♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@estterka nechcela som Ťa strašiť, a prvú časť článku vrátane nadpisu ani neberiem vážne. kôli tomu som to tam nedala, lebo ako píše janica každé očkovanie nesie riziká aj povinné.....ale zarazilo ma to na konci, že niektoré vakcíny sú kontaminované a u nás nikto nič z trhu nesťahuje. tak asi to až taká pravda nebude
@panki este v marci boli tie ockovacie latky infikovanie nejakym prasacim virusom
@panki neviem,len ze s tym bol nejaky problem. ale zas nasa lekarka,sukromna,tvrdi,ze to je hovadina,ze v nemecku sa ockuju deti bezne,lebo to preplaca poistovna..mala ma krv v plienke uz druhy den,statny lekar tvrdi,ze to moze byt aj kvoly tej vakcine,nasa sukromna,zevraj urcite nie..do konca tyzdna,kedy dojdu vysledky nebudem vediet viac.
ahojte, vedeli by ste mi poradit, co kupit rodicom na Vianoce?? obaja maju v priemere 60
@norikk
@estterka ja som nasim davala minuly rok. ale nielen s malej fotkami, ale s celou nasou rodinou, kedze skoro na kazdy mesiac ma niekto narodeniny. na januar som dala starku, februar je mama, marec otec, ma sice narodeniny v aprili, ale ten som dala ako nase vyrocie. a marec ma otec meniny. maj je stanka, jun je nas pes 😀 jul tu boli segry pozriet v irsku, tak som dala ako dovolenky, august maju nasi vyrocie, september jedna segra, oktober druha, november moj muz a december ja. tak sme si to pekne podelili. 😀
pomooc - práve som bola nútená dať malej 60ml Nutrilonu ☹ nejak sa mi tú laktačnú krízu nedarí prekonať ....... myslím že robím všetko čo môžem 😢
@norikk My sme akurát dnes kúpili mame telefón pre seniorov, lebo ten čo má teraz jej už nejako blbne a svokruške ideme kúpiť vianočné balenie vitamíny Centum Silver a kukali sme aj Geriavit Pharmaton, svokrovi ideme kúpiť švajčiarsky nožík (vreckový).
@panki Ja som mala krízu, keď mala 8týždňov, pila som veľmi veľa vody, čaje na podporu laktácie, veľa som si ju prikladala a po každom kojení ešte odsávala a keď mi už nešlo odsávačkou, tak som sa snažila odstriekať ešte niečo rukou a vstávala som aj v noci, keď malá spala a ja som odsávala, aby sa mi začalo viac tvoriť a vybrala som dvoje homeopatiká ricinus. A krízu sme šťastne zvládli.
@hobit mne už to trvá dosť dlho, už fakt neviem ako ďalej...odsávam, homeopatiká, vineu, čaj a stále nič....dnes som si myslela, že konečne je to za mnou a teraz mala začala tak vyvádzať, že som jej musela zarobiť Nutrilon.....vypila a teraz zrazu ťahá ako keby sa nechumelilo.....dúfam, že to s tým nutrilonom nebudem musieť opakovať 😒
@norikk ja som svokrovi objednala albumy na 2€ mince, lebo ich zbiera. svokre sme kupili ponorny mixer s miskami. mamine parfem, otcovi knihu o modelarstve velkych lietadiel (stavia motorove kopie bojovych lietadiel na dialkove ovladanie), babke keramicky noz (vsetky nose zohne, alebo otupi, tak som zvedava, co spravi s tymto 😀 ) + boli sme na foteni v atelieri a budu fotecky v ramikoch 😉

@stvura ahoj.. Tak ja kojím,ale na večer dám aj UMale max.60ml,niekedy moje odsaté...ale mne cez deň spinká max.3-4krát po pol hodinke,čiže 2 hodiny za celý deň,plus sem tam na prse pri kojení,ale to aj papá a to hovorím vážne...aj v kočíku nespí ale pozerá..tak ja myslím,že v noci potom spí aj 9 hodín v kuse a to mu stačí.. Ale minule spal 2hoďky vkuse a potom bol raz hore v noci...😉