icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
2. feb 2010

denisocka ... no aj mne sa cekom paci ... uvidime, ci bude taky nakoniec 😅

vranka6
2. feb 2010

zuzanocka, no vidiš, že už bolo vidno prcka malého 😉
tak gratulujem, a toho 10.2. budem na teba myslieť, ideme spolu v rovnaký termín.

mywiel
2. feb 2010

zuzanocka ak da ja nastavenie podla mojej poslednej MS tak tu mi to vychadza na 10tt takze to tu beriem s rezervou, vsetko upresnia utz aj tak. 😉

zuzanockamt
2. feb 2010

vranka ... dakujem 🙂 ... ja idem len krv vtedy a neviem, ci ma bude zase vysetrovat zospodu, ani by nemusela 😅

mywiel
2. feb 2010

Ja idem 9.3. a krv mi uz brali, ale bude mi robit dalsi utz 🙂 Musim len davat pozor lebo nie som imunna na toxoplazmozu, vraj davajte pozor na maso a ja na to ze to nehrozi som vegetarianka a on ze no tak to je super. 😉 😀

denisocka
3. feb 2010

myw, dik za tento link. mne vobec nešlo do hlavy,prečo gest.vačok v 5+5tt mal 9mm a o 11dni len 14mm a dokyna vravela že to je 6+2 . podla toho to sedí,ale stale neviem kde sa starilo 7dni 😅 ked nakoniec sme to dohnali zas ... 9+3tt - 26mm ... atd

janinna11
3. feb 2010

Ahojte kocky, dobre ranko zelam,
Deniska vcera som asi nieco citala, nebola si nahodou na testoch v genetone??

janinna11
3. feb 2010

Mywiel ako ti lekar zistil, ze nie si imunna voci toxoplazmoze??

denisocka
3. feb 2010

jani,ja nie,.ale naše baby z augusta tam chodia sponzorovať 😀

janinna11
3. feb 2010

Deni ale mozno mi budes vediet odpovedat, myslim ze jedna z nich bola Tea a ona este ale nie je v 12tt, a na stranke genetonu pisu, ze odbery az od 12tt, preto som bola prekvapena, ze to ma uz za sebou, a este nie je v 12tt, nevies nieco o tom?? Ty mas uz 1 baby, chlapcek or dievca??

denisocka
3. feb 2010

jani, ten test sa da robiť od 5tt, len sa píše že od 12tt aBY žENY NEHCODILI na UPT len preto,že čakaju ine pohlôavie ako chcu.takže v 10tt to robia normálne. tea ma chlapca,včera večer jej dali vysledok . ja mam doma tiež chlapca

denisocka
3. feb 2010

baby,našla som segrine riflove kratasi,ona nosi o číslo viac, a su bedrove a sedia mi perfektne ! su uplne pod bruško,takže na leto sa zameriam na take bedrače a nebudem kysnuť s tými gumami na bruchu

janinna11
3. feb 2010

Deni fakt??? Takze ked som uz v 11tt, tak by ma vzali, nie?? No to je fajn, tak ja si tam asi dnes zavolam... Dakujem 🙂 ¨
A inak co sa oblecka pre tehu tyka, je vela tehu veci, ktore su prave na leto bez pasu, a len fest bedrove, a potom sa tam mozu pouzit na to tie tehu pasy🙂 V lete by to bolo asi fakt peklo...
Ja sa uz tesim na dlhe siroke sukne na gumicky v pase a tielka a zabky 🙂)

denisocka
3. feb 2010

a kupujete tehu pás? ja som chcela,ale babam u nás sa zdaju zbytočne,tak som sa nato vykychala

potvorka88
3. feb 2010

Ahojte baby tak hlasim, ze som dnes bola u dr a vsetko je zatial v poriadku, vitalitu plodu mame tak sa vytesujem 😵
Som momentalne chora ako fras a nechce sa mi pomaly ani zit ☹ ostava mi to iba pretrpiet.

janinna11
3. feb 2010

Asi nie Deni, aspon zatial nie, hoci ja uz mam tehu rifle, lebo z mojho satnika uz obleciem len dvoje rifli, takze sa mi zdalo zbytocne kupovat a cislo vacsie a tak mam tehu rifle teraz, len mi vadia, ze stale padaju, nie som zvyknuta na elasticke dziny, mam rada klasiku bez elastanu...
Este si kupim nejake platene lahke na leto a nejake tricka, nebudem toho ale zase vela kupovat, prejde to ako voda a tie tuniky, co sa teraz nosia - take siroke, su uni, aj normal aj tehu 🙂

janinna11
3. feb 2010

Potvorka hlavne dost oddychuj a nestresuj, hladkaj brusko, lej do seba litre caju s medom a citronom a uvidis, ze sa to zlepsi 🙂

maculienka123
3. feb 2010

Baby normalne dnes prvykrat rano som nebola hladna,to fakt nechapem,dufam ze je vsetko ok ale uz nemam take pocity vlcieho hladu,zeby to uz preslo?nieje to skoro? 😉

ivanulienka81
3. feb 2010

ahojte dievcata,
maly zabuval, konecne mam chvilu volna aj ked varit by za zislo, lebo potom budem hladovat 😝
macu, a ked si doteraz tolko papala, aj si nieco pribrala?
denisocka, ja som pri prvom tehu nosila tehu pasy a neviem si ich vynachvalit, super vec ked si chces dat tricko a nie je az take dlhe aby ti zakrylo cele brusko alebo zakryt povoleny gombik na nohaviciach 😉

maculienka123
3. feb 2010

iva pribrala som 2 kg mala mam teraz 52kg,to soom nemala este nikdy tolko.
inak tehu pas si kupim aj ja,podla mna je to na nezaplatenie,mozes vyuzit k vsetkemu ako pises. 🙂
co budes varit?

ivanulienka81
3. feb 2010

no to si pekne pribrala, ja som pri prvom tehu mala v 25tt +2kg
a pri akej vyske si mala vahu 50kg? Ja som tolko mala na strednej, teraz som uz o sedat kilo tazsia 😠
dnes varim cestoviny s hribikovou omackou

denisocka
3. feb 2010

baby,ale hovoríme o tých istých pásoch , ako npr. Bess a tak, niektore su s potlačou .... ja by som vzala ale obyčajne za 6€ mi prídu ako tričkovina, lacna latka...tak neviem aky kupiť,aby zas nebol drahy

maculienka123
3. feb 2010

ja viem,nechapem co tak priberam ale zas na druhej strane strasne moc jem,som hladna casto aj ked to uz prechadza tie hlady,meriam 173cm,ako chuda som jak palica,takze na mne to nieje ani vidiet,ale zas nechcem aby sa mi to usadzalo v tukoch.

ivanulienka81
3. feb 2010

macu, neboj, po porode vsetko zhodis, uvidis, niektore maminy priberu viac a niektore menej, zavisi to aj od organizmu, kazda sme jedinecna 😉
denisocka, aj ja myslim tie pasy z Bess, a myslim, ze mas pravdu, oni su take ako dake hrube tricko, ale u mna to ucel splnilo

janinna11
3. feb 2010

Ivi a ako sa zapinaju tie pasy, ale si to davas cez hlavu or nohy?? A je to vcelku?? Neviem si to velmi predstavit, cisa to preklada a ak ano, co to nie je v tom mieste hrube...

ivanulienka81
3. feb 2010

jani, nezapina sa to, normalne si to natiahnes ako tricko, je to take elasticke

johanka19
3. feb 2010

ahojte, usilovne .... 🙂 za som sa tu stavila az po par dnoch a nestiham sa cudovat kolko stan sa zaplnilo 🙂 ako som niekde postrehla hlasku - december bol plodny mesiac 🙂
ja mam zatial nove to, ze som vcera koli tomu mojmu vracaniu bola na prvej z troch infuzkach sa dennom stacionari (aby som koli doplneniu vyzivy nemusela do nemocnice)
a bola som aj na kontrole u dr - a som zas videla na ultrazvuku bublinku - podla dr. mame pekny deviaty tyzden, aj maternica, aj drobcek, srdiecko bilo o 106, takze je vsetko v poriadku - ako povedal dr. "mamicke je na prd, ale drobec sa ma dobre 🙂" ....
inac som dokopy, odkedy mi je takto schudla 6 kil, takze ziadna sranda, ale vraj je to zatial ok ....
- takze este neriesim oblecenie 🙂 aj ked, priznavam, ze v rifliach, kt. som predtym nosila mi je nejako potesno okolo pasa - ale kde je potom ta absencia 6 kíl? 🙂

maculienka123
3. feb 2010

baby,poculi ste o takej srande,je to taky tenky pasik z latky a to si pripnes ku gombiku na rifliach,ked ho nemozes zapnut,ti to pekne vyrovna a zakryje

ivanulienka81
3. feb 2010

johanka, zrejme sa ti spaluju tuky z inych casti tela, neboj brusko bude zato vykukat 😉
neviem aku mas postavu, ale nemas pocit chudsich stehien, ramien, zadocku?