♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@hobit Ja už teraz tiež tak necítim nalievanie, akurát ráno po celej noci, ale to sa budievam s mokrým kojo tielkom, lebo vložky mi nestíhajú. Ale sestra mi hovorila (kojila všetky svoje deťúrence 3ks 😀 ), že potom sa už tvorí mliečko nárazovo podľa toho, kedy zvykne bábo papať, lebo už sa začína vytvárať určitá pravidelnosť a režim - ja to už badám, tiež už máme celkom dobrý režim, snažím sa s ňou ísť v rovnakom čase von 2x, lebo dnu mi cez deň nezaspí a tak aj spinká v tom istom čase a aj papá.
@gumimaci 😀 a kolko vazi Ondrejko? Risko mal 5,63kg na 8 tyzdnov...
@stvura no mas to aj ty vesele moja...aj s tym papanim este,mne napriklad hrozne to ovocie chyba..nie ze by som neprezila bez neho,ale tak lepsie ovocie ako sladkosti..
Mne sa inak tiez nezda,ze vela pribera,ale tak nemam tu s kym porovnavat 🙂
btw nas 6700 😅
ja viem, ja som to napisala len kvoli tomu noseniu,ze mame co robit,ked je na rukach 😀 za to moja porodna vaha bola 1260 g
@stvura polrocny 6 kg? 😕 ... a to mal aku porodnu vahu? ... musel byt drobcek ... nas ma uz teraz podla mojich vypoctov blizko 8 kg 😅 ... poradna je az 22.12. tak sa necham prekvapit
@stvura tak nas vahu zdvojnasobi uz za tri mesiace 😀 😅 ... ale potom uz nebude priberat takym velkym tempom ... najskor to bolo 350g/tyzden, potom 320g/tyzden a teraz pocitam tak okolo 300g/tyzden
@zuzanockamt 6kg na pol roka nie je drobcek, ale uplne normalna vaha. to len my mame nadpriemerne velke deti, tak sa nam zda,ze ostatne su drobci 😉
@stvura alex ma teraz 12.5kg ? to stanka ma teraz 13.5kg. 11.5 mala na rok. inak medzi nasimi su velke rozdiely. stanka sa narodila ako 4170g, na pol roka mala 8400g. cize zdvojnasobila zhruba. ale fabien lame vsetky tabulky. narodil sa ako 3200g a teraz na tri mesiace mal rovnych 7000g, cize uz teraz ma viac ako dvojnasobok.na pol roka bude mat hadam aj 9 kil. a to ho tiez iba kojim. stanku som do 7.mesiaca.
@ladywitch26 no veru pre mna je to drobcek 😀 ... aj synovec ako rocny mal zhruba 11 kg ... a u Jurka pocitam, ze to bude podobne ... ale dokina nepovedala nic na tu vahu, tak je to ok, ine by bolo, keby bol maly a tazky, ale on ma aj dlzku riadnu ... som citala, ze pokial su dlzka aj hmotnost v hornej hranici tabulky, tak sa o tucnote neda hovorit a je to ok
@stvura no tak to je fakt drobec oproti stanke. ta ma teraz 88cm. ale zasa ma byt aj po kom, muz je vysoky a ja tiez nie som najmensia 😀 ale na druhej strane, ked sme boli na stretnuti v maji, co sme majovky 2009, tak stanka tam bola medzi tymi detickami pomaly ako ich starsia segra. 😅
a teraz jej tak dva roky minimalne hadaju. si pamatam, ked mala 10 mesiacov a zacala chodit, ako isli s muzom na prechadzku a pristavila ich jedna babka, ze no uz je nacase, ze zacala chodit. a muz na nu vyplestil oci, ze vsak jemu sa nezda neskoro na 10 mesacne dieta. a potom ona vyplestila oci, ze ona si myslela, ze ma tak 18 mesiacov aspon. 😀
Baby prosím ako sa robí uhlíková voda proti urieknutiu...ďakujem
@leomami zapalis zapalku a zhasnes ju v pohari s vodou. zopakujes este dalsie dve zapalky. a potom tym poutieras tvaricku, hlavne ocne viecka.
ale kludne si mozes kupit aj v lekarni cistec rolny, ten zalejes vriacou vodou a ma to ten isty ucinok. akurat ta uhlova voda sa rychlejsie spravi. a niekedy ide fakt o minuty, ked ti tak dieta jaci. viem,co to je. u nas uhlova voda zabera do minuty 😉
@ladywitch26 jaj ďakujem ti veľmi pekne..už sme boli zúfalí..takto malý ešte nikdy neplakal,až sa triasol a začali sa mu flaky robiť...no strašné niečo...ale švagrina mu "vypluvala"preč to urieknutie,ale urobili sme aj tú vodu...ešte raz dík...😉

@danabel zeby to bolo tym? lebo malemu to asi staci, nereve od hladu, len ja mam pocit, ze nemam take naliate prsia a niekedy mu musim dat aj z druheho dopapat, lebo sa zlosti ako keby mu nic neslo...
@estterka aj weleda ma caj? to som nevedela, zajtra kupim