♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@katrin31 ja ho vecer nosim na rukach, kym nezaspi, niekedy je to polhodina a maximum sme mali 4 hodiny ... cez den ma tiez problem spat, uspim ho na rukach a ked ho prelozim do postielky, tak sa do polhodiny zobudi, ked chcem, aby pospal dlhsie, tak ho dam do satky
@leomami
@zuzanockamt dakujem vam za odpoved, lebo nam najskor zaspaval sam s cumlikom ale posledne tyzdne ani za svet sam, tak ho nenutim, tak ho uspavam bud na rukach alebo na fitlopte ale ak zaspi tak ked ho prekladam tak sa preberie..tak som chcela od vas poradit ako na to..najlepsie je ked zaspi na prsniku ale to sa mi uz dako malokedy podari,pretoze akonahlne vypije mliecko a prsia zmaknu tak sa zlosti..tak dakedy ho uspavame aj dve hodiny..dakedy zaspi hned,ale vacsinou sa potom este casto budi..a k tomu zaspavaniu cez den, ja s tym nemam problem, uz som to tu vyssie spominala, ze ho obleciem ako ked ide vonku a dam ho k otvorenemu oknu v kociku..takto mi spi aj tri-styri hodinky..
ja neuspavam na rukach,maly ma 6 kil,by som nevladala....takisto ho po kupani nakojim, stlmime svetlo ....na prsniku sa upokoji,aj zaspi ale hned ako ho prelozim do postele,je hore, potom trocha pokuka kolo seba, v poslednom case si pokecame,ale inak zaspi, a spi tri hodiny..... 🙂 a vnoci tiez spinka, nas place fakt len ked je hladny, alebo ho hneva plienka niekedy,ale inak je spokojnucky,musim poklopat.....ale uz sme si prezili aj nervove obdobie pred tyzdnom,ked sme zmenili prostredie....v sobotu cestujeme domv,som zvedava co to tam bude, teraz mi ho tu vsetci vlacia po rukach, doma sa zblaznim asi 😀
@norikk nas vazi uz sedem kg a niekedy ho fakt vlacim aj tie 4 hodiny, kym zaspi, lebo ked ho polozim, tak hned place ... on uz od zaciatku nie je schopny zaspat sam
dnes som dala zimny fusak taky riadny a teplucky...taky barancek 🙂
@zuzanockamt my mame presne to iste, cez den hlavne nepolozit 🙂
Spanok u nas je cez den je kratky, zaspi na dlhsie len v lehatku,a vonku aj 4 hodiny v kuse, vecer zaspi sam v postielke hned po kupkani a v noci sa mi budi len raz okolo 3tej a potom az o siedmej rano, to je cas kedy si ho dam do postele a spime az do 9tej 😀
juj dievčatá dnes sa ozývam s ďalším problémom... prsník sme ako tak poriešili ale máme tu niečo nové... neviem či má nejaké obdobie alebo čo, ale máme strašne problémové zaspávanie... už celý týždeň zaspávame tak že máme asi tak 2-hodinové plače...od prsníka sa odtŕha (či jeden alebo druhý je to jedno) zaspať zasptí len na rukách aj to ho musíme nosiť ešte aspoň polhodku aby sa znova neprebudil... a zas som z toho zuuufaláááá.....
Pozeram,ze nie sme sami s problemom so zaspavanim...my cez den jedine vonku v kociku a vecer ho nosim na rukach,ale ako pisete,ked ho polozim,hned je hore...a s placom pre istotu 😒 Kazdy vecer ma chyta zufalstvo,ze uz neviem ako ho uspat..v postielke nechce byt ani za svet, k nam do postele ho brat nechcem..poslednu noc sme stravili na gauci v obyvacke,aby sa manzel aspon trochu vyspal do prace... Neexistuju nejaki spankovi poradcovia?? 😀
ahojte holky, je na zumbu este priskoro?
@zuzuz1 a neskusala si ho uspat dojcenim? mala mi tieto dni inak nezaspi vecer,v posteli vedla mna lezi,aj pol hodku dudlikuje prsnik a potom mi prespi celu noc.a nad ranom ked sa preberie ani oci neotvori,zas sa po lezaciacky napapa a spi dalej. ja som spokojna,ona je spokojna a obidve sme vyspate 😉
@elixia preco ho enchce sbrat k vam do postele?nebolo by ti lepsie? ako aj ja by som mohla malu nosit hodiny na rukach a nic z toho,takto je vecer uplny relax pre vsetkych.spi mi na prsniku za 5 minut a ten zvysok "dudlikuje" a ja si citam zvycajne.
@estterka no to je to ze my sa pravidelne uspavame v posteli pri kojeni... lenze teraz sa tak rozplace vecee, ze sa neprisaje ani za ten svet...
@gladiola ahoj,...hladny je to je iste len problem je v tom ze ja mam mlieko... az moc... bo ked sa ukludni po tej (napr. vcera) hodine, prilozim ho a to sa prezmenu nevie odtrhnut...🙂 trulko moj maly...
a inak s tou zumbou... myslim ze pokila sa citis fajn a mas uz po 600-nedeli a nic ta neboli podla mna mozes... mna uz baby volali ale kedze vstavame s drobcom kazde rano o 5-tej a vecer o 19-tej padam na drzku a prsia ma bolia uz len pri chodzi po schodoch tak som ich razne odmietla ;)
no baby mam taky silny dojem ze je to s tym spankom nejake poviinne obdobie co si musime pretrpiet.... ked je nas tolko nebude to nahoda 🙂 treba to vydrzat.....
dobre ranko....no zima uz zacina uz len ten sneh chyba
dakujem dievky, ja uz takmer nekojim ☹ mala ma odmieta, mam minimum mlieka aj po odsati, ale uz som zmierena
@estterka lebo mame dost malu postel,traja sa tam pohodlne neulozime a ja sa bojim,aby sme mu nechtiac neublizili 😒 Inak,zas katastrofalna noc za nami, spal len od pol jednej do 2:50...potom uz len mrncal a reval na striedacku az do pol siedmej,ked zaspal..na hodinu...teraz mi spi na rukach,ked ho polozim,hned rev...ja uz neviem co s tym spanim ☹
@elixia ahoj, ☹ to musi byt narocne, my sme mali iba par takych noci, inak musim zaklopat, ze spava od osmej do tretej-stvrtej, napapa sa a spi dalej do siestej- siedmej. Nespava ti moc cez den? ja sa snazim hlave poobede s nim cvicit a drzat ho hore, potom mi vecer uavny po papkani lahsie zaspi...

baby ako vecer uspavate svoje deticky?