♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
A to plávanie je vraj dobré aj na imunitu,aj u nás sa začína od 6.teho mes.a nejakých 8hodín stojí 60eur...
@sjusiquatro jééj podarený je...🙂 môj práve žužlal nohu plyšovej lienke..😉
aj ja bysom chcela chodit naplavanie s malym,ale precitala somsi nazor jednej maminky,ze jej mala mavala z toho zapaly dutin...ze sato stava kvoli tomu,ze babatka nemaju vyvinute chrupavky ci co a dostava sa im tam voda,tak s tym pockam, i tak je teraz zima
@estterka paracetamol sa moze bez problemov od 2.mesiaca, je vhodnejsi ako ibuprofen, nesmie sa v ziadnom pripade acylpirin - kyselina acetylsalicylova
@zuzanockamt no ja by som to neriskovala,kedze paracetamol moze uskodil.ibuprofen ani nic ine by som tiez urcite nedavala 😉
@estterka ja som si v lekarni pre istotu kupila paralen cipky, lekarnicka povedala, ze moze a aj som to citala, ze je to ok, ale to treba dat az od 38,5 a od 39 zabaly
@estterka tak to mame za sebou, doktorke sa zda byt chvalabohu v poriadku, ma trochu zvyseny tonus, hlavne na rucickach, ale nie nejako tragicky...mame dalej cvicit, prihlasit sa na plavanie a kontrola o 3 mesiace 😉 ...zajtra nas este caka rizikova poradna v nemocnici, normalna poradna a ockovanie...napis aj ty potom ako ste dopadli
@elixia vy ste tiez mali nejake problemy? nam dnes neurologicka odporucila plavanie od 4 mesiacov...
@leomami nas to vcera spravil tiez prvy krat 🙂
@sjusiquatro ako keby som nasho videla, podbradniky z tesca su evidentne velmi chutne 😀
@hobit no asi su s dakou prichutou....skusim aj ja 😀
@estterka @zuzanockamt mam aj tie homeopaticke cipky (zabudla som nazov),takze by som najskor tie asi pouzila..
@hobit no my sme mali hrozny porod,teda aspon z mojho pohladu..teraz nastastie je ok,teda sme neboli este ani na kontrole po 6 tyzdnoch,lebo tu maju na vsetko cas,ale dufam,ze je vsetko ok 🙂 idete teda na plavanie?
Aj v Senci sa pláva od 3. mesiacov a dokonca sa dá dohodnúť aj od 2. Ale ja tiež začnem až na jar .....väčšinou v apríly otvárajú kurz, v zime sa toho bojím.
@sjusiquatro poradila mi doktorka, ze to je aj od bolesti, takze ked sa zobudila a zacala revat ako o dusu, tak som jej dala...neviem ci mala teplotu, nemerala som, lebo som nemala uz nervy tak hucala, a potom zaspala a ked sa zobudila tak uz vysmiata od ucha k uchu, aj dnes je uz dobre 🙂
to ste dako rychlo boli na ockovani my ideme az 22.12.....a mala aj opuchnute??
@sjusiquatro poradila mi doktorka, ze to je aj od bolesti, takze ked sa zobudila a zacala revat ako o dusu, tak som jej dala...neviem ci mala teplotu, nemerala som, lebo som nemala uz nervy tak hucala, a potom zaspala a ked sa zobudila tak uz vysmiata od ucha k uchu, aj dnes je uz dobre 🙂
@norikk ja preto chcem vyuzit tu moznost plavanie doma vo vani, to mam zarucenu aj hygienu a aj teplo...nemusim sa v januari, februari vlacit po zime !!! a uvidim ci sa jej to zapaci, potom by sme pokracovali v kurze od 6m.
@dadka22 my sa hrame uz asi tyzden s hrackami, na deke s hrazdickou som jej zavesila este dalsie hracky ktore dociahne, chyti ich a kyva na stranu, zabava sa tam aj hodinu, riadne s tym myksuje 🙂 je na zozratie 🙂
@sjusiquatro nie nemala, len trosku tvrde.... a horuce...ale ten paralen to stiahol celkom fajn 🙂 nooo vraj sa ockuje medzi 2-3 mesiacom...boli sme v 11 tt 🙂
baby byvate niektora u rodicov alebo svokrovcov??boze my u svokrovcov v rodinom dome je to celkom v pohode ale niekedy uz mam take nervy ze hroza...sme na podkrovy ale rozmyslame ze ci kupit byt alebo prerobyt podkrovie ale rada by som mala nieco vlastne aj to sukromie a tak.....ako ste to riesili vy??
@norikk jasne jasne...to je ok...aj ja by som este cakala keby som mala niekde chodit...ale chcem vyzit to plavanie doma...a uvidim..trenujem deti tenis a mame tu asi 150 deti, nazorov mam strasne vela....a vsetci to chvalia...ale aj kritika bola.... uvidim ako sa bude pacit malej zatial nema ani soplik tak uvidim...po novom roku uvidim ci sa pustime do toho 🙂

@janica81 a nemali ste teplotu?ci to si len tak preventivne dala???