♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit aj nas mal kvoli streptokokovi ATB, lebo mu vysli vysoke nejake hodnoty
ktora ste tomanzelovi kupili stojan navino a pohare??
@zuzanockamt hej? a ty si mala streptokoka? ja som dostavala infuzky pocas celeho porodu
@leomami aj ja dufam
@hobit ano, mala som streptokoka, ale ATB mi nestihli zabrat - neubehli 4 hodiny od podania do porodu a stihli mi dat len jednu davku a maju sa dat 2, tak maly dostal infekciu
Ahojte 🙂
uz sme doma...mame uz 6200gr...doktorka nas pochvalila 🙂 ze sme riadne baby🙂
tak vakcinu proti rotavirusom sme zjedli bez problemov, aj sme sa zalizovali 🙂
nooo a do noziciek nas stipla vcielka...bol aj plac, riadny, ale cakala som horsie... ked som ju zobrala na ruky, uz bolo tichucko...uvidime co bude ked sa zobudime, za odmenu sme sa dve hodinky kocikovali.... dufam ze reakcia nebude ziadna 🙂
Ahojte 🙂
uz sme doma...mame uz 6200gr...doktorka nas pochvalila 🙂 ze sme riadne baby🙂
tak vakcinu proti rotavirusom sme zjedli bez problemov, aj sme sa zalizovali 🙂
nooo a do noziciek nas stipla vcielka...bol aj plac, riadny, ale cakala som horsie... ked som ju zobrala na ruky, uz bolo tichucko...uvidime co bude ked sa zobudime, za odmenu sme sa dve hodinky kocikovali.... dufam ze reakcia nebude ziadna 🙂
@zuzanockamt tak to bol rychly porod, ja som stihla dostat asi 6
@janica81 vy riadne rastiete 🙂
@hobit no rychly, ale intenzivny 😝 😝 😝 😝 😝 😝 😝 ... nikdy viac 😝
@zuzanockamt ja tak isto...ak druhe, tak len uspat a vybrat 🙂
@zuzanockamt no to lekari u teba asi moc casu nemali, ked to bolo take rychle. ja som tam bola vykotena cely den, kazdu chvilu som mala infuzku. Najlepsia bola sestricka, ktora mi dala kanylu snad do ten najtensej žily co mam na ruke, a a sa mi stale upchavala, ked som mala kontrakcie, tak ma sprdla, ze nemam hybat rukou 😝 srandistka
@hobit
@gumimaci no keby som isla do nemocky hned ako mi zacali kontrakcie, tak som tam vyse 12 hodin zbytocne ... ale aspon by som asi stihla epi, no ja som isla do pporodnice az vtedy, ked uz sa tie bolesti skoro nedali vydrzat
presne ako pise hobit, ak druhe, tak len uspat a vybrat ... jeden zazitok z vyliezajucou hlavickou z telesneho otvoru mi stacil 😀 😝
@zuzanockamt mne odtiekla voda takze som musela ist hned, inac by som tiez nesla tak skoro
@hobit mne ked lekar pustil vodu, tak to uz nabralo poriadne obratky 😝 😝 😝 ... ale aspon som pocas tych najbrutalnejsich kontrakcii nemusela lezat, lebo som bola po klystiri v sprche, lebo lezat by som nevydrzala ... uz aj v tej sprche som myslela, ze sa budem skriabat po stene

@janica81 držím palce nech vám to očkovanie dobre dopadne...🙂