♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
mywiel - ja sa toho dooost obavam, ani s nasim kocurom nehovorim len po slovensky 😀
a hlavne v manzelovej pritomnosti to bude tazke, ale budem to musiet zvladnut, aby male potom nemalo chaos 😅
Ty musis vzdy hovorit rodnym jazykom na babo neboj nie je to také tazké ja som si tiez myslela ale ona rozumie oba jazyky bez problémovo, deticky su sikovné. Ty nesmies miesat jazyky ked s nou budes hovorit alebo s nim. 😉
no bude to sranda, ale budem sa to snazit dodrzat 🙂
tak idem sa ja obliekat a sup sup do robotky
snad prezijem bus 😅
Marculienka, to s tymi uvermi, to je hruza dnes... Aj my mame na krku hypo, taku cerstvu... minuly mesiac odisla prva splatka a ted sa aj babo postastilo..bude to zaujimave 🙂
Ale som rada, vcera poobede som sa konecne poriadne najedla po dvoch tyzdnoch a presla ma aj ta nevolnost, neverila by som, ze v tomto stave mi dojde chut práve na gulás s knedlou 🙂 ale bolo to to prave 🙂
Inak brala by som v tomto obdobi byvat s rodicmi, zeby navarili. Teraz by to bolo pre mna spasenie 🙂
ahojte mne dnes rano bolo zle ako uz davno nie ani vystriet som sa nemohla jazva stipala bolela po cisarovi a brucho a bok a vajecniky vsetko strasne bolelo ale pamatam ze aj ked som cakala Erika tak som mala presne taketo bolesti teda okrem tej jazvy a utekala som na gyndu a tam nic vsetko v poriadku len ze som moc citliva.. 😔 takze ked som si lahla na pol hodinu preslo ma to..a uz nic neboallo 😔
ahojte dievcata, dnes som nemala cas...
ale sme zaznamenali -1kg, nechapem, vsak nezvraciam, a aj celkom papam 😨
Ahojte 🙂
no ste toho vela porozoberali ... co sa tyka toho bezkovania, tak som na to zvyknuta, praktizovala som to aj pred tym uz 4 roky a po rovinke pomalinky preco nie, ak bude dobre pocko, treba sa hybat ... co sa tyka vahy, tak ja mam + 2 kg, ale radsej sa nevazim ... mne jest chuti, tak sa najem ... no a co sa tyka financii, tak to bude zabavne ... MM nezamestnany uz rok, mne od juna zmluvu nepredlzi, kedze som tehu, takze kym pojdem na MD budem aspon mesiac nezamestnana ... prestahovat by sa nam tiez zislo, mame len jednoizba - 25 m2 ... auto sice mame, ale 35 rocne, nad novym neuvazujeme, je to manzelov milacik, takze tak ... len dozadu namontujeme pasy, aby sme tam mohli mat autosedacku a tak ... ale zvladla som uz horsie veci, podari sa aj toto
klaudi,zuzanoc sme na tom podobne aj si z toho robim hlavu,ze ako budeme,ked to male bude potrebovat vsetko ale zas nechcem sa stresovat teraz aby to nemalo vplyv na babatko,nejako uz len prezijeme,tak si odoprieme my a bude mat maly,nemozu byt vsetci na tom dobre,to by mali len bohati ludia deti nie? 🙂
macu ... ja sa utesujem tym, ze na vybavu miniem minimum, lebo tu mam po sestre a mame aj nieco nasetrene este ked sme boli v UK, no a MM snad pracu najde a ja si mozem privyrobit aj doucovanim alebo pisanim
zuzanockamt - ja som na tom podobne ako ty, zmluvu mam tiez len do juna a manzel je pol roka nezamestnany, uz je z toho aj nestastny, ze nikde ziadna praca a stale posiela zivotopisy, auto mame 14 rocne a byvame u svokrovcov, pretoze zaciname stavat dom - to som zvedava, kedy ho dostaviame. Len tu vybavu este nemam po kom zdedit 🙂
Baby, vy ste o svojom tehotenstve uz povedali svojmu okoliu? My este cakame, vie to len moja naj. kamoska. Ani sama neviem, kedy to chcem povedat vsetkym. Cakam este na prvu poradnu a odbery, ci je vsetko O.K.
tinke ... ja som povedala len rodicom, svokrovcom, sestram, kamoskam niektorym a to je vsetko ... v praci neviem, kedy oznamim ... zo zakona to nemam povinne, tak ich mam na haku vsetkych
ahojte babky
dnes som preživala strašný stres v brušku ale dopadlo to dobre urobila som za Bé 😀 štastná jak blcha som...už len nech to malinke so mna a s tych stresov nezblbne a nech sa pekne potichučku vyvyja tak aako sa patri vam ako sa dari nestiham vas čitať... a dakujem za podporu 😉
agentka ... tak blahozelam k B 🙂
baby, ja mam taky nerv ... minuly tyzden viroza a tento tyzden svrbenie v posve a od vcera mierne zeleny vytok, predtym bol zlty ... asi idem v pondelok k dr. ... mna porazi z toho
dakujem zuzi 🙂))) ufff čo tiež treba všetko prežiť do kelu.... zuzi zrejme mykoza ta by sa ale v provom trimestri mala nejak opatrne preliečiť..
agentka ... mykoza to nie je, tam je biely hrudkovity vytok ... toto vyzera byt na bakteriovu infekciu a nie hubovu ... mala som nieco podobne v lete
aj tak by bolo lepšie keby si šla k lekarovi.....ved on asi bude najlepšie vediet..hlavne nech je babetko vporiadku 😉
idem haji lebo som od 4.00 od rana hore už toho mam dosť .páááčko držte saaa
od 4-tej? ... to mna by uz vystrelo ... ja vstavam kazdy den o 5-tej, poobede som mala krizu, chcelo sa mi fest spat, ale teraz ma to preslo, no pojdem aj ja ... jasne, ze pojdem k lekarke, ak to neprejde
Ahojte je tu niekto??
Prajem vam pekny sobotny den 🙂
pocasie nie je bohvieake, zamracene ... ja uz chcem jar ... idem asi upratat, poprat a treba nam ist aj na nakup, lebo uz nic doma nemame 😀
agentkak - sikulka, blahozelam 🙂
tak baby, ist do robotky bol super napad - tolko roboty som mala, ze som ani nestihala mysliet na moje nevolnosti 😀 este dnes to musim potiahnut do vecera, ale zvladam, len to dnesne rano bolo dost narocne 😎
dnes este narocny vecer - drahy zorganizoval nejakych kamosov, ale to je v poho, ked mi bude zle, zavrem sa v spalni 😀 a zajtra ideme svokrovcom po dlhom case - tak im oznamime rovno, ze budu stari rodicia, no som zvedava na reakcie 🙂
jika ... no vidis 😉 ... ja sa pocas pracovneho tyzdna ani nestiham zamyslat nad tym, ze som tehu ... a dnes uz ked som doma a mam volno, tak ma od rana napina, ale chvalabohu nevraciam, ledva som rychly obed navarila ... musim stale nieco jest, lebo som hned hladna a potom mi je este viac zle ... to ste este neoznamili rodicom? ... my sme povedali v 6 tt ... by som nevydrzala cakat 😅
zuzi - no mojim rodicom sme to uz povedali - ale len preto, lebo mi bolo tak zle a ak by som nahodou znova do nemocnice musela ist, aby si nerobili starosti
ale zo strany draheho to nevie este nikto 🙂
tak to ste pekne vydrzali ... u nas vedia moji rodicia, svokrovci, sestry a draheho brat so svagrinou a este nejake kamosky ... ale v praci nebudem zatial nic hovorit ... asi az po 12 tt ... a mozno aj neskor ... mam ich tam na haku
ja som to v praci akurat dnes povedala - vedela to len jedna kolegyna a vzdy ked sa jej niekto opytal, ze preco nerobim, tak ta ze mam virozu 😅 uz sa mi nechcelo klamat, tak som to dnes povedala aj sefke 😎
ja chodim pekne do prace, takze nemozu rozmyslat, co mi je ... ale je mi to jedno ... najradsej by som ostala uz do konca skolskeho roka pekne doma, no len dr. ma len tak nevypise a aj peniaze sa zidu, kedze MM nerobi
ja to mam len take dve robotky popri studiu, takze sa to da zariadit, ze ked mi je dobre robim a ked nie, tak nie
😉 ale kazda korunka sa zide, tak sa snazim co najviac robit
inak niekde som citala, ze babam, ktore pracuju v skolstve lekar dost casto navrhne, aby pocas prveho trimestru zostali doma, tebe lekar nic nenaznacil?
nie, moja lekarka mi nic take nenavrhla, ale ja mam do prace aj dost komplikovane cestovanie - bus+vlak+bus, tak jej to mozno navrhnem aj sama ... urcite ma ta praca za to nestoji, aby som sa zbytocne stresovala ... a aj tak uz za 3 tyzdne koncim 1. trim, takze mne to bude potom vyhovovat byt doma, ked uz bude brusko väcsie
Jika80 - a preco prave babam, co robia v skolstve, ja si hovorim, ze ako dobre, ze robim v skolstve, ze to do konca jula v poho vydrzim, niekde pri pase alebo na zmeny by som nezvladla. Ked su decka dobre, tak sa to da, horsie by bolo, keby prisla chripkova epidemia.
tinke ... no ja si myslim, ze to mame dost narocne ... plno zbytocnych uloh, ktore treba robit ... ja uvidim, ako mi bude, ale urcite sa nebudem drzat zubami-nechtami ... v takom kancli si to viem predstavit v pohodke a ja ked mam dozor, tak ani na WC cele doobedie nestiham, ledva sa trosku napijem a potom poobede mi je zle, hlava ma boli a tak ... a v kancelarii si spravis cajik, kedy chces, ides na WC, kedy chces ... poznam to, lebo som aj taku pracu robila

Jika nasa rozumie v podohe vsetko aj slov. aj franc. 😉 Ale brble len slov. kedze je so mnou cez den. 😀