♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@dadka22 ja balim len na noc, maly bol na kontrole ako 6-tyzdnovy a teraz pojde zase ako 3-mesacny ... tiez bolo vsetko OK, ale kazal este balit preventivne
@hobit nie, ja som prisla do porodnice v utorok rano a maleho vybrali v stredu poobede. Sa mu moc nechcelo na svet 😀
@zuzanockamt vidis, mne plodovku pustili o stvrtej rano, kontrakcie som mala silne a nic.
@dadka22 nam povedali uz v porodnici, ze nemusime balit, nozky mame aj po kontrole u ortopeda u nas ok, aj ten povedal, ze to nieje nutne. Sme nebalili ani den...
@lola79 no,asi mas idelane dieta🙂 tak sa nestresuj a vychutnavaj si to🙂
@hobit tak to ste mali vacsie stastie ako my,nasa mala dve infekcie,strasne bola dopichana 😢 a teraz sa mi tieto dni vracaju vsetky zle spomienky,lebo ideme na kontrolu obliciek vo stvrtok a zacinam sa bat,co nam povedia.doteraz som to brala tak,ze uz nemala ziadne problemy,isto je ok,ale ktovie co ukaze sono..netusim dodnes,preco ma nechali 48 hodin s odtekajucou plod.vodou a prvych vyse 24 hodin mi nedali antibiotika,no uz to nezmenim 😢
@leomami
@gumimaci
@zuzanockamt
ďakujem, ja som sa na to akosi nepýtala, lebo som to brala tak že to treba, už v pôrodnici som to začala a tam nám nepovedali nič. Ja už teraz niekedy dám, niekedy nie.
Asi má na to každý iný názor. Aj doktori.
my sme balili nasiroko prvy mesiac...boli sme na kontrole a vraj je vsetko ok a odvtedy nebalime 🙂 najblizsie ideme vo 4.mesiaci
@dadka22 ja nebalim, balila som asi tyzden, ale ked ortoped povedal, ze nemusime, prestala som s tym
@gumimaci no pekne si to na ans vymysleli ti nasi chlapci 🙂...a to som cele tehotenstvo chodila cvicit a furt som niekde behala, lietala a myslela som si, ze ako ja teda lahko a rychlo porodim preto 😀
@estterka tak drzim palce aby kontrola dobre dopadla, my ideme zajtra k neurologicke a tiez sa bojim
dobré ráno.... čo ešte všetky spíte 😀
my balime furtna siroko, aj nam ako 6tyzdnovym povedal,ze pokracovatdalej vbaleni.....zozaciatku sme pouzivali estestarekomunisticke postolky s kolieskami asnurkami, a pred tromatyzdnami,kedto babku z vychodu prestalobavit,kupila nam nove 😀 na suchyzips,tazeteraz nas to dokonca aj bavi.....aspon ho mame za co chytit :.D kedje na rukach.....a jadierka v 6 tyzdnoch nie su vyvinute,takze to neuskodi....aco tie deti v inych krajinach,ktore tak nebalia....majunejake krive nohy?? nie...tak newem no 😕 balilo sa, bali sa a budeme sabalit do 12 januara,potom namdufam povie ze staci
ani pri satkovani netreba balit nasiroko, lebo tiez ma nozicky v spravnej polohe a ja sa snazim aspon tie 3 hodiny denne satkovat, podla nalady maleho
aha.. už mi to latkovanie, šatkovanie dochádza... 😅 😉
@dadka22 pouzivame latkove plienky 🙂
@zuzanockamt aj ja by som rada,en ked to moje hyperaktivne dieta tam dlho nevydrzi..v koliske vobec nie a zvisle sa da len chvilu..a nemohol mat zakrytu hlavicku,lebo revaaal..u nas nic take,ze babatku je dobre,pocuje mamine srdiecko..nic take,on musi vsetko vidiet 🙂 tak snad to bude lepsie, uz celkom pekne drzi hlavicku,tak budeme znova skusat..ty ho ako nosis, chce tam byt?
@elixia treba len skusat a chce to trpezlivost, u nas sa koliska neosvedcila, ja nosim len zvisle ... tiez vytrca hlavu do vsetkych stran, zaklana ju dozadu, zakrytu ju mat nechce ... niekedy sa mu nepaci, hlavne vtedy, ked len stojim, ale po chvili sa krasne upokoji a zvycajne do tych 15 minut sa pekne prituli a spinka a vtedy mu aj hlavicku zakryjem
Baby, davali ste drobcom cipky pred ockovanim? Ideme dnes poobede, kolegyna mi radila dat, no ja neviem...
A este sa chcem opytat, planujete niekto chodit plavatt s detickami? Bola som vcera pozriet u nas na plavarni, maju tam hodinu tyzdennne taketo plavanie a ze to nie je nijako obmedzene vekom, mozeme prist,ked sa na to citime..no viem ja key zacat?Myslite ze po 3 mesiacoch je este skoro?
@elixia u nas funguju kurzu az od polroka 😒
@elixia nie pred ockovanim..vraj je to zbytocne...ale po ked sa zobudila som dala...vyspala sa z toho a zase bola ako med 🙂
a my chceme zacat plavat!! u nas sa da dohodnut od 3-6 plavanie doma, kurz vo vani, a potom ked lekar odobrý sa chodi plavat do bazena...rozhodnuta som urcite s tym zacat, hadam sa to ude malickej pacit, zatial kupanie zboznuje!! 🙂
@zuzanockamt @janica81 vdaka baby..tu je to vsetko take benevolentne...a ja nechcem nejako maleho ohrozit 😒
@zuzanockamt no my skusame satku dalej,niekedy je to celkom ok,niekedy fakt len par minut..chodite tak aj von? mas taky ten cover na nosice alebo ako? mne sa to velmi nechce kupovaat,nestoji malo...takze ked sa satkujeme,tak len vo vnutri..
@dadka22 zacali sme len latkove,ale teraz mu na noc davam pampersku,aby som ho nemusela prebalovat..velmi zle spi v noci a keby ho rusila este aj mokra plienka,tak uz by sme sa vobec nevyspali zrejme...ked sa to spanie zlepsi, budem davat latkovu aj na noc
@janica81 u nas sa plava od 4 mesiaca.....to väčsinou vsade... na mesiac to stoji 66 e

baby, ja by som sa chcela opýtať či balíte detičkám nôžky naširoko? Lebo mňa to už akosi nebaví a u ortopéda keď sme boli tak bolo všetko OK. Tak neviem či to treba.