icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

leomami
14. dec 2010

@katrin31 budem vám držať palce..určite to zvládnete...😉

leomami
14. dec 2010

@dadka22 neboj sa,aj vy to zvládnete...máš pravdu,malý láme rekordy v spaní...😉 a čo sa týka pečenia,chystám sa robiť medovníky a linecké...len to do Vianoc asi pojeme...😉

dadka22
14. dec 2010

@leomami ja už mám chvalabohu napečené 🙂 tiež som robila linecké, medovníčky a medvedie labky....a aj dnes tolko spinkal, či to len včera po tom očkovaní?... no ty máš dosť jedákov na koláčiky 😀 😀 😀

dadka22
14. dec 2010

@hobit 😉 dobre zariadené

leomami
14. dec 2010

@dadka22 no ty si šikulka..😉 aj ja robievam presne tie iste aj medvedie labky...a aj dnes tak viac spinkal,ale boli sme po nákupoch,tak ho možno aj vozenie v aute uspalo...;)

leomami
14. dec 2010

@dadka22 a sladké,to mám rada aj ja..a teraz keď kojím to je hrôza...😢 neviem,kedy zhodím tie zvyšné kilá..

dadka22
14. dec 2010

@leomami ani nehovor tie kiláááá.... už som si povedala, že po sviatkoch musím začať zhadzovať... a to ani nekojím, ale sladkosť musím mať tiež aspoň jednu denne... to je asi ešte zvyk z tehotenstva 🙂

hobit
14. dec 2010

@dadka22 ze?🙂
@leomami ani nehovor, ja som pred tehotenstvom takmer vobec nejedla sladke a teraz? na kila, dufam ze tak ako to prislo tak to aj odide ked prestanem kojit...prave tlacim zmrzku z mekaca 🙂

janica81
14. dec 2010

juj baby, pridavam sa k sladkomaniackam...ja musim kazdy den nieco zjest.... 😀 a tiez nie kusok...ale kila 🙂

leomami
14. dec 2010

@dadka22 @hobit @janica81 no aspoň nie som sama,čo tiež bez sladkého nemôžem byť...😉 mne sa už všetci smejú,že malému bude tiecť čokoláda a nie materské mlieko...jaj baby,však po novom roku budeme zhadzovať...😎

janica81
14. dec 2010

@leomami vsak ja som povedala doma ze do silvestra sa neobmedzujem...a novorocne predsavzatie bude Zi zdravo a chudni 🙂 dovtedy sa to neoplati🙂

lunana
14. dec 2010

Baby ja tiež musím každý deň niečo sladké, tak to je asi normálne, že chutí teraz 😀

hobit
14. dec 2010

@leomami tak to ja nemusim, mam predtehotkovsku vahu uz od prichodu z porodnice 😉

janica81
14. dec 2010

@hobit kokso zavidim...ja mam este 12 kg + :-/

ozaj a co moze cokolada sposobit???

janica81
14. dec 2010

ozaj mamicky kedy zacinaju rast zubky??? 🙂

leomami
14. dec 2010

@hobit tak to aj ja závidím...😉

leomami
14. dec 2010

@janica81 no ja som zo začiatku schudla 11kg za 2 týždne,ale sa to potom zastavilo..😢 a mám 6kg určite ešte navyše...tak čo už,dojčiaca matka musí papať no nie?aspoň sa mám na čo vyhovoriť😉

lunana
15. dec 2010

Mne zostali ešte dve kilá, takže dúfam, že to dám čoskoro dole 🙂

sjusiquatro
15. dec 2010

tiez musim nieco sladke kazdy den...jem cokoladu ale len bielu...

panki
15. dec 2010

Pomoooc dnes nás čaká očkovanie......už od rána je nejaká mrzutá, ako keby vedela čo ju čaká ☹

leomami
15. dec 2010

@panki neboj,zvládnete to..budem držať palce...😉

katrin31
15. dec 2010

aj nas to dnes caka..o jednej idem..bojim sa za neho

leomami
15. dec 2010

@katrin31 daj potom vedieť,ako ste dopadli...😉

janica81
15. dec 2010

Ahojte....ja som dnes unavena ako kon...moja draha Neli dnes od obeda nie a nie spat...dnes sme von nesli..lebo boli -12 a neviem ci ju boli brusko alebo co...ale od dvanastej mrnci a som nechcela aby sa von nadychala studeneho vzduchu....kedze vrieska.... a spala len 3x a to 15 min...stale len placka...je sucha...najedena... tak neviem co vysiela...asi to bude brusko...dnes nekakala..ani neprdka... len ona co je dobrucka...tak dnes som uz k.o.

zuzanockamt
15. dec 2010

@janica81 ani nas pocas dna toho vela nenaspi, len ja uz som zvyknuta, ze je narocny 😀 ... a ked chcem, aby spal a chcem oddychovat, tak ho uspim na rukach a mam ho tak, kym nevstane a ked chcem cosi porobit, tak sup do satky 🙂

janica81
15. dec 2010

nooo len u nas to nezyk...to plackanie ma viac trapi :-/

katrin31
15. dec 2010

@leomami tak ockovanie je za nami..chudatko moje male..plakal velmi, ale ked som ho zacala obliekat tak bol v pohode uz..spinkal do teraz a teraz place ☹ tak zalostne..dali sme mu cipok pred dvadsiatimi minutami tak uz je lepsie kusok..dufam,ze zatra bude uz ok..ako to bolo u vas?

panki
15. dec 2010

@katrin31 mal teplotu? alebo preventivne ste dali čípok?
Lenka tiež plakala veľmi-až fialovela chúďa. a 19.1. nás to čaká zas ☹ ale to už kúpim emla náplaste....dúfam že aspoň trochu jej to stlmí bolesť

majjjka24
15. dec 2010

@katrin31 u nas to bolo presne také isté... maly strasne plakal, ale pri obliekani zaspinkal.. doma sa zobudil a smial sa cely den, ale ako prisiel vecer, spustil hrozny plac, a az ked sa unavil zaspinkal.. na druhy den v pohode, uz ziadny plac, ale vecer nam nabehla teplota, sice len 37,6 ale hned som mu dala cipok, pretoze bolo 16.00 a ta teplota by urcite vystupila vyssie.. potom uz bolo vsetko v poriadku. Kriticky bol len ten prvy den..

janica81
15. dec 2010

@katrin31 neboj...my sme u doktorky plakali...ale dalo sa...potom buval a ked sa zobudila tak to bola hroza...hodinu plac az fialovela...ani obklad..ani nic nepomahalo...a dala som preventivne cipok...nemerala som teplotu...potom nejako chudatko od unavy zaspala...a ked sa zobudila uz bola ok. 🙂 a ziadny plac...aj obklady som skusila...ale to este spustila 4x viac... :-/ ale prezili sme 🙂