvá hodinu - preto nám to dnes trvalo dve 🙂 a potom už o 5.40 bola hore zase hodinu.

gumimaci
5. okt 2010

@hobit aj my tak spavame, ale vacsinou zaspi do hodinky. takze to neni take zle 🙂

katrin31
5. okt 2010

@panki my sme na tom rovnako

gumimaci
5. okt 2010

@norikk ked nevyskusas nebudes vediet 😉 niekomu cokolada nevadi, niekomu ano...

lunana
5. okt 2010

moja malá má taký istý rytmus, zobudí sa okolo jednej - druhej, potom nám dve hodiny trvá kým zaspí a zobudí sa zase okolo piatej

ericka310
5. okt 2010

ahojte mamicky....u nas mame tiez problem s uspavanim, hlavne cez den.
Nasla som na nete zaujimavy clanok o spôsobe uspávania......http://www.spravnytata.cz/clanky/jak-na-potomka...
vyskusam ci to bude u mojho krpca fungovat

janica81
5. okt 2010

@fubinka ahojte 🙂 kočky.... tak teda Vy si lubite pospat...tak ako aj my... niekedy je to aj 6-7 hodin...rekord 8 hodin... pfuj pfuj musim si poklepat, nech jej to co najdlhsie vydrzi...inak je naozaj zlatucka... nemozem nic povedat... zajtra ideme na osmu na ockovanie.... Vy nejdete??? a presne rovnaky scenar sme mali tuto noc...od piatej hore a papat..driemat 10 min a znovu... asi ju brusko tlacilo... a na cicke si vie oddychnut 🙂

katrin31
5. okt 2010

@ericka310 ja som si myslela ze len my mame tento problem..vyskusam to sumenie..mozno zaberie..teraz som maleho uspala ale spi necelu hodinu a aj to uz bol trikrat hore..a v noci sme boli hore dve hodiny..a nie a nie spat

hobit
5. okt 2010

@norikk granko sa vraj moze, nam ho davali aj v porodnici...
@panki
@gumimaci najhorsich je prvych par minut v noci, prebalujem len tak naslepo, potom mi je uz jedno ci je to hodinka alebo 2 🙂

zuzuz1
5. okt 2010

juj ahojte baby... som tu dlho nebola... hmm citam citam ze nie sme jediny ranovstaji,.,. my sme tiez taky.. do polnoci spime kludne potom sa okolo 1-nej zobudime potom okolo 3-tej a o 5-tej sa nam uz nepodari zaspat ani keby co...
inak mam otazku... ma aj vase drobciatko bielu pusinku po papani (teda od mliecka ma pery take az nekedy popraskane po papani) a dnes som si vsimla ze ma v strede hornej pery taku akoby odlupnutu kozicku (nieco take ako ked vydete zo sprchy a na nohe sa vam ibjavy akoby vzduchova bublinka - odlupnuta koza) viem ze to bude asi z mliecka ale viete - prvorodicka 🙂

hej este jedna otazocka...otlacali ste niektora nozicky rucicky na papiier? aku farbu ste pouzili? potravinarsku? prstrove farby? tus??!!!! chcela by osm otlacit no neviem co aku farbu pouzit...

gumimaci
5. okt 2010

@zuzuz1 ahoj, aj nas to obcas ma, nieco ako otlak od ceckania 🙂