♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@lola79 Ahoj, my sme mali doma tiež problém s prisatím, lebo z pôrodnice sme prišli s fľašou. Ja som to riešila klobúčikmi, lebo odsávanie do fľaše mi zaberalo veľa času a aj tak som mala pocit, že neodsajem toľko, ako by si samé odsalo bábo. Keď sme náhodou museli večer dokŕmiť, tak sme dokrmovali silikónovou fľašou Lovi s lyžičkou, išlo to pomalšie a museli sme byť opatrní, ale išlo to. Vyskúšaj cez deň klobúčiky, niekedy sa deti po určitom čase dokážu prisať aj bez klobúčika.
@lola79 ahoj...ja kojím,ale občas musím dokřmiť z flaše,ale aj ho vážim,tak niekedy si vytiahne aj 180-200ml z prsníkov,hlavne ráno,niekedy len60ml,tak a z flaše max.100-120ml,pretože ho vždy najskôr nakojím,potom mu hlavne večer dám aj z flaše buď MM ak mám odsaté,alebo UM...tak ale každé bábo je iné,ak ti pekne priberá,je spokojné...🙂
preto sa zaziadnychokolnosti nemadavat dojcenemu dietatu flasa.....akuz nastanesituacia, ze neni maminka po ruke, tak sa krmi striekackou, lyzickoualebo z poharika 😕
@leomami mne tiez len v noci vydrzi 4 hodiny bez jedla a to je na UM, takze by mohol aj dlhsie 😅
musim sa pochvalit, konecne vydrzime dhsie ako 10 min. v kresielku a zabavame sa s hrackami takze mamina sa moze aspon v klude napapat a vycikat 🙂
@zuzanockamt no to môj malý je taký "extrémista"včera mi spal asi 45min. vkuse a 2krát po 20min. za celý déň!☹ a vnoci zaspal od 21.30 a ráno som ho musela budiť o 6.20 lebo už mi mlieko straaašne tieklo...a takto mi začal spávať asi týždeň...to keď dnes poviem dr. tá mi dá! že treba budiť...😉
@leomami v noci netreba na krmenie budit ... treba ho nechat, nech spi kolko chce ... u nas cez den dlhy spanok nehrozi ... v noci, ked spi, tak sa prvykrat zobudi po 4 a pol - 5 hodinach a potom zase asi po 3 a pol az 4 hodinach a potom uz je hore
@dadka22 no ani sa nepýtaj včera som nevedela,čo s ním...chvílu vydrží pozerať v sedačke,potom ho nosím na rukách,včera bol muž doma tak nosil aj on a papá a on aj zaspinká,ale akonáhle ho položím,otvori oči...a tiež plače,ale včera bolo vonku tak zima,tak sme nešli ani von,ale keď ho vozím v aute,tak by vydržal!niekedy som už z neho zúfalá,hlavne keď chcem variť a tak...
@leomami no to ti nezávidím, prvé týždne som ani ja nestíhala variť... a keby len to, ale ani jesť ani sa umyť ani nič.
My sme mali ale problémy s kojením. Bola som z toho na nervy. Ale už je to u nás super. Ani my sme neboli včera vonku
a dnes tu u nás prší, takže ani dnes sa nepôjde.
A Leo ti pomáha s malým?
@zuzanockamt A koľko ti vypije na jedno papanie?
@dadka22 nooo tak Leo,ten mi tak maximálne podá plienku...😉 ale malého niekedy aspoň zabavia...ale dnes vyzerá,že bude lepší deň,už druhý krát zaspáva...musí dohnať ten včerajšok..a ti poviem poznám jednu babu,má rovnako 2mesačného malého a je na UM a nespáva jej tiež tak cez deň ako ten môj...ja som už aj myslela,že je hladný,dala som mu fašu z UM vypil a potom to aj vygrcal,takže hladný nie je...

@estterka ja ho po kupani natieram olivovym olejom..a ritku nenatierame vobec,od narodenia este ani raz,kedze ju nemal ani len zacervenanu,tak si myslim,ze netreba...