♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@norikk epouzivas stetce, ale prsty na kreslenie. su vhodne pre male deti, su netoxicke. kupis normalne v papiernictve. opytaj sa tam na ne. toto som nasla na nete, ale v obchodoch su aj lacnejsie http://www.nomiland.sk/Shop/Vytvarne-potreby--V...
Dobré ránko,ako sa vám darí? My dnes ráno akosi často kýchame,dúfam,že nebudeme chorí,nemáme doma ani odsávačku soplíkov.Poraďte,aká je dobrá.
@gumimaci
@luciaj
@ladywitch26
@janica81 no len to je problém, že bývame s nimi v jednom dome a teda kým on príde hore, tak ho ona už odchytí a núka mu jesť. Ja by som si aj dala zabaliť od nej, ale mne nechutí ako ona varí, takže sa väčšinou nenajem z jej jedla
Ahojte, nemáte niektorá skúsenosť s kontaktným ekzémom?
Ahojte baby, idem sa pochváliť moja mala už 3 den prespí celú noc od 20:00 a zobudí sa na krmenie o 4:15 a spí dalej sice už trhane ale predsa, som vyspata tak ako treba a cez den tiež podrimekava a porobím si pri nej čo treba, 23krat ideme von medzi 18:00 a 19:00 sa okúpeme napapame a potom spinkáme.
@danulka3 ja mam tu nostek a je dobra v lekarni ju kupis....
@janica81 pekna skrina na jednej fotke...s kade ju mate?
@sjusiquatro díky za radu,pôjdem pozrieť.
ja som sa predvcerom tesila,lebomaly zaspal o osmej spal do polnoci, a potomaz o stvrtej a uz zasjetotake ze po kupani zaspi, nezaspi, potom zas kolo polnoci sa krmime, kolo jednej druhej, stvrtej piatej.....kazdetri hodiny proste 🙂
@sjusiquatro sme si objednali...kamaratka ma obchod internetovy...je k tomu aj komoda s prebalovacim pultom, postielka a velka skrina.... vsade je ten Macko...
Ahojte maminky
tak dnes sme boli v poradni...mame presne 5 kg.... ocurali sme doktorke vahu inak vsetko zatial ok...najblizsie ideme v 11tt a uz sa budeme ockovat ....
chcem sa opytat...odporuclia nam ockovanie proti rotavírusom.... idete aj Vy dat ockovat??? doplaca sa!!!
@janica81 aj nám to odporúčila,ešte stále váham,mi sa ideme očkovať 1.12. Ináč,pekná váha a tak si sa bála,že ti málo priberá.Ešte jej dávaš ten nutrilon,alebo už len kojíš. Mne sa teraz mliečko pekne rozbehlo,takže BEBA ostala v skrinke.Vyzerá to tak,že sme prekonali laktačnú krízu.
Naša malá má asi ucpatý noštek, nemá nádchu, ale pri dýchaní jej niečo v nošteku vadí. Neviem, ako to dostať von, pretože keď jej kukám do nosa, nič tam nie je, asi je to niekde hlbšie. Ani kýchaním sa jej to nedostáva von. Poraďte prosím čo s tým. Mám pocit, že fakt je z toho nervózna, že jej to tam vadí. Ešte sme ani soplíky neodsávali, ani neviem ako na to. ☹ Inak my máme odsávačku Arianna Baby-vac, dúfam je v pohode.
Ozaj a tie, čo ste odsávali, nevystrašil bábätká ten hukot vysávača? Ja sa hrozne bojím, ako zareaguje.
@klaudia85 kvapni jej do nosteka fyziologicky roztok, nechaj chvilu posobit a potom jej to odsaj tou odsavackou ... ja odsavam 2-krat denne a v pohode ... a odsavaj to takym kruzivym pohybom ... ale nemusis velmi dlho ... za minutku - dve mas hotovo ... a toho hluku sa neboj, nezlakne sa 😉
@zuzanockamt ďakujem, si zlatá. Dnes to už vyskúšame, keď tatino dojde z práce, lebo fakt hrôza to je, jak chrčí.
@klaudia85 nas tiez tak chrcal a ked som zacala odsavat, tak je to u z v pohode, uz len v noci sa mu nazbieraju hlieny ... len jej dobre chyt hlavicku, ak sa ti bude vrtiet, tak aby si jej neublizila, nas bol zo zaciatku spokojny, ale uz teraz sa dost vrti ... ja som prvykrat tiez s MM odsavala, ale teraz uz sama
@zuzanockamt Tak sme odsávali a mala si pravdu, nebola vystrašená ani pritom neplakala, skôr nechápala, že čo sa deje 🙂 Aspoň konečne pekne dýchala a ja sa už nabudúce toho odsávania nebudem báť. Prvýkrát to máme za sebou 🙂

to su ake?kde sa da kupit??