icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

jajus101
13. nov 2010

@gladiola no aj moja bola zlata, pokial som nebyvala s nou... vsade som vravela, ze budem mat super svokru. Ja si myslim, ze kazda svokra sa da, pokial s nou nebyvas v jednej domacnosti 😖

jajus101
13. nov 2010

@stvura ja ti ju rada poziciam 😉 to ti verim, ze ti je kazda pomoc dobra, urcite sa aj budem k nej utiekat, ked budem mat 2 deti.Ale teraz ked som cerstva mamina a mam prve dieta, tak si malu chcel uzit co najviac. A keby som nejaku pomoc potrebovala, tak jej poviem aj sama... zatial nepotrebujem 😅

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
13. nov 2010

@janica81 doktorka...kojim...ale to len tento tyzden zatial tak malo pribral, predtym tak do 200 g tyzdenne...3 dni mal to prevarene mlieko kvoli zltacke tak neviem ci to mohlo nejako ovplyvnit...
@jajus101 ja som presne taka ista 😀

sjusiquatro
14. nov 2010

@hobit ahoj a pomohlo to ked si prevarala mliecko na tu zltacku?my ideme zajtra na poradnu....urcite bude brat krv na zistenie bilirubinu..

hobit
14. nov 2010

@sjusiquatro to este neviem, my ideme v utorok na kontrolny odber tak ti potom napisem...a vam preco kontroluju bilirubin? tiez vam nezmizla zltacka?

sjusiquatro
15. nov 2010

@hobit no nezmizla sa nas drzi ako kliest 🙂 my ideme dnes tak som zvedava...

janica81
15. nov 2010

Dobré ránko maminky 🙂

idem sa opýtať, dávate svoje bábiky už aj spinkať na bruško??? Dvíhajú hlavičku ked su na brusku??? 😉

sjusiquatro
15. nov 2010

@janica81 ahoj....ja nedavam spat na brusko ani sa mu tak velmo nechce spat...ale hlavicku vie pekne dvihat niekedy ho taaak taha na jednu stranu ze sa potom prevali na chrbatik 🙂

sjusiquatro
15. nov 2010
gladiola
15. nov 2010

@janica81 Ahoj!! Nasa mala bambulka uz vie tiez trosku zdvihnut hlavku, na brusku lezka iba na mne, spinka vzdy na chrbatiku

hobit
15. nov 2010

@sjusiquatro tak som zvedava aj na vase vysledky

hobit
15. nov 2010

@janica81
@sjusiquatro nas dviha takto isto a tiez sa preval

janica81
15. nov 2010

Pre potešenie 🙂))

gladiola
16. nov 2010

@janica81 peknuckeeee

janica81
16. nov 2010

@gladiola to len tak pre zabavu... 🙂 nikto tu nebol .. na pisanie, tak som nasla toto....malinka tosku driemala, tak som relaxovala pri PC 🙂 ako sa mate?? My stale vsetko ok....malicka je poslusna... prave sa tu chudatko od siestej snazi nieco dostat do plienky 🙂 tak bojujeme 🙂

gladiola
16. nov 2010

@janica81 no, aj moja sa puci 😉 trosku sme cvicilil s nozkami, tak dufam, ze to pomohlo, pocuj, ako si robila tie obrazky? existuje na to nejaka webstranka?

janica81
16. nov 2010

@gladiola jasne 🙂 http://www.loonapix.com/cz/ mozes vselico porobit 🙂 my sme sa dopucili sice...ale bez vysledku a teraz chceme zjest pasticku...ma ju skoro az po laket v ustach 🙂)

gladiola
16. nov 2010

@janica81 chichi, my sa sem tam pucime rano, ale vysledok pride az poobede

gladiola
16. nov 2010

@janica81 a dakujem za webstranku

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
16. nov 2010

Ani nas nechce ani len byt na brusku,nie ze este spat...Kedy asi by uz mali deticky drzat hlavicku?

Baby, pouzivate niekto tu rektalnu rurku? Tu nic take nemaju,chcem si dat kupit doma,len potrebujem vediet - staci mi jedna alebo to su take jednorazovky,ze potrebujem na kazde pouzitie inu?

norikk
16. nov 2010

mali ste tu niekto rotavirus? ☹

sjusiquatro
16. nov 2010

ahojte...vcera sme boli na poradni a mame peknych 6600g zase sme pribrali za 3 týzdne kilo...vyzerame ako keby sme mali aspon 3 mesiace 🙂

elixia
16. nov 2010

@sjusiquatro riadneho chlapa uz mas 🙂 My mame 4810g v 5.tyzdni...

klaudia85
16. nov 2010

Tá rúrka sa dá použiť opakovane, netreba zakaždým inú.. Inak my sme ju skúšali, ale asi to neviem dobre zaviesť malej, lebo žiadny efekt som nepostrehla 🙂
A my priberáme akosi pomaličky... Za 3 týždne 500g... A aj predchádzajúce 3 týždne 500g... My máme teraz 4050g.

Babi, nemáte niektorá skúsenosť s dermatológom v BA? Konkrétne MuDr. Kurišovú mám na mysli.

elixia
16. nov 2010

@janica81 vdaka za tip, aj ja som sa uz pohrala 🙂

zuzanockamt
16. nov 2010

@sjusiquatro to mas doma takeho chlapa ako ja ... dokonca su aj v jeden den narodeni, nas pribral za 3 tyzdne 980 g a vazi 6630 g

elixia
16. nov 2010

@klaudia85 vdaka 🙂
Aku ste mali porodnu vahu?

klaudia85
16. nov 2010

Skúšali ste sk.picjoke.net ?