icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

lunana
6. dec 2010

@kitchima no možno sa len zľakla a pri mamine je najlepšie 😉

norikk
6. dec 2010

@lola79 nechcem strasit,alemoja neter bola spachtos a nakoniec to bol jeden z dosledkov svalovej distrofie 😔

kitchima
6. dec 2010

@lunana presne tak. skor sa asi bala, ze niekto cudzi je pri nej, silno jej drzi nozicky a potom este aj vcelicky do noziciek... teraz som to uz prezivala menej ako pri 1. syncekovi. tam som plakala spolu s nim 😖

norikk
6. dec 2010

a to sa ockuje na poradni ci to sa dohaduje termin?? ze tam poslem MM 😕

hobit
6. dec 2010

@lola79 aj nas tolko si a tiez mam obavy ci je to ok...

hobit
6. dec 2010

@norikk nestras...no my ideme tak ci tak v stredu k neurologicke takze uz som v dobrom strese

norikk
6. dec 2010

@hobit a kvoli comuidete k neurologicke??

elixia
6. dec 2010

@hobit @lola79 co by ja dala za take spave dieta. 🙂

Ina,na SK sa kedy ockuje prvykrat,v 3mesiacoch? My ideme teraz v stredu,to bude mat presne 2 mesiace..

leomami
6. dec 2010

@kitchima ahoj...pekne pribrala bambulka a tá dľžka😉 my sme boli 29teho a malý mal 5500g a 59,5cm...a tiež nás budú očkovať 13.12

hobit
6. dec 2010

@norikk my sme mali taky blby porod kliestovy tak viac-menej mame predpisany preventivne kontrolu...

estterka
6. dec 2010

@elixia aj u nas sa ockuje v dvoch mesiacoch,nas o dva tyzdne neskor,kvoly soplikom.a o tyzden na to pneumokok a tyzden potom rotaro-tieto dve sme platili.
a teda plakala hrozne,dobre bolo,ze dostala dve naraz,zdravotak do jednej nozicky,lekarka do druhej-najprv par sekund ticho kym si to uvedomila a potom rev.

zuzana1710
Odpoveď bola odstránená
gumimaci
6. dec 2010

@elixia nas prvy x ockovali este v porodnici TBC. tam bola velmi sikovna doktorka. bolo to rychlo, ja som malemu dala prstek s glukozou, tak si ani nevsimol, ze ho pichla 🙂

dadka22
6. dec 2010

@lola79 ahoj, my sme presne tak isto hore max 2 hod, ale väčšinou hodinu a pol. V noci sa budíme tiež iba raz.
Ja som, ale čítala, že dieťa je pripravené na spanie za hodinu až dve odkedy vstane. Tak dúfam, že je to OK.

leomami
6. dec 2010

@dadka22 ahoj...tak to fakt v dobrom závidím,to spanie...my už od piatku spíme asi 3krát po pol hodinke...ja už som nešťastná...v noci síce spinká bez zobudenia,ale tak malému bábätku to nemôže stačiť...alebo?😢

elixia
6. dec 2010

@estterka no som zvedava,co to bude..jeho uz pichali v porodnici,aj kanylu mal zavedenu,ale to ma s nim nepustili...

@gumimaci tak fajn potom...ja sa tu musim opytat na TBC lebo bezne neockuju

dadka22
6. dec 2010

@leomami ahoj.. a skúšala si nevyberať ho z postieľky po tej pol hodinke, ale dať mu cumlík(neviem či používate) či zas nezaspí... U nás to niekedy trvá možno aj 10-15 minút kým znovu zaspí, lebo niekedy sa tiež zobudí po nejakej hodine.
A možno tvojmu stačí tak málo spánku. V noci sa už nebudíte?

lola79
6. dec 2010

@norikk nestras 😨 .. no aspon sa na to opytam a zacnem si to viac sledovat.

lola79
6. dec 2010

@dadka22 tak som rada, ze nie som sama 🙂 Ked citam, ze niektore spinkaju tak malo.. neviem si predstavit co by som robila. Ale na druhej strane mi to zacina byt podozrive. Lenze on je tu hodinku- dve co je hore aktivny. Uz chyta hracky, rozprava sa s knizkou, ked spievame s mamou, tak ''spieva'' s nami. Robi take dlhe buuuu... 😀 Paneboze, ked si predstavim, ze by mu nieco bolo, tak mi je na odpadnutie.. ☹

janica81
6. dec 2010

@lola79 nestresuj sa....jasne ze mu nic nie je... nasa Nelka je tiez po hod a pol aktivity ustata a zaspi...niekedy na hodinku, niekedy na dve... a ked ideme von spala by v kociku aj 4, aj vecer si schrupne od siestej do siedmej sa okupe..napapa a spi do deviatej potom sa zobudi, teda prebere na papanie 2 x v noci, ale tiez neotvori ani oci, cucne 5 min a spi dalej....

ziadne stresy....to som nepocula aby sa takto stresovalo ked babo spinka... ked je aktivny ked je hore je vsetko ok!!!

estterka
6. dec 2010

@lola79 nie kde na stranke od annag o dojceni bolo,ze by to presne tak malo fungovat v idealnom pripade,ze sa babatko unavy pri papani,prebalovani a hrani a vacsinu dna by malo spat.

@elixia tak nasa bola dopichana v nemocnici cela,este aj cez zilu na hlavicke dostaval lieky,ale to asi znasala lepsie,ako teraz-hoci teraz tiez rychlo zabudnu

katrin31
7. dec 2010

@lola79 aj mne maly tak spava..dakedy ani neviem ze mam dieta.je to normalne

hobit
7. dec 2010

@elixia si si ista? on musi byt este pri tom totiz aj na rukach...ma nejaky zabudovany senzor a ked ho polozim, do 10tich minut vrieska 🙂
@estterka aj nas malicky si tym presiel v nemocnici, a uz nam aj 2x brali krv, uvidime ako zvladne ockovanie vo stvrtok

elixia
7. dec 2010

@hobit aj nas ma senzor..ale nastaveny na 10 sekund 😀

leomami
7. dec 2010

@dadka22 ahoj..no skúšame už všetko možné...a v noci spí bez zobudenia...ale hlavne,že sú zdraví a potom je všetko o.k..;-) jemu ozaj ten spánok stačí...a pozerala som foto tvojho drobca chutnučký je baculko..🙂

hobit
7. dec 2010

@elixia no nas ma vlastne 2....ten do 10 minut je zapnuty ked spi a ked je hore tak je to tiez na sekundy 😀

estterka
7. dec 2010

@hobit a co mu bolo?

lola79
7. dec 2010

@janica81 dakujem. On totiz zacal len nedavno tak vela spat. Nech sa vyspinka, potom mam nanho aj viac energie 😎
@estterka nakoniec zistim, ze mam idealne dieta 😉
@katrin31 aspon nam pekne vyrastu. Mozno je po mne,, ja som tiez vzdy vela spala. Aj do druhej, uz od malicka. Ale za poslednych 10 rokov co pracujem si to mozem dovolit len malokedy.. cez vikend. A teraz na par rokov mozem na dlhy spanok zabudnut 😒

janica81
7. dec 2010

@lola79 naozaj sa netrap ze vela spi.... moja Nela tiez prednedavnom vydrzala hore aj tri hodiny a teraz sa jej drieme po hodine....sice si schrupne tak polhodinku...a zase hore.ale ja to neriesim...vsak vie co potrebuje.. 🙂

janica81
7. dec 2010

Ahojte

my ideme dnes na jednu do poradne, som zvedava...aj ockovanie povinne, aj proti rotavirusom idem dat...dufam ze moj anjelik nebude velmi plakat, uz teraz mam z toho stres...a ked bude rucat som zvedava ako ju poobliekam.... no hroza...