icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

zuzanockamt
24. okt 2010

@norikk urcite ho nepouzivaj ako lehatko, dieta nema byt vo vajicku dlhy cas ... skor by som investovala do lehatka

janica81
24. okt 2010

@elixia a Ty preco dokrmujes,?? kazala doktorka???

janica81
24. okt 2010

@gladiola Vy tiez musite dokrmovat???

gladiola
24. okt 2010

caute, musela som brat antibiotika a dva tyzdne som mala malo mliecka, ale uz ho mam viac a viac, ale malu opicku dokrmujem, hlavne pred spanim, okolo 200 ml, mame uz totiz vyse 4700 g

elixia
24. okt 2010

@janica81 my dokrmujeme od zaciatku,najskor to bolo po kazdom kojeni,teraz uz len raz denne..zacali sme kvoli tomu,ze bol v nemocke na atb a fototerapii a ja som mala malo mlieka..a teraz este stale akosi vecer nemam mlieko ci co, pije aj hodinu a pol a stale reve od hladu..usudzujem podla toho,ze ked mu dam UM, tak sa okamzite ukludni...neviem ako sa toho zbavit 😒

janica81
24. okt 2010

@gladiola no stale nemozem uverit tomu cislu...200ml...? vsak to nema sancu vypit moja princeznicka

gladiola
25. okt 2010

@janica81 mozno ti tolko vypije z prsnika a ani nevies, moja rada papa, po maminke 😉

gladiola
25. okt 2010

@janica81 mozno ti tolko vypije z prsnika a ani nevies, moja rada papa, po maminke 😉

gladiola
25. okt 2010

@elixia nic si z toho nerob!! aspon si zvykne aj na flasu a neskor nebudes mat problem krmit ju aj UM a flasou, cisto kojene deti maju s tymto problem; vsetko zle je na nieco dobre

gladiola
25. okt 2010

moja Lili spala dnes 8 hodin!!!! od 22:00 do rano 6:10 juchuuuu

janica81
25. okt 2010

@gladiola super 🙂 tak ked vypila taku davku naco by vstavala? 😀

michaelabj
25. okt 2010

@gladiola no wáááw, tak to je super spanie 😕 Pozeram, že držíte rekordy :D aj v papaní aj v spaní
u nás je rekord vydržať 3,5 hod... a túto noc nespal vôbec dobre, potreboval aj cumlík na ukľudňovanie, čo inak nepotrebuje celú noc... 😒

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
25. okt 2010

@gladiola snazim sa nic si z toho nerobit,ale este sa pokusame prejst iba na dojcenie..tak uvidime,ci sa podari 🙂

@stvura no mas to vesele,nezavidim 🙂
Moje dieta dnes spalo vyse 6 hodin v kuse, stale nechapem 😕 A stale sa akosi nemoze prebrat. Dnes sme prvy den sami, tatko isiel po 2 tyzdnoch do prace,tak hadam to zvladneme bez ujmy 🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
25. okt 2010

@stvura ked ja nezvladam nechat ho plakat ☹ Ja som asi z tych co urobia cokolvek preto,aby babo neplakalo 🙂

gumimaci
25. okt 2010

@elixia ahoj, hlavne zo seba nenechaj spravit otroka 😉 ja ho tiez nechavam nieked vyrevat, sak by som doma nic nespravila. ked viem ze ho nic neboli, je cisty a napapany tak mrnci z nudy a za chvilu zaspi. ine to je ked ma koliku, to mu vtedy fakt pomaha iba natriasanie na rukach ☹

gumimaci
25. okt 2010

@norikk Ahoj, kup radsej lehatko 😉

elixia
25. okt 2010

@gumimaci obavam sa,ze uz od zaciatku som otrokom svojho syna 🙂 Aka som bola mudra,co vsetko u nas (ne)bude....teraz by som mu aj modre z neba zniesla 🙂

Pozerala som, ze ste rozoberali lehatka..nam svokra chce nejake kupit,ze aby sme vybrali..no ale uz som z toho chora,je ich milion vsade..Vyuzivzte napr.vibraciu? Ja by som chcela polohovatelne - vyuzivate rozne polohy, ci je to zbytocnost??

gumimaci
25. okt 2010

@elixia no ja som chcela hlavne aby bolo polohovatelne, a aby to nebolo len lehatko, ale aj kresielko, lebo obcas ho tak hojdam, a ked mi zaspi, tak ho rozlozim na lehatko a tak spi dalej. vibraciu pouzivam, ale myslim si ze keby nebola, nic sa nedeje 🙂

elixia
25. okt 2010

@gumimaci no presne tak som to myslela,ze napr.ked tam zaspi, rozlozim na lehatko a necham spinkat 🙂 Len dufam,ze tam bude chciet byt 🙂

hobit
25. okt 2010

@elixia drzim palce, nas tam byt nechce, dnes dal zas 5 minut az v nom, aspon som si stihla umyt zuby 🙂

petulka_
25. okt 2010

dnes nam prislo to lehatko, co som objednala..od rana bol Alex hore, vobec som ho nemohla uspat, ale ked som poskladala to lehatko, polozila som ho tam a chvilku som ho pohupala okamzite zaspal 😉 takze nastastie to neboli vyhodene peniaze 🙂
a takto pekne si tam spinka 😀

gumimaci
25. okt 2010

@petulka_ jeee ake pekne 🙂

@elixia vo vajicku ti maly vydrzi? zaspi tam? lebo ja som lehatko najprv nechcela kupovat, ale ked som videla, ze Ondrej vo vajci okamzite zaspi, tak som ho o bjednala a naozaj to bola dobra kupa, lebo lehatko vyuzivame na 100%

Aj vase deturence uz maju nejaku vec bez ktorej nezaspia??? My mame latkovu plienku, Ondrik sa do nej zabali alebo si ju prehodi cez hlavu a spi 😀

elixia
25. okt 2010

@hobit no to si ma nepotesila 😒

@petulka_ peknucke,ma aj vibracie a polohovanie?

@gumimaci vydrzi,tiez tam hned zaspi...tak snad bude ok aj v lehatku. Dakujem za pomoc 🙂

petulka_
25. okt 2010

@elixia toto je ono.. http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=2000&e=p... - je tu aj demo
nie je sice polohovatelne, ale je dost plytke, takze takmer tam lezi..a ma aj vibrovanie 🙂 ja som velmi spokojna, lebo nas maly vobec nechce spavat, stale len nosit sa a pozerat a dnes uz treti krat, ked sa napapkal, polozila som ho tam, trochu pohojdala a uz spinka 😉 velmi sa mu tam paci a to sme este neskusali to vibrovanie, lebo nemame baterky, tie kupi dnes mangel, tak dufam, ze aj to sa mu bude pacit 🙂 a este aj tie melodie, vodopad a zvuky prirody, som zvedava ake to bude 🙂

lunana
25. okt 2010

My máme len také obyčajné lehátko, ale naša malá tam tiež skoro vždy zaspinká, trošku ju pohojdáme a už je dobre 🙂

elixia
25. okt 2010

@petulka_ tak to je super, dufam,ze aj u nas to tak bude fungovat 🙂 Videla som to tvoje aj v obchode,je pekne velmi. Ja som teraz nasla zas dalsie, uz naozaj neviem,preco ich je tolko???? 🙂
http://www.mamasandpapas.com/product-wave-rocki...

michaelabj
25. okt 2010

@elixia tvoj odkaz mi nefunguje... skúsiš to skontrolovaeť a dať ešte raz prosím ?

Ja tiež už druhý týždeň vyberám lehátko, ale nič som nevybrala...
Baby tu písali, že majú Fisher Price to klasické, čo sa vysúva noha odspodu sa mi nepáči, že sa nedá polohovať veľmi, vlastne máš len 3 prednastavené polohy a ani farebne nie je ktoviečo...
Ja som si zatiaľ vybrala toto: http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=9382154, ale najnovšie uvažujem o tom, že malý je už pár dní fascinovaný kolotočom nad postielkou tak že nájdem nejaké čo hrá aj melódie, prípadne s tými svetielkami.... len tie sú už drahé jak... 😒
Tak zas idem hľadať odznova... beeee

hobit
25. okt 2010

pouzivate niektora satku? nie je to skoro? ja som dnes zufala poprosila kamosku, aby mi doniesla na skusku jej satku, teraz som tam maleho dala a cuduj sa svete, on spi 🙂

elixia
25. okt 2010

@michaelabj skus este raz http://www.mamasandpapas.com/product-wave-rocki...
Je to aj tak UK obchod,takze neviem ci pomoze 🙂
Ja som tiez uz kadejake pozerala,ale ako pises, take co maju vela roznych funkcii, su uz dost drahe..

@hobit my satkujeme, prvykrat som ho tam strcila,ked nemal este ani tyzden...ale paci sa mu len vertikalna poloha 🙂