♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
a mas kanvicu z umelej hmoty ci inu?? ja mam novu ,ale je z umelej hmoty, tak sme mali zo zaciaktu dojem,ze i caj bolo citit umelinou,a svokra ta ma namietky,ze ked budeme uz davat UM, tak ze ho budeme varit v hrnci
@zuzanockamt ja som tiež plánovala, že na tri mesiace začnem dávať vodu z vodovodu, ale začala som s tým dnes... tak uvidíme...
@norikk ja mám zvlášť pre malého hrnček a v tom preváram
@norikk hej, z umelej hmoty, ale nie so spiralou, ale my ju mame uz asi 5 rokov, takze umelina citit nie je
@hobit neviem,najprv nas musia zavolat,ze kedy mame termin a potom si musime vyzdvyhnut letenky,pre jednu osobu preplatia a MM si dokupi,ja si sama netrufnem ist 😒 a mne an ten prsnik expresne zabral tvaroh zohriaty v mikrovlnke,natriet na prsniky(dobre drzi teplo alebo aj lekvarom)-bradavky sa nenatieraju,obalit sackom a najlepsie,ked je podprda vpredu otvorena a bradavka sa pritom vetra,non-stop v teple a skus teplu sprchu aj na chrbat,medzi lopatky
@leomami no baculka je teda,uz vobec nevyzera na predcasniatko 😀 ta dobehla a aj predbehla rovestnikov 😝
@klaudia85 ak si raz ohriala MM,mala nevypala-vyliat. a skusala si napisat anng alebo do tej temy dakujeme annag?
@klaudia85 nám ešte zatiaľ nekázala dokrmovať, lebo počas druhého mesiaca pribrala 1200g a počas tretieho 280g takže sa to vykompenzovalo a teraz má ideálnu váhu 5,4kg, tak to zatiaľ neriešila. Hej odsávačku som vyskúšala - je fakt super akurát že nie je čo odsávať.....po hodine som odsala z obidvoch ledva 40ml. Akurát, že malej to nevadí....teda neplače od hladu, dokonca ani tých 40 odsatých nechcela už vypiť. A ja nechápem prečo nechce jesť. ☹
@janica81 jeeeeeeeej aka kočka 🙂 sikovnica...
Ďakujem všetkým..
Odkedy sa vaše bábätká udržia takto na predlaktí, keď sú na brušku? Naša to tiež už robí, ale tiež už dlhšie a niekde som čítala, že až staršie bábätká to dokážu..Ale to je asi blbosť.
Baby,papate uz mandarinky,pomarance,ananas? Taku mam na ne chut,ale bojim sa este trochu...
ja jem normálne mandarinky....pomaranče a ananas nelúbim 😉 vlastne ja jem úplne všetko
@stanka02 v BA sa da aj od 3 mesiacov, my sme chceli ist od 4och, ale pojdeme neskor, detska lekarka nam skor neodporuca kvoli infektom a tomu, ze je zima...proste preto, aby maly neochorel
@stanka02
@katrin31 aj my musime kakat kazdy den...skusala si tie kvapky Baby calm, ktore mi tu niekto poradil?
@lucinka83 mam, to bude asi ono...ako si sa toho zbavila?
vdaka,tak skusim aj ja pomaly, ved Vianoce bez mandarinok nie su Vianoce 😀
S tym kakanim je to aj u nas tak,ze ked jeden den nekaka,tak potom len tlaci,puci sa a aj v noci zle spi,lebo sa budi na to tlacenie...
@stanka02 aj ja som tu vcera riesila plavanie, tu je to individualne,ze kedy pojdem,tak neviem..ale asi pockame do 4.mesiaca...

@norikk najskor som prevarala v hrnci, ale teraz vzdy raz za den si prevarim liter vody v kanvici, nalejem do termosky a mam na cely den