♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
tak budeme spolu oslavovat 🙂 no tiez pekna vaha 🙂
@sjusiquatro parada 🙂
@hobit ahoj volala som teraz na vysledky bilirubin este 90 tak este treba na denne svetlo davat...krvny obraz v poriadku aj zelezo
@norikk chces dat zaockovat? ... nas Jurko ide v pondelok na ockovanie, dostane prvu davku
@zuzanockamt chcela by som,minuly tyzden sme boli v poradni doktorka nam nic nepovedala,tento tyzden som u rodicov na vychode,mali dajak hnackuje asi,tak mu brali ster, sme boli u inej detskej, tak ak ma rotavirus,tak snad ho teraz sam prekona, a bude svaty pokoj,ak nie chcela by som dat ockovat,ale ako vravim,nasa detska ani mu ani bu o tom 😨 .....kolko to stoji celkove a kedy sa ockuju,v ktorom tyzdni??
@norikk mne tiez dokina nic nepovedala vopred, ja som sa sama rozhodla ... ockovat sa moze uz od 6-teho tyzdna ... a ockovanie musi byt ukoncene do 24-teho tyzdna, najlepsie je do 16-teho ... ale musi byt splnena podmienka, ze od ockovania na TBC uplynulo min. 8 tyzdnov ... Jurko dostane ockovaciu latku Rotarix - podavaju sa dve davky a za obidve dokopy zaplatim 110€, rozostup medzi tymito dvoma davkami by mal byt 4 tyzdne
@sjusiquatro len svetlo? nic ine vam nekazala? ja budem mat vysledky vecer alebo az vo stvrtok...
@norikk stoji to oklo 100 euro spolu a ockuje sa to spolu s tymi ockovaniami do noziciek, toto sa dava len do pusy
@hobit mne lekarka povedala, ze to povinne ockovanie v 3-tom mesiaci posunie az po rotavirusoch
@zuzanockamt tak asi to robi kazdy trochu inac...my ale nebudeme davat rotarix ale rotateq
@hobit no to su az 3 davky
@zuzanockamt ja viem
@hobit no ze nic ine netreba....
aj my sa pojdeme dat zaockovat proti rotaryvirusu a budu to robit zaroven s ockovanim inym do nozky
Baby nam povedala doktorka,ze nabuduce ockujeme a ze jej da aj prvu davku proti rotavirusom.... a v jeden den...hadam nebueme velmi plakat ☹
maminky ahojte..chcem sa vám opýtať,aké očkovanie je u bábätok okolo 3mesiaca??lebo nám povedala pediatrička len,že ho v januári budú očkovať a nepovedala že proti čomu..
Ahojte 🙂
maminky co kojite....mate menzes?? viem zeby nemal byt... no ja mam dnes aj vcera taky slabo ruzovy vytok, hadam je to v poho, nie??
nas zaockavali prvykrat super,museli dve injekcie pichnut,tak z jednej strany lekarka,z druhej zdravotak a naraz pichli..tu sa picha s prvou vakcinou aj meningitida,ale proti tuberkuloze sa neockuje vobec..minuly tyzden sme ockovali proti pneumokokom prvu davku a tento tyzden rotarovirus.rotarovirus je ziva vakcina,takz sa moze kombinovat s inymi
@janica81 rotaro sa nepicha;)
@norikk no drzim palce,aby ste nemali ten rotarovirus,lebo mne lekarka povedala,ze s tym babatka do nemocnice chodia..
tak vysletky ukazali,ze to rotavirus neni...ale zelene plienky mame furt ☹
neprikrmujem.....ale ked to neni jeden kakanec,ale uz druhy den,uplne plna plienka,ze az soky mame

@elixia Mali sme 3000g, lebo za posledné štyri týždne v bruchu už nenarástla kvôli dvojcievnemu pupočníku.