♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
inak poobede, ked som prisla z prace, tak sa mi tak nadulo brucho, ze vyzeram ako v 5. mesiaci 😝 ... hrozne, ale to je len tym, ze ma od vcera naduva, takze to splasne
ja mam tiez brucho ako tehotna 😀
Mne bolo zle od 7tt-14tt a tu to tiez zacalo tak od 7tt. 😅
zuzanoc aj mna naduva ale ked si dam kapustu dva krat tolko 🙂
macu ... ja som maval problemy s travenim, ale ked som drzala 90-dnovu dietu, tak to bola pohodicka, tak asi zacnem zase spravne kombinovat potraviny a obmedzim sladke a bude dobre 🙂
Vítam nové tehulky. 🙂
Andzi, myslím, že nemusíš ísť na krv do Bratislavy, stačí ju len poslať, ale radšej si do toho Genetonu zavolaj a popýtaj sa. http://www.geneton.sk/slu_prenatal.html
Agentkak držím zajtra palce a nezávidím tie nervy, ja som štátnicovala pred dvomi rokmi a som rada, že som vtedy nebola tehotná.
macu - ja som na tom rovnako ako ty - zacalo mi byt zle v 6.tt a tiez sa ma to stale drzi 😠 a tak isto iba lezim v posteli - tak som si povedala, ze kaslem na to, ci mi bude zle alebo nie, zajtra idem testnut ist na jeden den do robotky 😅
Ahojte, dnes som sa tu konečne zaregistrovala a chcem vás poprosiť o radu... Minulý štvrtok mi gyn potvrdil vnútromaternicové tehotenstvo, 5tt, no ešte nebolo vidieť srdiečko, to by bolo asi až tento týždeň, ja tam mám prísť až v 7tt. Pocit šťastia, keď mi lekár zahlásil, že je bábo je vnútri maternice, teraz vystriedal hrozný pocit strachu... Ja som si to proste takto nepredstavovala, za tri týždne som schudla tri kilá, neviem do seba dostať už takmer žiadne jedlo a keď mi niečo dojde na chuť, tak ledva si zakusnem a koniec... Už to nemôžem ani vidieť. Som bezradná... Prosím poraďte... ☹
Mne pomaha jest pravidelne kazdé dve hodiny po malych mnozstvach, voda s citronom a homeopatia Sephia 9CH kukni este tu klaudia... 😉 https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
Inac doktor vam moze predpisat lieky alebo cipky aby vam v tehu nebolo zle su to také co sa v tehu mozu ale ja to zatial neberiem lebo sa to da zvladat, nezvraciam. 😉
mywiel mne predpisal torecan pirule a cipky a nepomohli,to uz ked ano to nepomoze,asi to treba len prelezat
klaudia aj ja som mala take zle pocity, lebo, ked som bola u doktora prvy krat, tiez este nebolo vidiet srdiecko, treba mysliet pozitivne, vsetko chce len cas, v 7tt to uz urcite bude v poriadku.
Mne zatial zle nebyva,len mam stale pocit, akoby som mala kamene v zaludku.
Mywiel... ďakujem, to ešte preštudujem... Poviem to pre istotu dr, keď tam pôjdem a uvidíme.
Tinkerbell.... veď to je to, ten pocit neistoty ma fakt ubíja... No v utorok už budeme vedieť, na čom sme...
ďakujem vám baby zatiaľ a verím, že sem ešte čo to napíšem 🙂
Ja som v 5tt tiez videla len prazdny vak a pozri teraz... 😉
ja beriem proti nevolnosti lieky vomex A, brala som najprv cipky, ale tie moje telo nezvladalo 😒
baby treba brat kyselinu listovu az do konca 12 tt?mne uz skoncila a doktor mi uz nepredpisal,tak neviem ci si nemam kupit radsej 😉
Mne ju predpisal na 6 mesiacov.
iha,mne zas povedal ze nemusim ale zas neviem,podla mna je to dobre
No urcite to neuskodi. 😉
macu ... ja by som brala az do toho 12tt, aj ked moja dokina je toho nazoru, ze netreba brat nic navyse, ze staci zo stravy ... ja ale beriem acidofolan - 1 tbl denne uz dost dlho ... aj pred otehu som brala 🙂
No moja strava momentalne nie je bohvie co ja tam mam zastupené aj iné vitaminy aspon nemusim stresovat ze daco bude chybat, a kazdy den zjem aspon dva pomarance a na veceru zeleninovy salat ak mi to zaludok dovoli. 😉 😀
mne dovoli zaludok vsetko 😀 ... ja ine vitaminy neberiem, nema sa to vraj prehanat ... ale pokial vraciate a nechuti vam, tak jasne, ze nic ine ako vitaminy neostava
dievcata tak ako vas tu citam, tak som na tom este celkom dobre.... mne sa dnes troska len akokeby tocila hlava, mozno sa hlasi moj nizky tlak a cici maju svoj citlivy den... inac som statocne natlacila sosovicovu polievku, ovocie a jednu zemlu
Ahojte baby tak ako sa vam dari?mne fajn dneska som lietala po dome jak splasena furt som cosi umyvala potom este o malu sa starat a striehnut co zase vyparati.som si pripadala ako netehotna 😀 tak mi je dobre.ja papavam ked som hladna sem tam si dam pomaranc alebo jablcko a tak po troskach dzobkam a je mi fajn. 😀
lulu ... ze ako netehotna 😀 ... ja si tak pripadam stale ... cez vikend chceme ist s MM bezkovat, ak bude dobry cas a nebude velmi mrznut
zuzka - bežkovať? fiha, si dobra. ja mam problem sa odhodlať na prechadzku okolo bloku 🙂
Ahojte, dnes tu ešte nikto nebol? 🙂
johanka aj ja,ledva si doma nieco uvarim,ist do obchodu je pre mna tazke 🙂 bezkovat by som ani neriskovala 😢
co varite dnes na obed alebo resp.co jete?

Ahojte 🙂
tinkerbell ... mne este nezacalo byt zle a uz ani nezacne, lebo uz som 9tt a to by ma uz chytilo
mna strasne boli kostrc uz som to tu pisala, som myslela, ze to po dvoch-troch dnoch prejde, ale sa mi zda, ze je to kazdym dnom horsie ... chodim ako kacka, lebo ma to boli najmä pri chodzi ... myslite si, ze to moze mat suvis s tym, ze mam retroverziu maternice? 😕