icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

majjjka24
15. dec 2010

@panki moja doktorka povedala, ze tie naplaste vraj nefunguju... ze tie deticky placu tak isto ako tie bez naplaste.. neviem co je na tom pravdy.. ale ja som tiez nad nimi rozmyslala, nas caka druhe ockovanie 20.1.a uz teraz sa toho bojim ☹

janica81
15. dec 2010

@majjjka24 aj ja som Vam to isla povedat.... kamaratka 2x mala naplaste a malicka plakala rovnako...ono to trosku stlmi ten vpich....ale to je predsa kratkodoba vec...ale ten plac neskor uz neovplyvnia ☹

majjjka24
15. dec 2010

kočky, kolko vase babatka prespia? Moj malinky zaspi vecer o siestej a spinka do rana siestej, siedmej, samozrejme s prestavkami na papanie, ale potom spinka dalej... ale cez den nespi skoro vobec.. doobeda hodinku a poobede hodinku a dost.. a niekedy len polhodinku..

majjjka24
15. dec 2010

@janica81 hadam to nejako zvladneme aj druhýkrát... 🙂

leomami
15. dec 2010

@katrin31 tak to máte za sebou...mne malý potom spinkal asi 2 a pol.hodinky..a keď sa zobudil,neplakal,ale bol taký trochu nespokojný...a potom aj večer...našťastie nemal teplotu ani mu to neopuchlo,dokonca mi aj na druhý deň viacej spal...a nás to tiež čaká opäť v 27.1;-(

janica81
15. dec 2010

Baby nebojte zvladneme....sme uz predsa skusene mamicky 😀 😀

panki
15. dec 2010

Napriek tomu tie náplaste skúsim, za skúšku nič nedám a sama porovnám 😒 mne stačí keď jej to stlmí bolesť pri vpichu...vtedy plakala najviac ☹ tak ešte nikdy neplakala

stanka02
15. dec 2010

@majjjka24 Aj moj drobec, spi v noci, az na prestavky na papanie. Cez den je to, kadejako, niekedy spi a niekedy len tak na polhodku a potom je hore dve hodky a potom zase zaspi na chvilocku. No som rada, ze spi aspon v noci.

stvura
Odpoveď bola odstránená
elixia
16. dec 2010

@majjjka24 tes sa ze ti spi v noci..nas cez den pospi vonku v kociku ale v noci katastrofa...dnes v noci sme spali 3 hodiny aj to na dvakrat...ja nechapem, ze to dieta nepotrebuje spat 😒

katrin31
16. dec 2010

@panki co su zac tie naplaste? este som to nepocula..

katrin31
16. dec 2010

@katrin31 nemal teplotu ale velmi plakal ked sa zobudil, strasne zalostne a povedala mi doktorka ze mu mam kludne dat cipok ak bude plakat, ze mu to neublizi a keby mu aj vystupila teplota tak mu to stiahne..po cca 15 min.sa smial..teraz je uz dobre..poklopem

katrin31
16. dec 2010

dakujem vam za povzbudenie, uz teraz sa bojim toho druheho ockovania,lebo teraz mi bolo do placu ked som ho videla..vravela mi sestricka ze ten vpich ich riadne boli, ze ked to ockuju 5rocnych tak aj krivat zvyknu..☹ ale chvalabohu ze to mame za sebou..a ze je uz kludny..

leomami
16. dec 2010

@katrin31 neboj,bude dobre..môj plakal tiež,ja som mu pritom musela ešte aj nožičky držať a tak silno..chúďa malé...ale mne viac plakal,keď mu ako 2.týždňovému brali krv z hlavičky...😢

panki
16. dec 2010

@leomami aj ja som jej musela držať nožičku aj ručičku ☹
@katrin31 to sú také náplaste, ktoré sa dávajú max. hodinu pred očkovaním a mali by znecitlivieť miesto vpichu. Volajú sa Emla ale majú ich iba v Rakúsku alebo v Čechách, u nás ich nezošenieš. Ale dajú sa objednať z Čiech cez internet. Ja som nad nimi uvažovala už pred očkovaním, ale potom som si povedala že vydržíme. Ale včera mi doktorka povedala, že malá reaguje moc bolestivo na to očkovanie tak že si ich mám do budúceho očkovania zohnať - kúpim ich a sama uvidím či jej nejak pomôžu. Lebo aj ja mám hrôzu z toho ☹ Inak včera keď som sa ťa pýtala na ten čípok tak mne malá spinkala...povedala som si že ho nebudeme potrebovať, ale zobudila a bola taká istá ako píšeš tak som jej aj ja dala sirup panadol. Nabudúce už budem vedieť a dám jej čípok hneď na večer.

lunana
16. dec 2010

@majjjka24 naša spí od desiatej cca do rána do ôsmej, asi s dvoma prestávkami na papanie. Obdivujem detičky, ktoré zaspia okolo šiestej, kamarátke spí už od pol ôsmej, rada by som také mala doma 🙂

sjusiquatro
16. dec 2010

aj my spime uz od pol 8 tak do pol 2...

hobit
16. dec 2010

@stvura jej, drobcek malinky, my sme mali trosku viac,a ale tiez nelameme rekordy 🙂
@lunana mu zaspavame tak medzi 21-21.30 podla toho aky je unaveny a budi sa okolo 3tej na papanie

estterka
16. dec 2010

@stvura no my sme mali v dvoch mesiacoch 4890 a v troch uz 6630 a minuly tyzden,teda 3,5 mesiaca 7,6 kila 😅 😵
tak ale my sme taka mala gulicka,ktora by len papala a papala 😀

majjjka24
16. dec 2010

@stvura my sme mali pred tyzdnom 5500g, teda vtedy mal 11 tyzdnov.. ale moj drobec papa kazdu hodinu, vobec ho nemozem naucit, aby vydrzal dlhsie. Akoby mal budik v zaludku 🙂 Ale aj tak nechapem, ze cez den papa takcastoa vecer ked zaspi, vydrzi bez papania aj 7-9hodin... 🙂

majjjka24
16. dec 2010

tak dnes sme boli druhykrat na ortopedii a doktor povedal, ze je vsetko v uplnom poriadku a ze uz k nemu nemusim chodit a uz nemusim balit na siroko, vraj jednu plienku preventivne, ale keby vedel, ze ja som ho doteraz vobec nebalila nasiroko, len v noci, aj to som niekedy zabudla, ked maly zaspal skor 🙂

leomami
16. dec 2010

@stvura my se mali v 2 mesiachoch 5500g a teraz máme 6000g...😉 ale papá celý deň s hodinovými prestávkami...a v noci spinká aj 8-9hodín...😉

leomami
16. dec 2010

@majjjka24 tak to naši drobci spia skoro rovnako...dnes spal od 6.rána ešte len 2krát po 30minút...😢 a ja chcem piecť...a v noci vydrží aj 8-9hodín vkuse spinkať,tak som happy...😉

majjjka24
16. dec 2010

@leomami asi budes musiet piect vecer ked zaspinka.. ja sa cez den ani do nicoho nepustam, lebo viem, ze dlho nepospi.. ale zasa ked ho dam do autosedačky a nahadzem mu tam hrkalky, dost dlho vydrzi bez pozornosti 🙂 takto aspon navarim 🙂))

estterka
16. dec 2010

@majjjka24 nasa tiez tak papala,velmi casto a teraz sa az cudujem posledne dni,ale uz vydrzi dlhsie,niekedy aj dobre tri hodky..

leomami
16. dec 2010

@majjjka24 no aj môj tak vydrží,chvíľu v autosedačke...ale mám požičané to kresielko s hračkami,tak tam mu ešte pozavesujem a niekedy tam normálne vydrží...počuj,mi to pripadá,ako keby píšeš o mojom drobcovi...😉

elixia
16. dec 2010

@stvura drobcek malicky 🙂 My sme sa boli vazit dnes, v 10 tyzdnoch ma 6170g..

stvura
Odpoveď bola odstránená
dadka22
16. dec 2010

@leomami ahoj.. vidím že preberáte spanie... my tiež dnes lámeme rekordy ☹ doteraz sme cez deň spali 6-7 hodín a dnes 2 hod 40 min., no a teraz zaspávame tak počítam, že pospinká max. 1 hod., neviem čo sa deje, ale asi to že sme v noci spinkali od 21.30 do 9.00 s jedným papaním o 3.45 🙂 ... no a vy ako po tom očkovaní.... čítam že sapnie už zas v normále 😀 😀

leomami
16. dec 2010

@stvura ale veď hlavne,že neplače a je spokojná...😉 a ja myslím,že je to o génoch...a dievčatá nemusia byť tlsťošky...😉 ani sestrina malá neni slon má 7200g a 7mesiacov a napriek tomu je baculka a má aj zárezy...😉