icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

danabel
4. dec 2010

@norikk Krásneho Mikulášika máte 🙂 🙂 🙂
Aj ja som chcela takú čiapočku pre Lesinku, ale už majú len veľké ☹

norikk
4. dec 2010

a nie su oni rovnako velke???aspon nam sa zdali byt, sme kupili tu velkost 6-12 mesiacov......

estterka
4. dec 2010

@danabel mame,zapisujem si postupne do diara ak sa nieco vynimocne udeje a potom raz za cas prepisujem,uz som tam aj fotky nalepila tentoz tyzden 😉

stanka02
4. dec 2010

@norikk nadherny drobcek, ta ciapocka mu sekne 😉

stanka02
4. dec 2010

Ahojte baby, moj drobec nechce past koniky a tak dvihat hlavicku, hlavicku si drzi ked ho mam na rukach a ked ho nieco zaujima. Uz som ho skusala aj namotavat, ked bol na brusku, nepaci sa mu to tak. Zacal mi hovorit, ze "oko", jedine zrozumitelne svovicko. Hovori to pri prebalovani, mam prinom polozeny balik plienok, kde je baba a hovorievam mu, ze baba ma oko, nos, pusu a on zacal opakovat to oko a pozera sa na obrazok na plienkach.

danabel
4. dec 2010

@norikk No presne túto veľkosť mali, ale nám je veľká - Lesi je drobček v pravom slova zmysle , no a teraz ich už nemajú, možno by sa v nej do vianoc ( ak by jej narástla hlavička) ani tak veľmi netopila...

danabel
4. dec 2010

@stanka02 niektoré deti sú neradi na brušku, naša tiež niekedy protestuje...podľa nálady... podľa mňa len treba ďalej skúšať...

estterka
4. dec 2010

@stanka02 nasa tiez blaboce oko,oko-a aj maly rovnako stary spaniel tak blaboce,nemyslim si,ze tak male babatka uz rozpravaju.a nasa sa tiez nedviha,ani nechce tak byt a lekarka povedala,ze ju nemusim trapit,ze do 5.mesiaca ma cas sa zdvihat 😉 🙂

stanka02
4. dec 2010

@estterka to si ma potesila s tym dvihanim, no mne lekarka tvrdila, ze by to mal robit do 3 mesiacov.

estterka
4. dec 2010

@stanka02 ja ked som bola na kontrole v troch mesiacoch,tak som jej to povedala,ze este sa nezdviha a ta na mna len pozerala,ze mam byt kludna,ze na to ma este cas 😉

norikk
4. dec 2010

zienky pouziva niektora z vas tu cievku na kojenie?? viete mi poradit?? lebo my sa zas zaciname trapita maly len hladuje a ma hladove plienky, cizezelene....takrozmyslam,zeby som mudala z flase,ale s cievkou, aby este sal z prsnika, i ked naprazdno ☹ 😔

ladywitch26
4. dec 2010

@norikk skus napisat annag,poradi ti. jedna moja znama to pouzivala par tyzdnov,potom sa jej zasa rozbehlo mliecko

elixia
4. dec 2010

@norikk ahoj,ja som to pouzivala...no velmi nam to neslo.treba na to asi viac trpezlivosti ako mam ja 😀 Po par pokusoch som to vzdala,kedze som len bola nervozna z toho,ze to nejde a maly len reval...no kludne skus,urcite maju maminy aj pozitivne skusenosti..len ja zrejme nie som dost trpezliva na to a ani moj syn 😀

zuzanockamt
4. dec 2010

@stanka02 no ale urcite tym nemysli to oko babätka 😀 😀 😀 ... to je este skoro ... v tomto veku sa o slovach neda ani len hovorit ... zatial to su len zvuky 😉

elixia
4. dec 2010

@danabel aj my mame taku knizku,zatial som sa k nej dostal raz 🙂 zaciatok mame vyplneny,stihla som este otlacok nozky a to je tak vsetko 🙂 🙂

@norikk krasny Mikulas 🙂

stanka02
4. dec 2010
leomami
4. dec 2010

@norikk aký je zlatý v tej čapici..🙂 a k tej cievke,ja som na začiatku musela odsávať mliečko na doporučenie detskej dr.a malý to inak ako z flaše nespapal...☹ zo striekačky sa drhol,z lyžičky tiež..bola som nešťastná,ale zakaždým som ho najskôr nakojila a až potom dokŕmila z fľaše...a mlieko sa rozbehlo a stále kojím-aj keď občas ho dokŕmim z flaše a nemá problém sa prisať...nie vždy je flaša prekážka v kojení...ale každé bábo je iné,aj moja sestra musela malú dokrmovať z flaše-(malá kakala zelené)a napriek tomu dojčí 7mesiacov... Ale to je náš prípad,nemusí to vyhovovať tebe...držím palce🙂

janica81
4. dec 2010

@norikk aj my sa kojíme a dokrmujem sem tam z fľaše.... a žiadny problem...mala sa do cicky s radostou zahryzne! 😀

norikk
4. dec 2010

bojim sa z flase, zatial mal maly flasu akurat tak v porodnici...inak len kojenie, a isto nechcem s tym prestat,,,,svokra mi vravi,ze to sa este rozbehnem,ze nemam dokrmovat,mama zas vravi,aby smekupili to mlieko.....ja si nemozem povedat nic .... nevidia to zufalstvo,ked sa maly natahuje a papal by este a nakoniec taky nestastny zaspinka a potom plienka zelena ☹ pred 2 tyzdnami som mala taku krizu, potom to preslo a teraz zas. neewm cito neni zmenou polohy,privijkla som si posledny tyzden kojit väčšinou po ležiacky, maly je tazky nevladzem ho tolko klast na ruky a vankuse,a tak si len lahnem a kojime sa....len newem cije po leziacky dobre prisaty a tym slabo taha ☹

estterka
4. dec 2010

@norikk baby v teme od annag pisali,ze hladova stolica neexistuje.skusala si vyradit mlieko z tvojej stravy? u nas,ked ja vypijem mlieko mala kaka zelene a kyselo to smrdi a aj krv v plienke mava.ale zas aj na to pisali tie baby,ze je to normalne,okrem tej krvi samozrejme.a ako casto maly papa?

estterka
4. dec 2010

@norikk a ty vies najlepsie co je pre tvoje dieta dobre,nie tvoje okolie.ty si mama🙂 nedaj sa vystresovat.

norikk
4. dec 2010

a uz aj ked budem musiet kupit to mlieko,ake mi odporucate??

zuzanockamt
4. dec 2010

@norikk ja davam bebu pro 1 ... mam k tomu väcsiu doveru ako k nutrilonu, obsahuje aj probiotika a nenasytene kyseliny, ktore su aj v materskom mlieku

leomami
4. dec 2010

@norikk no presne to som chcela povedať,že každá mama vie,čo je pre jej dieťa najlepšie...🙂 a asi väčšinou dr.odporúčajú Nutrilon,ale ja keď už musím dokŕmiť dám Bebu,používali ju aj v pôrodnici,ale tak asi budeš musieť skúsiť,čo vám bude vyhovovať...🙂

stvura
Odpoveď bola odstránená
hobit
4. dec 2010

baby, uplne od veci...chceme kupit umyvacku riadu, viete poradit, ktore su dobre?

stvura
Odpoveď bola odstránená
danabel
5. dec 2010

@hobit My máme síce vstavanú, ale umýva dobre, máme ju dva roky (Baumatic).

hobit
5. dec 2010

@stvura
@danabel dakujem 🙂

hobit
5. dec 2010

ani vam sa nedaju nahravat fotky?