♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
tak, dnes uz mame 8 tyzdnov. ale to uteka ☹ inak teraz si nespominam, ci som sem pisala, ako sme dopadli na sone klbikov. ze postolky nosit nemusi, ale mame prist na kontrolu v marci, lebo este vobec nema jadierka. vie niektora z vas, co to znamena? neni to nic vazne? 😕
@stvura krasna fotecka 🙂 az zavidim, lebo ja este foto s mojou malou nemam ☹
caute baby vypadali vam uz vsetky stehy???lebo mne vobec
mna tiez bolieva chrbat a krize a nemala som epi..ale to je z toho nosenia a namahania sa.. ☹
@kitchima my sme boli minuly tyzden na klbikoch a doktor povedal, ze mame vsetko v poriadku, ale ze doporucuje preventivne balenie na siroko 😒 z toho som teda neni moc nadsena..ved ked to ma v poriadku..ani doteraz som nebalila nasiroko..a kontrolu mame o 5 tyzdnov..
a nam nic nehovoril, ci ma jadierka alebo nema, takze neviem..
@vejinka mne vypadli stehy uz asi pred 2 tyzdnami..velmi skoro..ale mne sa to nastastie aj velmi rychlo zahojilo, ale ked som sa pozerala so zrkadlom, ako to vyzera..no otras..mam to tak krivo zasite ☹ strasne to vyzera 😒
a ja este stale krvacam..nie je to sice nejak vela, ale je to asi ako na 3. - 4. den kramov..uz by to aj mohlo skoncit..
baby a zmizla vam uz tehotenska ciara??? ta cez stred brucha...lebo mne vobec...
nooo tiez vobec nie....mne ju riadne vidno...tmava stredom brucha ☹
aj ja mam este tu ciaru
Ahojte maminky
ako ste vikendovali??? My sme mali krasny vikend...sme boli vela vela vonku, malicka bola super...akurat vcera ju bolelo brusko...a myslim si ze mojou vinou...v nedelu som na obed zjedla u sestry kuracie masko ako cinu ale s kari..a podla mna jej to uskodilo....ju prehanalo...kakala vcera asi 7x....a to uz tyzden vzdy raz dennne.... ale dnes uz bude hadam lepsie...
idem tento tyzden na kontrolu k dokimu, tak hadam dostanem zelenu, lebo manzel uz je ako mucha dotieravy
@petulka_ kup uz velkost 3. no ja teda neviem, uvidime. snad to budu mat nasi drobci v poriadku 😉
@norikk ee, este nic nezmizlo 😒
@gladiola no moj prvy syncek mal uz jadierka v 6-tich tyzdnoch. na kontrolu sme ale este isli kvoli klbikom v 3 mesiacoch a vsetko mal v poriadku vyvinute. tak to je asi individualne u deti...
ja som vcera pozvala synceka na pizzu. konecne som isla medzi ludi. a bolo fajn, len mala tam cely cas plakala a ludia si presadali radsej k druhym stolom, az sme v restauracnej casti ostali sami. 😖 no co uz
baby ma niektora z vas problem s ockami? nam jedno hnisa uz od narodenia a ze to su upchate slzne kanaliky, ze to maju deti casto..musime ist asi na ocne a budu mu to preplachovat..tak sa toho bojim, je to vraj hrozne ale jedine pomoze..a ja musim cakat na chodbe.neviem ako to zvladnem
baby mate niekto aj hraciu deku...rozmyslam ze by som daku kupila...
mna stale bolievaju bradavky..vzdy ked idem maleho kojit, tak asi prvych 30 sekund ma to tak picha a stipe..a myslim si, ze nas maly ma na jazyku soor, teda zabu..uz od porodnice som si vsimla, ze ma stale biely povlak na jazyku, ale vsetci mi len hovorili, ze to ma z mlieka, ale uz som mu to skusala po papani vytriet s gazou a nejde to dole, tak to asi bude ta zaba 😒 a aj na bradavkach som si posledne dni vsimla, ze ich mam take dost cervene, tak sa bojim, aby som nemala kvasinky ☹ sice nemam nejake strasne bolesti, len na zaciatku, ale mozno, ze mi to len zacina..tak mi mamina poradila, taku fialovu vodicku, ze si s tym mam natriet bradavky, ked ho idem kojit a ze to by mohlo pomoct..tak to teraz skusam..a obidvaja sme fialovy..hlavne Alex..vyzera ako klaun 🙂
nemate s tym niekto skusenost?vase babatka to nemali?

asi to teda bude fakt od toho nosenia,ale určite som si ho rozbabrala už v pôrodnici,tam tie otrasné postele + zlá poloha pri dojčení...doma pri dojčení nemám problém,skôr to nosenie, žehlenie atd....asi začnem cvičiť 😀