icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

leomami
11. dec 2010

@stvura ahoj.. Tak ja kojím,ale na večer dám aj UMale max.60ml,niekedy moje odsaté...ale mne cez deň spinká max.3-4krát po pol hodinke,čiže 2 hodiny za celý deň,plus sem tam na prse pri kojení,ale to aj papá a to hovorím vážne...aj v kočíku nespí ale pozerá..tak ja myslím,že v noci potom spí aj 9 hodín v kuse a to mu stačí.. Ale minule spal 2hoďky vkuse a potom bol raz hore v noci...😉

stvura
Odpoveď bola odstránená
panki
11. dec 2010

@estterka nechcela som Ťa strašiť, a prvú časť článku vrátane nadpisu ani neberiem vážne. kôli tomu som to tam nedala, lebo ako píše janica každé očkovanie nesie riziká aj povinné.....ale zarazilo ma to na konci, že niektoré vakcíny sú kontaminované a u nás nikto nič z trhu nesťahuje. tak asi to až taká pravda nebude

leomami
11. dec 2010

@panki minule som odsala 100ml za hodinku...ale ja aj "vytláčam"do odsávačky lebo keď to nejde,ono to tak spustí..a keď tak dlhšie nepapá,odsajem aj za pol hoďku 100-120ml to je ale skôr výnimočne...bežne odsajem 40ml,keď dopapá..ale tiež sa niekedy poriadne natrápim...😢

estterka
11. dec 2010

@panki no mala ma jednu davku rotatqu a nebudem pokracovat v tomto ockovani.

panki
11. dec 2010

@estterka a vieš prečo ju u vás stiahly? ja teraz neviem.......

zuzanockamt
11. dec 2010

@panki este v marci boli tie ockovacie latky infikovanie nejakym prasacim virusom

estterka
11. dec 2010

@panki neviem,len ze s tym bol nejaky problem. ale zas nasa lekarka,sukromna,tvrdi,ze to je hovadina,ze v nemecku sa ockuju deti bezne,lebo to preplaca poistovna..mala ma krv v plienke uz druhy den,statny lekar tvrdi,ze to moze byt aj kvoly tej vakcine,nasa sukromna,zevraj urcite nie..do konca tyzdna,kedy dojdu vysledky nebudem vediet viac.

leomami
11. dec 2010

@estterka vieš čo myslím si,že buď je to totálna hlúposť alebo je nezodpovednosť na strane lekárov...ale veď tuším ti malá už mala krv v plienke..určite bude v poriadku..😉

norikk
11. dec 2010

ahojte, vedeli by ste mi poradit, co kupit rodicom na Vianoce?? obaja maju v priemere 60

estterka
11. dec 2010

@leomami ako to myslis,nezodpovednost lekarov? hej,mala krv,ale to mala o dost menej a len jednorazovo predtym.no nic,cakame.

@norikk a dat im vyrobit kalendar s maleho fotkami?

ladywitch26
11. dec 2010

@norikk
@estterka ja som nasim davala minuly rok. ale nielen s malej fotkami, ale s celou nasou rodinou, kedze skoro na kazdy mesiac ma niekto narodeniny. na januar som dala starku, februar je mama, marec otec, ma sice narodeniny v aprili, ale ten som dala ako nase vyrocie. a marec ma otec meniny. maj je stanka, jun je nas pes 😀 jul tu boli segry pozriet v irsku, tak som dala ako dovolenky, august maju nasi vyrocie, september jedna segra, oktober druha, november moj muz a december ja. tak sme si to pekne podelili. 😀

norikk
11. dec 2010

@estterka o tom som sa dnes bavila s mamou, ze ona si uz kalendar kupila 😀 ... svokrovcom ideme kupit pohare na vino, ale to nasim nechcem....

panki
11. dec 2010

pomooc - práve som bola nútená dať malej 60ml Nutrilonu ☹ nejak sa mi tú laktačnú krízu nedarí prekonať ....... myslím že robím všetko čo môžem 😢

hobit
11. dec 2010

@panki aj ja uz mam krizu, nieco mam, ale ovela menej ako som mavala ☹

danabel
11. dec 2010

@norikk My sme akurát dnes kúpili mame telefón pre seniorov, lebo ten čo má teraz jej už nejako blbne a svokruške ideme kúpiť vianočné balenie vitamíny Centum Silver a kukali sme aj Geriavit Pharmaton, svokrovi ideme kúpiť švajčiarsky nožík (vreckový).
@panki Ja som mala krízu, keď mala 8týždňov, pila som veľmi veľa vody, čaje na podporu laktácie, veľa som si ju prikladala a po každom kojení ešte odsávala a keď mi už nešlo odsávačkou, tak som sa snažila odstriekať ešte niečo rukou a vstávala som aj v noci, keď malá spala a ja som odsávala, aby sa mi začalo viac tvoriť a vybrala som dvoje homeopatiká ricinus. A krízu sme šťastne zvládli.

danabel
11. dec 2010

@hobit Aj v treťom mesiaci hrozí kríza, ja som mala v 8 týždni. Ale známe mi vraveli, že okolo tretieho mesiaca sa produkcia ustáli a nalievanie nie je také nárazové ako na začiatku.

estterka
11. dec 2010

@panki a ako casto prikladas malu?

panki
11. dec 2010

@hobit mne už to trvá dosť dlho, už fakt neviem ako ďalej...odsávam, homeopatiká, vineu, čaj a stále nič....dnes som si myslela, že konečne je to za mnou a teraz mala začala tak vyvádzať, že som jej musela zarobiť Nutrilon.....vypila a teraz zrazu ťahá ako keby sa nechumelilo.....dúfam, že to s tým nutrilonom nebudem musieť opakovať 😒

panki
11. dec 2010

@estterka snažím sa najčastejšie ako sa dá

panki
11. dec 2010

@danabel a ako dlho Ti tá kríza trvala?

estterka
11. dec 2010

@panki ja som krizu nemala,je pravdam,ze mala je v kuse na mne zavesena..a raz som vypila od weledy caj pre koj.zeny,chcela som ochutnat a tak sa mi do rana naliali prsia,ze sa mala po celej noci najedla a este som odsala 180ml. a myslim,ze aj senovka grecka pomaha.

leomami
11. dec 2010

@estterka no tak som to myslela,že ak nebolo niečo v poriadku s vakcínou,mohli počkať s očkovaním..teda nechcela som nikoho uraziť...😉

leomami
11. dec 2010

@norikk tak ja väčšinou vybavím rodičov kozmetickými balíčkami a plus ešte niečo...mamina chcela misky a nádoby od tuperware...a ešte som chcela poukaz na masáž...a nejaké balíčky vitamínov alebo také tie doplnky z lekárne? 😉

gumimaci
11. dec 2010

@norikk ja som svokrovi objednala albumy na 2€ mince, lebo ich zbiera. svokre sme kupili ponorny mixer s miskami. mamine parfem, otcovi knihu o modelarstve velkych lietadiel (stavia motorove kopie bojovych lietadiel na dialkove ovladanie), babke keramicky noz (vsetky nose zohne, alebo otupi, tak som zvedava, co spravi s tymto 😀 ) + boli sme na foteni v atelieri a budu fotecky v ramikoch 😉

dadka22
11. dec 2010

@leomami tak včera sme zaspali skoro.. zhruba o 20.30hod. a v noci bol hore o 2.00 hod. a potom ráno o 7.30... a ja že už budeme spať celú noc 🙂 , tak neviem, stále sa večer v rovnakom čase napapá a vypije stále 200ml....

lunana
11. dec 2010

@panki ja väčšinou keď odsávam, tak odsajem cca 80 - 100 ml z obidvoch, ale odsávam možno 10 minút, viac sa mi nechce 😅

leomami
11. dec 2010

@dadka22 teda,ten sa napapá poriadne...že 200ml..😉 a v noci sa len napapá a spinká,či je aj hore?

leomami
11. dec 2010

@dadka22 a inak u ortopéda sme boli a vôbec nemusím baliť naširoko,máme ešte kontrolu o3mesiace...tak dúfam,že to už bude posledná...

dadka22
11. dec 2010

@leomami ja som už prestala baliť naširoko, tak dúfam, že aj mi to budeme mať dobré...nie, nie napapáme sa a spinkáme...no to by mi ešte chýbalo, žeby bol hore 🙂
ved aj vy niekedy tolko spapáte.... sa mi zdá, že si písala...u ortopéda ste boli aj keď mal malý 5- 6 týždňov?