icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

leomami
6. dec 2010

A darčeky už nejaké mám,ale ešte musím dokúpiť...máme vela detí v rodine😉...a zatial som malému kúpila len takú plyšovú hraciu a svietiacu lienku a chcem ešte kúpiť tú premietačku hviezdičku,ale nemali ju teraz v dráčiku...

panki
6. dec 2010

@leomami tú hviezdičku nemali v sobotu ani v jednom dráčiku v Ba. tiež som ju zháňala

hobit
6. dec 2010

@janica81 my ockujeme v stredu, tiez mam z toho hrozu
@janica81 ja som pre MM vymyslela poukazku na masaz
@norikk aj my hrozne slintame a zujeme rucicky, ale zuby to hadam este preboha nebudu, ci hej?🙂

adrianai
6. dec 2010

@janica81 naša dvíha hlavičku už dlho,zozačiatku iba tak trochu, ale už jej to ide 🙂 ale na brušku sa jej príliš dlho nepáči, pokuká a stačilo 😀
my ideme na očkovanie až po sviatkoch, sestrička mi povedala, že sviatky nám kaziť nebudú 😀
ach darčeky...ja tiež nič ešte nemám, len knihy z netu 😀
@panki neviem aké to bude teraz, keď je už malinká väčšia, ale našej prepichovali ešte v pôrodnici a ani nemrnkla - a ani doma s tým nemala najmenší problém, ušká sme jej natierali po kúpaní liehom a framikoinom ešte pár dní a nemala to vôbec zapálené a dokonca aj pri kúpacom procese neprotestovala iba pri ošetrení ušiek 😀

hobit
6. dec 2010

@leomami
@panki my sme tu hviezdicku kupili, ale taku co premieta nejake morske potvorky a je to hrozna hovadina, predam vam ak chcete, lebo to chcem ist vratit ak sa mi podari 🙂

estterka
6. dec 2010

@panki akej znacky je ta hviezdicka?

estterka
6. dec 2010

@hobit preco hovadina?kvoly morskym priseram? mne mama poslala z domu knizku,tau gumenu pre novorodencov s morskymi priserami,ze mam hannah vysvetlit,ze toto vsetko zije v tej velkej vode co tu mame 😀 vraj ako by som jej vysvetlila,co je to krava,ked tu ziadna nie je 😀

leomami
6. dec 2010

@hobit ak máš nejaký link,pridaj prosím ťa,pozriem to a možno by som to od teba kúpila...🙂 dík

lunana
6. dec 2010

My ideme očkovať vo štvrtok ☹ dúfam, že to zvládneme v pohode a potom do Vianoc by som tiež chcela dať ušká prepichnúť, len sa bojím, či sa jej to nezapáli 😒
Darčeky už máme skoro pre všetkých, len svokrovcom nám chýba a mojej sestre, ale to nejak poriešime 🙂
Inak mm som kúpila Stojan na víno a vínové poháre a zimnú bundu a maličkej sme kúpili súpravu šatočiek a ešte takú plyšovú bábiku 🙂

norikk
6. dec 2010

ahojte,zapojili ste sa niektora do sutaze na facebooku, v skupine Maminka??ak nie a chcete hlasovat za nasho drobca,tak
1. musite dat paci sa mi to na skupinu "Maminka" http://www.facebook.com/?ref=logo#!/pages/Mamin...
2. paci sa mi to na fotku nasho drobca http://www.facebook.com/?ref=logo#!/photo.php?f...

Vrelo dakujeme za vsetky hlasy 🙂

norikk
6. dec 2010

vidim,ze konkurencia vysoka tam je 😀 .... ale nechcela som tam davat fotku drobca nabrusku v ciapke, co som vam tu ukazovala,lebo to idem posielat celej rodine ako pohladicu,tak nech maju prekvapko

hobit
6. dec 2010

@norikk zahlasovane 🙂
baby, chcela by som vyrobit vianocne pohladnice s fotkou maleho, robili ste nieco take? neviete poradit kde sa to da co najjednoduchsie spravit?

elixia
6. dec 2010

@hobit ja na tom akurat pracujem...kupila som farebne papiere,ale take tvrdsie ako vykres...zohnem na polovicu, dopredu nalepim fotku a do vnutra napisem text..alebo mozno skusim vytlacit ak sa podari a rukou dam len nase mena...

elixia
6. dec 2010

@estterka 😀 ved mama ma pravdu nie?

hobit
6. dec 2010

@elixia tak ty si aka sikovana, ja som myslela, ze nejaky program na to a rovno to len vytlacim 🙂

norikk
6. dec 2010

@hobit ja si vyrabam sma,kedze trocha ovladam grafiku a objednala som to cez fotolab, posielaju po 10 ks pohladnic za 8euro...ale da sa aj,ze si tam mozes vybrat predlohu, vlepsi fotku a mas..... fotolab.sk

elixia
6. dec 2010

@hobit jaj tak,som to asi nepochopila 🙂 Ja neviem s takymi programami robit,takze ja len tak jednoducho 🙂

gumimaci
6. dec 2010

@hobit aj ja cez fotolab cet net, kliknes na blahozelania. su tam aj fotoramcek, alebo si nejaky stiahni z netu. nechas si poslat na nejaky zmluvny fotolab, kde si ich vyzdvihnes...

leomami
6. dec 2010

@hobit ďakujem za link,to je presne ona,čo zoháňam...a máš aj krabicu?dík

hobit
6. dec 2010

@norikk
@gumimaci tak ja som dobra truba, hlavne, ze som tam robila kalendare pred 2 tyzdnami, ale pohladnice som si nevsimla 😀
@leomami mam to komplet, len sme to vybrali, vyskusali a zabalili naspat, stalo to v Draciku 24,17...fakt by si to odo mna kupila?

hobit
6. dec 2010

@leomami uz som ti odpisala 😉

kitchima
6. dec 2010

ahojte, dnes uz mame 3 mesiaciky. hned malu aj ockovali do noziciek a vazime 5440g a 61,5cm

benkovamartina
6. dec 2010

@gumimaci mali sme termín 9.10.2010.
Taks om chcela s Vami chatovať, je tu živo a to sa i páči ale sme chorí, nemáme teraz vela času, malý len na mne nalepený. Potrebuje mamičku.

janica81
6. dec 2010

@kitchima a plakali ste? ideme zajtra....

kitchima
6. dec 2010

@janica81 plakali a strasne. ale nastastie nema zatial teplotu. hoci uz jej to scervenelo a opuchlo

lunana
6. dec 2010

@kitchima ☹ chúdiatko, nás to čaká vo štvrtok, ale už teraz sa bojím, keď hovoríš, že tvoja strašne plakala 😒 ja môžem len dúfať, že malá bude statočná po mne a nebude sa báť injekcie 😀

janica81
6. dec 2010

juj baby.... uz teraz mam stres...boze taka je dobra a takto ju budu trapit ☹ neviem ako ju potom oblecie ked bude rucat.........urcite sa aj ja rozplacem..

lola79
6. dec 2010

kolko vam deticky vydrzia hore? moj maly v poslednom case vela spi. po hodine aktivity zacne mrncat.. mne sa vacsinou zda, ze sa len teraz zobudil, tak sa s nim hram, ale on sa puci a ma nervy. A ked ho dam do perinky (trcia mu nohy, ale lepsie sa mi v tom nosi), tak mu uz idu oci hore a do dvoch minut spi. Vydzri aj tri hodiny. A ked sa zobudi, zas max 1,5 hod hore a zas spat. Vecer zaspi okolo 9tej, a do 8smej spi. Budi sa na kojenie, ale to sa trosku napije so zatvorenymi ocami a spi dalej. Mne sa to zda vela, aj ked sa nestazujem, len aby bol v poriadku.

kitchima
6. dec 2010

@lunana no moja od placu az prestala dychat. cakali, kym sa znova nadychne a potom pichli druhu injekciu. ale myslim, ze ono to naozaj az tak tie deticky neboli. lebo ked som ju potom vzala na ruky, tak v momente plakat prestala.